tonac 251 0 Napisano Januar 29, 2013 U prolazu, 8 postova Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav kolege bikeri od mene Daniela iz Zagreba, do sada sam samo citao vase postove, rasprave na ovom forumu i imam samo riječi hvale za sada ste super i eto odlucio sam se registrirati kod vas. Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mishke 574 Napisano Januar 29, 2013 Svrati ponekad, 335 postova Lokacija: Indjija Motocikl: Suzuki GSXR 750 K9 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro nam dosao prijatelju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
danecool 5 Napisano Januar 29, 2013 U prolazu, 20 postova Lokacija: Basel Motocikl: SUZA B-King Prijavi odgovor kao problematičan Dobro Dosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jigoro cano 234 Napisano Januar 29, 2013 Zainteresovan, 978 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MZ 175/1 ES , MZ 250 ETS ,ETZ 250 , 2 komada trkacka MZ-a (u pripremi), KTM LC4 , MZ 660 Mastif Prijavi odgovor kao problematičan Pomaze Bog ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marinero MNE 78 Napisano Januar 29, 2013 U prolazu, 94 postova Lokacija: Cetinje Motocikl: VESPA PX200 1988 BMW R1200GS 2015 Prijavi odgovor kao problematičan Welcome.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...