Jump to content

Moto Zajednica

Kategorije za motor

Recommended Posts

• U prolazu, 3 postova

Cao svima. Novi sam ovde i ne znam bas kako i koga da pitam za pomoc.

Imam 18 godina polozio sam za A1 u oktobru 2012 i uzeo sam dozvolu pocetkom januara 2013. E sad me zanima kako da dobijem A2 kategoriju? Da li treba opet da polazem ili ,kako sam cuo , samo odem da mi upisu ?

Hvala unapred !!!

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• BJB Maxi scooter club, 1660 postova
  • Motocikl: Sanja o NT1100 :)

Druze i ja sam u dilemi ,jer imam A2 i ogranicenje do 35kw. Sad u novembru sam napunio 24 i treba da dobijem A. Isao sam pitati, onaj u SUP-u ne zna. :/ Najbolje je otici do auto skole pa se raspitaj.... Pozdrav i javi sta si uradio!

• BJB Maxi Scooter Club, 952 postova
  • Motocikl: Ducati Multistrada 1200 Enduro

Nista se ne upisuje......primer ako si polozio za a2 kada prodju dve godine ili pre toga napunis 24 automatski dobijas A....

• U prolazu, 1 post

I ja imam isti problem,imam 22 godine i imam A2 kategoruju,sada me zanima da li neko zna da li je moguce uraditi atest na motoru na 35kw koliko je potrebno za A2 kategoriju.Da li neko zna da li je to moguce uraditi?? Pozz

• U prolazu, 10 postova

I ja imam isti problem,imam 22 godine i imam A2 kategoruju,sada me zanima da li neko zna da li je moguce uraditi atest na motoru na 35kw koliko je potrebno za A2 kategoriju.Da li neko zna da li je to moguce uraditi?? Pozz

ja sam posle duzeg vremena dosao do odgovora DA! :) svi su mi govorili kako ne moze ali sam pozvao ovlasceni servis i rekli mi da moze... e sad.. jedino ne znam da li ti je isplativo... meni trazi 200e za spustanje i jos 100 za atest... i da odvezem motor do bg-a a iz leskovca sam...3gaa.gif mnogoo

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja