zextreme 1283 Napisano Januar 27, 2013 UruK Hai, 2083 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Interesuje me da li neko zna gde ima ICON prodavnica u regionu, a da je dobro opskrbljena??? Planiram neku nabavku, a plasim se porucivanja zbog velicine i eventualne zamene! Hvala unapred! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nemanjastruja 19 Napisano Januar 27, 2013 Svrati ponekad, 130 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Bmw r1200gs adv Prijavi odgovor kao problematičan ne znam za prodavnicu ali znam da kad sam video ovaj klip odma sam pozeleo da istu pronadjem izvini za off, evo klipa: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Januar 27, 2013 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Otprilike odatle želja za nabavkom njihove opreme. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mrva 541 Napisano Januar 27, 2013 Zainteresovan, 728 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara Prijavi odgovor kao problematičan Meni se bas svidela njihova Patrol jakna ali sam posle citao (Advrider cini mi se) da su neki imali problema sa kvalitetom, rasivanje i sl pa me minula zelja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cedo11 2460 Napisano Januar 27, 2013 Drug član, 1292 postova Lokacija: Lazarevo Motocikl: Suzuki V-Strom 650 XT, Transalp 600 pd10 Prijavi odgovor kao problematičan KLIK Ovde ima spisak dealer-a, pa kome odgovara... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cedo11 2460 Napisano Januar 27, 2013 Drug član, 1292 postova Lokacija: Lazarevo Motocikl: Suzuki V-Strom 650 XT, Transalp 600 pd10 Prijavi odgovor kao problematičan Najbliže, što sam našao, je ova prodavnica u Bukureštu. KLIK Ja sam zainteresovan za onu kacigu Icon BattleScar u tamno-zelenoj boji... Jes´ da košta 400$, ali brate izgleda pervezno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1283 Napisano Januar 27, 2013 UruK Hai, 2083 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan KLIK Ovde ima spisak dealer-a, pa kome odgovara... Ima i blize, nekih 20tak km od Segedina u nekoj Harly Davidson radnji... Mada ne bi da bijem put ak nema asortiman! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cedo11 2460 Napisano Januar 27, 2013 Drug član, 1292 postova Lokacija: Lazarevo Motocikl: Suzuki V-Strom 650 XT, Transalp 600 pd10 Prijavi odgovor kao problematičan Pogledao sajtove ovih radnji u okolini, ništa posebno. Jedini sajt, a i radnja, koji nešto valjaju i gde su prikazane cene (u levima), se nalazi u Sofiji. Kad me nanese put u Južnu Srbiju (možda kad se bude išlo na Staru Planinu), verovatno ću da skoknem da pogledam šta imaju, a imaju dosta više u odnosu na prodavnice u regionu... SAJT Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cedo11 2460 Napisano Januar 27, 2013 Drug član, 1292 postova Lokacija: Lazarevo Motocikl: Suzuki V-Strom 650 XT, Transalp 600 pd10 Prijavi odgovor kao problematičan KLIK Ovde ima spisak dealer-a, pa kome odgovara... Ima i blize, nekih 20tak km od Segedina u nekoj Harly Davidson radnji... Mada ne bi da bijem put ak nema asortiman! Čim nije prikazan kao glavni diler na zvaničnom sajtu, verovatno da nemaju mnogo opreme, a i to što imaju, nemaju u odgovarajućim veličinama... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
enco 52 Napisano Januar 30, 2013 Svrati ponekad, 327 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre godinu dana sam i ja trazio i nasao nesto u Pesti ali na zalost vise se ne secam ...Ja sam tada hteo kacigu uzeti ...A opet ima ljudi koji idu tamo tako da bi vam imao neko i poneti ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazarenko 0 Napisano Februar 7, 2013 U prolazu, 18 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: SUZUKI SV 650 N Prijavi odgovor kao problematičan http://www.mcg.rs/ Tu sam letos kupio ICON Airframe Infernal kacigu. Mozda imaju i jos nesto od njihovog asortimana, a i mozes preko njih da narucis opremu i iz Louis kataloga,oni ti posle salju postom na kucnu adresu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...