lalajko 2024 Napisano Decembar 5, 2007 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Vidim da je davno nekad bila slicna tema ali nije do kraja odradjena. Dakle, postoje li sprejevi za negu delova od crne plastike? Recimo, nosaci migavaca, delovi instrument table i ostalo... Ideja je da plastika ostane potpuno crna posle tretmana, a ne siva kao sada. Zatim, zanima me neko sredstvo za negu guma, znam da je postojao neki sprej kojim se iste preprskaju. Na kraju, polir paste? Sta se preporucuje? Ima li negde Johnson polir pasta u Beogradu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1215 Napisano Decembar 5, 2007 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Ako se ne varam Pauk dok je radio pranje i poliranje koristio je Motulovu polir pastu i po njegovim recima bio extra zadovoljan...a i po komentarima mušterija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Decembar 5, 2007 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan pa ja koristim sprej za auto tablu,budu plastike kao nove 1mesec pa ih ponovo naspricam po 2 3 puta ostavim ih da ih plastika upije pa dugacko drze sjaj,a imas i tecnost za gume,bar kod nas u svilajncu,,namazes gume one pocrne malko se smeksaju,mogu da pitam ako te zanima,,a plastike mozes i ofarbati sprejom za branike,sto se tice poliranja mi ovde uglavnom koristimo 3m polir paste ima ih i grubih i finih i rucnih i masinskih,,extra su dobre a imaju i lepe tkanine za poliranje u kompletu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1487 Napisano Decembar 5, 2007 I N S T R U K T O R, 1209 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Lalajko , svrati, nabacio sam tih sprejica, polirica i raznih zezancija koliko ti dusa hoce. Imam i MOTIP sprej za lanac 400 ml------420 din. olovka za gume itd.itd. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8660 Napisano Decembar 6, 2007 nekrunisani kralj moto cigana, 3207 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan ja vec dugo koristim sprej za auto, kontrolnu tablu i ostale plasticne delove. Skoro bukvalno plastike budu kao nove. Cak su me neki ljudi pitali da li sam stavio nove migavce na Mz zbog prodaje (kad sam ga prodavao). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ribolovac 491 Napisano Decembar 6, 2007 Zainteresovan, 863 postova Lokacija: Negotin Motocikl: @ UBER ALLES Prijavi odgovor kao problematičan Silikonski sprej za kokpit auta radi, ali Valvoline ima specijalni sprej upravo za izbledele plasticne delove.Ne secam se tacnog naziva ali koristio sam ga pa znam da cini cuda .Pitaj po radnjama ili vidi po netu.Ja sam ga pazario kod nas tako da ga ima sigurno . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1215 Napisano Decembar 6, 2007 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Jesi li na ovaj sprej mislio ili ovaj... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ernesto 10 Napisano Decembar 6, 2007 Zainteresovan, 981 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Sinoc pazarih turtle wax zeleni, i isprobah ga samo na krilu. Javljam rezultate kada predjem neki veci deo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ribolovac 491 Napisano Decembar 6, 2007 Zainteresovan, 863 postova Lokacija: Negotin Motocikl: @ UBER ALLES Prijavi odgovor kao problematičan Peki Sprej na koji mislim je Valvolinov PLASTIC RESHINE. Namenjen je spoljnim plasticnim delovima vozila i camaca.Boca od 500ml kod mene kosta 410din. i verujte necete je potrositi dok imate motor.Vrlo je izdasan , rekao bih masan .Ja sam ga dozirao na cistu krpu kojom sam utrljavao plastiku. Pozz! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja88 468 Napisano Decembar 6, 2007 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Chicago, IL / Bor, SRB Motocikl: 04 Yamaha R1, 15 Kawasaki ZX-14R 30th Anniversary LE, 01 Ducati Monster S4, 21 Vespa Primavera 150 Sean Wotherspoon, 16 Aprilia Dorsoduro 750, 01 Suzuki Hayabusa, 14 Harley-Davidson Road King FLHR, 94 Suzuki RM250 Prijavi odgovor kao problematičan Za mat crne plastike - chichkovo ulje za kosu (i ja sam se u prvi mah nasmejao,ali kad sam probao...) Za gume - techni silikon. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RoaD GunneR 13 Napisano Decembar 6, 2007 Zainteresovan, 528 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Za gume - techni silikon. Gde, sta, kako, ko, posto?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2024 Napisano Decembar 6, 2007 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Peki Sprej na koji mislim je Valvolinov PLASTIC RESHINE. Namenjen je spoljnim plasticnim delovima vozila i camaca.Boca od 500ml kod mene kosta 410din. i verujte necete je potrositi dok imate motor.Vrlo je izdasan , rekao bih masan .Ja sam ga dozirao na cistu krpu kojom sam utrljavao plastiku. Pozz! Ima li negde u Beogradu ovoga?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
g-tec 9 Napisano Decembar 6, 2007 Svrati ponekad, 276 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: XT660R Prijavi odgovor kao problematičan za gume glicerin iz apoteke,bocica kosta od 30-50 din Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja88 468 Napisano Decembar 6, 2007 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Chicago, IL / Bor, SRB Motocikl: 04 Yamaha R1, 15 Kawasaki ZX-14R 30th Anniversary LE, 01 Ducati Monster S4, 21 Vespa Primavera 150 Sean Wotherspoon, 16 Aprilia Dorsoduro 750, 01 Suzuki Hayabusa, 14 Harley-Davidson Road King FLHR, 94 Suzuki RM250 Prijavi odgovor kao problematičan Za gume - techni silikon. Gde, sta, kako, ko, posto?! Veruj mi da ne znam gde ga ima u slobodnoj prodaji.Meni je stric radio u Tigru u Pirotu,pa mi je pribavljao povremeno.Znam samo da ga zovu jos i silikonsko mleko...Namazes gumu sa strane,i izgleda bukvalno kao nova,a i dosta "drzi",jer je silikon otporan na vodu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2089 Napisano Decembar 6, 2007 Skuteras, 3707 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj iz tigra za gume je odlican,mada je i turtle wax extreme tyre gel odlican.Glicerin brzo bledi i susi se. Za plastiku takodje turtle kokpit sprej,po meni najbolji ikad napravljen.Na onaj valvolin ima obicaj da se lepi prasina i tesko se cisti. Za plastiku ima jos solidno sredstvo black hrom turtle wax. Nanosi se nekoliko puta i odlicno vraca boju.To je sve od malo jeftinijih varijanti. Sto se poliranja tice samo 3M ili farecla. Kod amatera mozda malo bolje farecla posto su uglavnom na vodenoj bazi, pa je manja verovatnoca da se upali usled velike brzine rada Od kozmetike gotovo da nema sta nisam koristio posto 16 godina imam perionicu automobila,pa koga sta zanima neka pita Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2024 Napisano Decembar 6, 2007 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Pa eto mene zanima. Gde sve ovo sto si naveo moze da se kupi? Cene? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Decembar 6, 2007 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan ja za masinsko poliranje samo 3m koristim ,a i za rucno nije lose,zavisi i sta treba da se polira,, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2089 Napisano Decembar 7, 2007 Skuteras, 3707 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Sem ovoga za poliranje sve mozes da kupis u nekoj malo bolje snabdevenoj prodavnici auto delova. U Beogradu npr. u auto sportu,oto topu...polir paste u radnjama koje se bave lakovima i farbama, a ako nemozes da nadjes,tu su ortaci sa foruma da posalju. P.S. Ima i na OMV,ELP itd. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Decembar 7, 2007 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Vidim da je davno nekad bila slicna tema ali nije do kraja odradjena. Dakle, postoje li sprejevi za negu delova od crne plastike? Recimo, nosaci migavaca, delovi instrument table i ostalo... Ideja je da plastika ostane potpuno crna posle tretmana, a ne siva kao sada. Zatim, zanima me neko sredstvo za negu guma, znam da je postojao neki sprej kojim se iste preprskaju. Na kraju, polir paste? Sta se preporucuje? Ima li negde Johnson polir pasta u Beogradu? Motul - wash&wax Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2024 Napisano Februar 7, 2008 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Malo sam ceprkao po Netu i naletim na ovo. Covek je svoje izbledele plastike sa Afrike uz pomoc ovog sredstva pretvorio u ovo O postupku (koji nije jednostavan) prskanja procitajte ovde. Moze li ovo sredstvo da se kupi negde u Evropi (kod nas?)? Ili bar nesto ovog tipa? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Februar 7, 2008 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Probaj sa Q10.. Mislim da plastika kad "ode",nishta je ne mozze vratiti u bolje stanje! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano Februar 3, 2009 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan Da ne pokrećem novu temu, i ovo je vezano za kozmetiku. Čuo sam da postoji neki hrom sprej, posle prskanja površina izgleda kao hromirana.To mi je bilo malo sumnjivo, suviše lepo da bude istina, pa probrljah po netu.Na jednom auto forumu sam video da se žale na sve te sprejeve osim MOTIP Silver Chrome Set.Ima li neko iskustva sa njim?Cena je oko 1600 dinara što je nekoliko puta više od ovih običanih. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Jericho 82 Napisano Februar 5, 2009 Blocos Bastardos, 330 postova Lokacija: блокови Motocikl: XF650 Prijavi odgovor kao problematičan A jesi li mozda video gde ima da se kupi taj sprej za 1600dinara...pa cu da ga testiram ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Februar 5, 2009 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Sta koristite za poliranje alumijuma trebao bih da sredim tockove i zive na TA? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sky 96 Napisano Februar 11, 2009 Svrati ponekad, 390 postova Lokacija: Београд - Сурчин Motocikl: Jawa 350 TS '91 Prijavi odgovor kao problematičan За алуминијумске делове, пробајте: ''TurtleWax SILVER CHROME''. Са тим сретсвом сам полирао целу машину своје Јаwе. Веома сам задовољан постигнутим резултатом! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...