nesic1 266 Napisano Januar 30, 2013 Drug član, 1225 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan Mom opala "kosa" pa da probam da ga vratim u zivot Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markulja 386 Napisano Januar 30, 2013 Enduro, 569 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Husaberg TE250 2013 Prijavi odgovor kao problematičan A mora li bas am3? Nemam trenutno nijedan noviji amd da uporedim, al sto ne bi odgovarao na primer 754 ili nesto slicno? Ako je pitanje u duzini, samo ga skrati grickalicom U stvari lazem, imam phenom 2 970 u masini, al me mrzi da odvrcem kuler i da ga vadim Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesic1 266 Napisano Januar 31, 2013 Drug član, 1225 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da mora isti, probah da stavim pinove od starijeg i nece, izgleda mora ista debljina/duzina/tvrdoca i imaju onu kao valjda kapicu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...