Max3BG 0 Napisano Januar 29, 2013 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan Cao svima. Novi sam ovde i ne znam bas kako i koga da pitam za pomoc. Imam 18 godina polozio sam za A1 u oktobru 2012 i uzeo sam dozvolu pocetkom januara 2013. E sad me zanima kako da dobijem A2 kategoriju? Da li treba opet da polazem ili ,kako sam cuo , samo odem da mi upisu ? Hvala unapred !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1234 Napisano Januar 29, 2013 BJB Maxi scooter club, 1660 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Motocikl: Sanja o NT1100 :) Prijavi odgovor kao problematičan Druze i ja sam u dilemi ,jer imam A2 i ogranicenje do 35kw. Sad u novembru sam napunio 24 i treba da dobijem A. Isao sam pitati, onaj u SUP-u ne zna. Najbolje je otici do auto skole pa se raspitaj.... Pozdrav i javi sta si uradio! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugiman 725 Napisano Januar 29, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 952 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1200 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan Nista se ne upisuje......primer ako si polozio za a2 kada prodju dve godine ili pre toga napunis 24 automatski dobijas A.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drilling ltd 643 Napisano Januar 29, 2013 Zainteresovan, 954 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: DL1000 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Sve vaše dileme rešava ova tema Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Max3BG 0 Napisano Januar 30, 2013 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na odgovorima Sa koliko godina mogu da polazem za A2 ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1234 Napisano Januar 31, 2013 BJB Maxi scooter club, 1660 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Motocikl: Sanja o NT1100 :) Prijavi odgovor kao problematičan MISLIM sa 18 ... Ali proveri jos. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AleksandarTomic 0 Napisano Februar 5, 2013 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan I ja imam isti problem,imam 22 godine i imam A2 kategoruju,sada me zanima da li neko zna da li je moguce uraditi atest na motoru na 35kw koliko je potrebno za A2 kategoriju.Da li neko zna da li je to moguce uraditi?? Pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
z750 '09 0 Napisano Februar 25, 2013 U prolazu, 10 postova Prijavi odgovor kao problematičan I ja imam isti problem,imam 22 godine i imam A2 kategoruju,sada me zanima da li neko zna da li je moguce uraditi atest na motoru na 35kw koliko je potrebno za A2 kategoriju.Da li neko zna da li je to moguce uraditi?? Pozz ja sam posle duzeg vremena dosao do odgovora DA! svi su mi govorili kako ne moze ali sam pozvao ovlasceni servis i rekli mi da moze... e sad.. jedino ne znam da li ti je isplativo... meni trazi 200e za spustanje i jos 100 za atest... i da odvezem motor do bg-a a iz leskovca sam... mnogoo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...