MPKosa 21 Napisano Januar 30, 2013 (promenjeno) U prolazu, 22 postova Lokacija: Nis Motocikl: Ducati M900ie Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem opremu, posto vec godinu dana nemam motor i pitanje kad cu sledeci da kupim resio sam da rasprodam opremu. Jakna Firefox SP (Polo) velicina 54, obucena svega par puta, ni jedna muva se nije zalepila na nju sto se vidi i na slikama. Jakna Cizme FLMSafe MAx (Polo) velicina 42, kombinacija koza i guma. Bukvalno jednom obuvene, cisto radi probe. Izvadio sam ulozak iz cizme i izmerio, oko 27cm. Inace ja nosim patike 42 i cizme su mi ok Kaciga Caberg V2 407, velicina S (zenina), sad cete sigurno reci da preterujem ali ... jedini razlog zbog cega nije NOVA je taj sto je JEDNOM stavljena na glavu. Kaciga Shark RSI Shuriken, velicina L (moja), e nju sam nosio jednu celu sezonu. Trenutno mi je kod prijatelja ali cu je sutra slikati i postaviti slike (ove su sa neta). U sustini je korektna, mozda ima par sitnih ogrebotina, neprimetnih. Videcete na slikama. A sad ono glavno, cene: Jakna Firefox SP 100e Jakna PRODATO Cizme FLM 80e Kaciga Caberg 70e PRODATO Kaciga Shark RSI 70e PRODATO Cene su vise nego korektne, bar po mom misljenju, jer je sve to placeno dosta dosta vise a skoro nema razlike izmedju novih i ovih stvari kontak na pp, mpkosa@yahoo.cmo ili 0643099525 Promenio Januar 31, 2013 član MPKosa 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MPKosa 21 Napisano Januar 30, 2013 U prolazu, 22 postova Lokacija: Nis Motocikl: Ducati M900ie Prijavi odgovor kao problematičan Zaboravio sam da dodam: Izvadio sam ulozak iz cizme i izmerio, oko 27cm. Inace ja nosim patike 42 i cizme su mi ok (i one su 42) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MPKosa 21 Napisano Januar 30, 2013 U prolazu, 22 postova Lokacija: Nis Motocikl: Ducati M900ie Prijavi odgovor kao problematičan Jos jedan dodatak. Na linku ispod je takva jakna i pored velicine ima tabela velicine Größenberater Jakna Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MPKosa 21 Napisano Januar 31, 2013 U prolazu, 22 postova Lokacija: Nis Motocikl: Ducati M900ie Prijavi odgovor kao problematičan Jos malo pa nestalo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AIeksandar 396 Napisano Januar 31, 2013 Zainteresovan, 764 postova Lokacija: BEG Motocikl: ER6n Prijavi odgovor kao problematičan Ko je uzeo Shark RSI jel neko sa foruma ako nije tajna..? To je malo specificna kaciga jer je narrow shaped, pa zato pitam meni takve kacige odgovaraju... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MPKosa 21 Napisano Januar 31, 2013 U prolazu, 22 postova Lokacija: Nis Motocikl: Ducati M900ie Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno neznam, zvao me je na mob. A opremu sam postavio i na nekim oglasima. jbg Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MPKosa 21 Napisano Februar 2, 2013 U prolazu, 22 postova Lokacija: Nis Motocikl: Ducati M900ie Prijavi odgovor kao problematičan Ostale samo cizme!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Limeni 103 Napisano Februar 2, 2013 Svrati ponekad, 354 postova Lokacija: DOBANOVCI Motocikl: RSV 1000,R6,Fiat 126-GSXR1100r,CBR1000 streetfight,GSXR1100R.GPZ600R Prijavi odgovor kao problematičan ihhh kasno videh caberg :-( imam istu takvu i bas sam bio zadovoljan..da nemas mozda kojim slucajom 1 sraf sto drzi vizir za tu kacigu?(neko i dobije kad kupi novu,ja nisam dobio nista a puko mi taj sraf)... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AIeksandar 396 Napisano Februar 2, 2013 Zainteresovan, 764 postova Lokacija: BEG Motocikl: ER6n Prijavi odgovor kao problematičan Cizme mali broj inace bi otisle i one, da su 44... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MPKosa 21 Napisano Februar 3, 2013 U prolazu, 22 postova Lokacija: Nis Motocikl: Ducati M900ie Prijavi odgovor kao problematičan nemam sraf, moracas da improvizujes nesto a sto se tice cizama, mozda se razgaze :-) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Limeni 103 Napisano Februar 3, 2013 Svrati ponekad, 354 postova Lokacija: DOBANOVCI Motocikl: RSV 1000,R6,Fiat 126-GSXR1100r,CBR1000 streetfight,GSXR1100R.GPZ600R Prijavi odgovor kao problematičan hvala na odgovoru..ma kupicu drugu kacigu.....a cizme su super,steta i ja nosim 44-45 :-( Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MPKosa 21 Napisano Februar 5, 2013 U prolazu, 22 postova Lokacija: Nis Motocikl: Ducati M900ie Prijavi odgovor kao problematičan Nikom ne trebaju dobre, nove jeftine cizme? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sergio 2328 Napisano Februar 5, 2013 hoochie coochie man, 1239 postova Lokacija: BG/ZG Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81 Prijavi odgovor kao problematičan Trebaju, ali muski broj Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MPKosa 21 Napisano Februar 5, 2013 U prolazu, 22 postova Lokacija: Nis Motocikl: Ducati M900ie Prijavi odgovor kao problematičan pa kupi onda za devojku, blizi se 8. mart Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sergio 2328 Napisano Februar 5, 2013 hoochie coochie man, 1239 postova Lokacija: BG/ZG Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81 Prijavi odgovor kao problematičan Vrlo rado, ali ona nosi 38 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Februar 5, 2013 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Sergio, vidim ja da ces morati da upoznas tvoju devojku sa mnom... :lol: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...