djilefzr 0 Napisano Februar 1, 2013 U prolazu, 27 postova Prijavi odgovor kao problematičan meni je ovo prvi motor pa se bas ne razumem a koje svecice da kupim da zamenim?koje si ti kupio? NGK skini stare pa pogledaj oznaku koja je drugari suza upalila ali naauspuh izbija crni dim do jaja pomoc Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2322 Napisano Februar 1, 2013 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan meni je ovo prvi motor pa se bas ne razumem a koje svecice da kupim da zamenim?koje si ti kupio? NGK skini stare pa pogledaj oznaku koja je drugari suza upalila ali naauspuh izbija crni dim do jaja pomoc prvi odgovor u temi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
qrefgsdfg 1 Napisano Februar 1, 2013 U prolazu, 43 postova Prijavi odgovor kao problematičan predlazem ti da pogledas da li je sve u redu sa tokom goriva tj. da li ti je ok filter goriva ! takodje, ne znam da li si menjao ulje, a i koje gorivo sipas... da nisi slucajno davao nekome pa da on nije iz zavitlavanja sipao malo dizel goriva, to se desilo mom ortaku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djilefzr 0 Napisano Februar 2, 2013 U prolazu, 27 postova Prijavi odgovor kao problematičan predlazem ti da pogledas da li je sve u redu sa tokom goriva tj. da li ti je ok filter goriva ! takodje, ne znam da li si menjao ulje, a i koje gorivo sipas... da nisi slucajno davao nekome pa da on nije iz zavitlavanja sipao malo dizel goriva, to se desilo mom ortaku dimila mi je suza sad vise nedimi lepo redi sve je ok na leru samo cakce ,ali cim probam da joj dodam gas,odma se ugasi,,znaci jebava me za medalju,,znaci popizdio sam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sr3ck0 2224 Napisano Februar 2, 2013 Drug član, 2329 postova Lokacija: Wien/Požarevac Motocikl: MZ ETZ 250, Suzuki GS 450L Prijavi odgovor kao problematičan predlazem ti da pogledas da li je sve u redu sa tokom goriva tj. da li ti je ok filter goriva ! takodje, ne znam da li si menjao ulje, a i koje gorivo sipas... da nisi slucajno davao nekome pa da on nije iz zavitlavanja sipao malo dizel goriva, to se desilo mom ortaku dimila mi je suza sad vise nedimi lepo redi sve je ok na leru samo cakce ,ali cim probam da joj dodam gas,odma se ugasi,,znaci jebava me za medalju,,znaci popizdio sam Прљави карбуратори... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2322 Napisano Februar 2, 2013 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan predlazem ti da pogledas da li je sve u redu sa tokom goriva tj. da li ti je ok filter goriva ! takodje, ne znam da li si menjao ulje, a i koje gorivo sipas... da nisi slucajno davao nekome pa da on nije iz zavitlavanja sipao malo dizel goriva, to se desilo mom ortaku dimila mi je suza sad vise nedimi lepo redi sve je ok na leru samo cakce ,ali cim probam da joj dodam gas,odma se ugasi,,znaci jebava me za medalju,,znaci popizdio sam Прљави карбуратори... ne znam, ili ne vidi moje postove ili se pravi mutav, mozhda da mu nacrtamo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djilefzr 0 Napisano Februar 2, 2013 U prolazu, 27 postova Prijavi odgovor kao problematičan predlazem ti da pogledas da li je sve u redu sa tokom goriva tj. da li ti je ok filter goriva ! takodje, ne znam da li si menjao ulje, a i koje gorivo sipas... da nisi slucajno davao nekome pa da on nije iz zavitlavanja sipao malo dizel goriva, to se desilo mom ortaku dimila mi je suza sad vise nedimi lepo redi sve je ok na leru samo cakce ,ali cim probam da joj dodam gas,odma se ugasi,,znaci jebava me za medalju,,znaci popizdio sam Прљави карбуратори... ne znam, ili ne vidi moje postove ili se pravi mutav, mozhda da mu nacrtamo? nekapiram brate sta lupetas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
qrefgsdfg 1 Napisano Februar 2, 2013 U prolazu, 43 postova Prijavi odgovor kao problematičan predlazem ti da pogledas da li je sve u redu sa tokom goriva tj. da li ti je ok filter goriva ! takodje, ne znam da li si menjao ulje, a i koje gorivo sipas... da nisi slucajno davao nekome pa da on nije iz zavitlavanja sipao malo dizel goriva, to se desilo mom ortaku dimila mi je suza sad vise nedimi lepo redi sve je ok na leru samo cakce ,ali cim probam da joj dodam gas,odma se ugasi,,znaci jebava me za medalju,,znaci popizdio sam Прљави карбуратори... slazem se najverovatnije su karburatori !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
qrefgsdfg 1 Napisano Februar 2, 2013 U prolazu, 43 postova Prijavi odgovor kao problematičan predlazem ti da pogledas da li je sve u redu sa tokom goriva tj. da li ti je ok filter goriva ! takodje, ne znam da li si menjao ulje, a i koje gorivo sipas... da nisi slucajno davao nekome pa da on nije iz zavitlavanja sipao malo dizel goriva, to se desilo mom ortaku dimila mi je suza sad vise nedimi lepo redi sve je ok na leru samo cakce ,ali cim probam da joj dodam gas,odma se ugasi,,znaci jebava me za medalju,,znaci popizdio sam ja imam i suzuki burgman250, skoro sam ga palio tokom zime i kad ga upalim i ne diram radi, cim dam gas ugasi se. znas sta mozda je malo presisao, moguce da si mu nadrukao previse goriva... pusti ga da radi u leru duze vreme, meni je to uspelo, da istrosi visak goriva ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sr3ck0 2224 Napisano Februar 2, 2013 Drug član, 2329 postova Lokacija: Wien/Požarevac Motocikl: MZ ETZ 250, Suzuki GS 450L Prijavi odgovor kao problematičan nekapiram brate sta lupetas Покушавамо да ти помогнемо као што је некад неко нама помагао а у мом случају још увек ми људи помажу. Само, са таквим ставом, кад молиш за помоћ, тешко да ћеш је добити. Не желим да ти попујем али ти саветујем да мало спустиш лопту на земљу ако желиш добити помоћ коју тражиш. Ако не желиш да слушаш наше савете реци нам да се не цимамо више. Ја сам имао сличан проблем са Сузукијем: Није никако хтео да упали, ма шта му радио. Није помагао ни старт спреј ни робот за паљење ни акомулатор од аута, ништа... И онда сам сасвим случајно вратио чок. И кресну Суза као да је мало пре угашена!? Повучем поново чок - неће, вратим чок - пали на пола зуба... Закључак: Запушен канал за чок у лончету карбуратора!!! Дакле, верглао је без горива... Није ни чудо што није упалио. Сад долазимо до истог проблема као код тебе: Дам гас а он штуцне и угаси се... Разлог: Запушене рупице са стране на емулзионој туби (научих како се зове од Бокилића). То је оно где стоји главна дизна. Дакле, скини карбураторе и добро их прочарај (дизне и мале отворе), напрскај их карб клинером и очеткај их четкицом за зубе. Ту ти може помоћи и четкица за темпере од 5мм. На крају их потопи у ултразвучну кадицу. Промени им гумице при склапању и у сваку дизну пре него је завијеш напрскај поново клинер. Кад машина кресне синхронизуј карбураторе па онда да причамо. Док то не урадиш - ништа... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djilefzr 0 Napisano Februar 2, 2013 U prolazu, 27 postova Prijavi odgovor kao problematičan nekapiram brate sta lupetas Покушавамо да ти помогнемо као што је некад неко нама помагао а у мом случају још увек ми људи помажу. Само, са таквим ставом, кад молиш за помоћ, тешко да ћеш је добити. Не желим да ти попујем али ти саветујем да мало спустиш лопту на земљу ако желиш добити помоћ коју тражиш. Ако не желиш да слушаш наше савете реци нам да се не цимамо више. Ја сам имао сличан проблем са Сузукијем: Није никако хтео да упали, ма шта му радио. Није помагао ни старт спреј ни робот за паљење ни акомулатор од аута, ништа... И онда сам сасвим случајно вратио чок. И кресну Суза као да је мало пре угашена!? Повучем поново чок - неће, вратим чок - пали на пола зуба... Закључак: Запушен канал за чок у лончету карбуратора!!! Дакле, верглао је без горива... Није ни чудо што није упалио. Сад долазимо до истог проблема као код тебе: Дам гас а он штуцне и угаси се... Разлог: Запушене рупице са стране на емулзионој туби (научих како се зове од Бокилића). То је оно где стоји главна дизна. Дакле, скини карбураторе и добро их прочарај (дизне и мале отворе), напрскај их карб клинером и очеткај их четкицом за зубе. Ту ти може помоћи и четкица за темпере од 5мм. На крају их потопи у ултразвучну кадицу. Промени им гумице при склапању и у сваку дизну пре него је завијеш напрскај поново клинер. Кад машина кресне синхронизуј карбураторе па онда да причамо. Док то не урадиш - ништа... sredili danas karbove namotirali nazad radi suza kao azdaja....hvala na savetima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sr3ck0 2224 Napisano Februar 2, 2013 Drug član, 2329 postova Lokacija: Wien/Požarevac Motocikl: MZ ETZ 250, Suzuki GS 450L Prijavi odgovor kao problematičan Ето видиш... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djilefzr 0 Napisano Februar 3, 2013 U prolazu, 27 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ето видиш... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bikerboyz 56 Napisano Februar 4, 2013 Svrati ponekad, 237 postova Lokacija: Titel Motocikl: Kawa z750s Prijavi odgovor kao problematičan danas bilo toplo pokusao ponovo vergla bezuspesno...ne ginu mi nove svecice...:-( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Limeni 103 Napisano Februar 4, 2013 Svrati ponekad, 354 postova Lokacija: DOBANOVCI Motocikl: RSV 1000,R6,Fiat 126-GSXR1100r,CBR1000 streetfight,GSXR1100R.GPZ600R Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bikerboyz 56 Napisano Februar 5, 2013 Svrati ponekad, 237 postova Lokacija: Titel Motocikl: Kawa z750s Prijavi odgovor kao problematičan pokusao danas i opet nece...skinuo ih nisu cadjave il bilo sta al sam primetio da je potrosena ona iglica u sredini sa obe strane gde baca varnicu tako da moram uzeti nove!nasao sam na ovom sajtu svecke al to nisu kao u motoru! na mojima je za razliku od slike skoro duplo veci navoj(il mi se samo cini) i ima dve iglice za varnicu...pa se pitam jesu to te? samo sto su kod mene n.g.k. zaboravio sam da spomenem... http://shop.motobike.../prod_7436.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2322 Napisano Februar 5, 2013 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan pokusao danas i opet nece...skinuo ih nisu cadjave il bilo sta al sam primetio da je potrosena ona iglica u sredini sa obe strane gde baca varnicu tako da moram uzeti nove!nasao sam na ovom sajtu svecke al to nisu kao u motoru! na mojima je za razliku od slike skoro duplo veci navoj(il mi se samo cini) i ima dve iglice za varnicu...pa se pitam jesu to te? http://shop.motobike.rs/SKUTERI/SVEAe-ICE/SVEAe-ICE/SveAe-ica-DENSO-U27ETR-NGK-CR9EK-/prod_7436.html pishe da je zamena za NGK koja tebi valja, ne veruj uvek slici. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1638 Napisano Februar 6, 2013 Drug član, 1710 postova Lokacija: Paracin Prijavi odgovor kao problematičan NGK (a verovatno i drugi proizvodjaci) ima online katalog, ukucas marku, tip, godiste itd i dobijes oznaku svecice koja ti treba i sliku i sve, ne mora da znaci da je stara koju si skinuo bas ta koja treba. Ako se na oko vidi da je potrosena tu stvarno ne treba da se dvoumis da li da menjas ili ne. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bikerboyz 56 Napisano Februar 6, 2013 Svrati ponekad, 237 postova Lokacija: Titel Motocikl: Kawa z750s Prijavi odgovor kao problematičan NGK (a verovatno i drugi proizvodjaci) ima online katalog, ukucas marku, tip, godiste itd i dobijes oznaku svecice koja ti treba i sliku i sve, ne mora da znaci da je stara koju si skinuo bas ta koja treba. Ako se na oko vidi da je potrosena tu stvarno ne treba da se dvoumis da li da menjas ili ne. znam da ima otisao sam na n.g.k. sajt i ukucao motor i oznaku i dobio te svecke sto su kod mene.samo su me zbunile ove denso ta zamenjuje n.g.k. al je totalna suprotnost bar prema slici...tamo je tanji i duplo duzi navoj i ima dva krilca za varnice pa sam se tu malo zbunio... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale_cbr 23 Napisano Februar 6, 2013 Svrati ponekad, 241 postova Motocikl: Honda Cbr 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan Nije to slika te svecice,to je ubaceno cisto ovako..znam ja kad sam narucivao za Cagivu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bikerboyz 56 Napisano Februar 6, 2013 Svrati ponekad, 237 postova Lokacija: Titel Motocikl: Kawa z750s Prijavi odgovor kao problematičan pa i ja sam to kontao da su roknuli samo bilo koju sliku...:-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bikerboyz 56 Napisano Februar 14, 2013 Svrati ponekad, 237 postova Lokacija: Titel Motocikl: Kawa z750s Prijavi odgovor kao problematičan narode nasao sam kod coveka ove svece CHAMPION RA4HC za 300 dinara jel vredi uzimati tj oce valjati na motoru? FJcarli je napisao da moze i to kao zamena!covek zatvorio radnju pa radi kuci... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2322 Napisano Februar 14, 2013 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan narode nasao sam kod coveka ove svece CHAMPION RA4HC za 300 dinara jel vredi uzimati tj oce valjati na motoru? FJcarli je napisao da moze i to kao zamena!covek zatvorio radnju pa radi kuci... pa to je konkurentska svechica za isti motor. ili uzmesh NGK CR9EK ili Champion RA4HC http://www.louis.de/index.php?topic=bikedb&CONTENT=technik&typ_id=AJ〈=en P.S. 300din/kom je dzhabana. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bikerboyz 56 Napisano Februar 14, 2013 Svrati ponekad, 237 postova Lokacija: Titel Motocikl: Kawa z750s Prijavi odgovor kao problematičan narode nasao sam kod coveka ove svece CHAMPION RA4HC za 300 dinara jel vredi uzimati tj oce valjati na motoru? FJcarli je napisao da moze i to kao zamena!covek zatvorio radnju pa radi kuci... pa to je konkurentska svechica za isti motor. ili uzmesh NGK CR9EK ili Champion RA4HC http://www.louis.de/...p_id=AJ〈=en P.S. 300din/kom je dzhabana. odo onda da ih kupim jer za jednu N.G.K. imam ove 4 ove...pa nek traju koliko traju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2322 Napisano Februar 14, 2013 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan pa nije to fush, mislim ne bi trebalo, to je ista svechica samo nije NGK vech je champion.. imash i DENSO za nash motor, al ja nisam nigde nashao da kupim. nije da sam bash neshto trazhio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...