Milosmtt 598 Napisano Februar 3, 2013 Zainteresovan, 857 postova Lokacija: BGD Motocikl: KTM 1190 ADV R ROTTWEILER Prijavi odgovor kao problematičan Završio sam prepisku sa GoPro. Rekli su mi da je greška u kameri i da je pošaljem za USA i dobiću novu. Javilo se još ljudi koji imaju isti problem sa White i Black a Silver je skoro pa troublefree. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aspirinikus 240 Napisano Februar 3, 2013 Zainteresovan, 630 postova Lokacija: Nis Motocikl: crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Drugari hvala na iscrpnim odgovorima ,odluka je Sony hdr as 15 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aspirinikus 240 Napisano Mart 26, 2013 Zainteresovan, 630 postova Lokacija: Nis Motocikl: crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Stigo Sony na opšenarodnu rados Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marko13 2058 Napisano April 10, 2013 Zainteresovan, 974 postova Lokacija: Dembelija Prijavi odgovor kao problematičan Jedan moj drugar ide sa prijateljima na voznje quadom i hteli su da snimaju. Snimali su sa Hero2 i sa ovom Sony. Kaze da je Sony mnogo bolji, odnosno da im je pravio mnogo bolje snimke sa neuporedivo manje treskanja snimka. Tako da eto jedan veliki + za Sony. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Civan 1 Napisano Jun 15, 2013 U prolazu, 12 postova Lokacija: Beograd Motocikl: xt660x Prijavi odgovor kao problematičan Druze, gde si uzeo sony? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PROFILER 76 Napisano April 6, 2014 Zainteresovan, 655 postova Lokacija: Srbija Prijavi odgovor kao problematičan Da li mozda neko ima iskustva sa ovim drzacem za Sony? http://www.sony.rs/electronics/actioncam/vct-scm1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Божа 185 Napisano April 6, 2014 Rođen da peca, nateran da radi, 260 postova Motocikl: FZS 1000 (ostali samo dugmići) Prijavi odgovor kao problematičan Pošto sam manje-više u istoj dilemi koju kameru uzeti, a pritom je izašao GoPro hero 3+, i sony AS100V, našao sam na yt video, gde je čovek odradio profi poređenje ova dva modela. Razlika je zaista minimalna, laicima totalno nebitna. S'tim da ove nove sonijeve kamere još nisam našao u prodaji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...