aky 239 Napisano Februar 25, 2010 Zainteresovan, 649 postova Lokacija: Zemun Motocikl: BMW K1300R, Yamaha X max 300 Prijavi odgovor kao problematičan Ko od dobavljaca ima Louis, Polo i HG kataloge za 2010? Ako neko ima molim obavestenje na pp radi daljeg dogovora. I ja bih Louis katalog! Moze PP Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bukovski 36 Napisano Mart 2, 2010 Svrati ponekad, 364 postova Lokacija: Vlasotince Motocikl: kawa er5 Prijavi odgovor kao problematičan takodje jedan ovde ako nije problem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrxfon 1495 Napisano Mart 4, 2010 Drug član, 1429 postova Lokacija: BG - Zemun - Zvornik Motocikl: Yamaha FJR 1300, Ktm exc300 Prijavi odgovor kao problematičan Jel neko naručivao skoro iz Polo-a i da li još uvek neko radi donošenje robe odatle? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Titja 5 Napisano Mart 4, 2010 Zainteresovan, 875 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Bera radi. Imas ga u ovoj temi pa mu posalji pp. Inace, imas i nov katalog da uzmes od njega, nema mnogo stvari novih ali nije los. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrxfon 1495 Napisano Mart 10, 2010 Drug član, 1429 postova Lokacija: BG - Zemun - Zvornik Motocikl: Yamaha FJR 1300, Ktm exc300 Prijavi odgovor kao problematičan Interesuje me jedna jakna iz Louis-a ali ne znam koji mi broj odgovara. Jel ima negde specifikacija brojeva, tj. duzina rukava, sirina ramena i sl. Konkretno me interesuje artikal: http://www.louis.de/_10963cd15fe3ebfcc6d627a3d2b3b32241/index.php?topic=artnr_gr&article_context=detail&grwgr=110&wgr=870&list_total=58&anzeige=0&page=0&artnr_gr=208605 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Mart 10, 2010 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Ispod table sa cenama klikni na ikonicu "makaze". Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Mart 10, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan ili ti direktan link Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kanarinac 334 Napisano Mart 10, 2010 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: BG Motocikl: Suzana GSXR 750 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Pitanje, da li sve shto ima u katalogu Louisa ima i na sajtu ili je katalog bogatiji? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TT600 175 Napisano Mart 10, 2010 Zainteresovan, 525 postova Lokacija: VRSAC Motocikl: Yamaha TT 600 S , Yamaha YZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Moram da pohvalim Beru Ispostovao me covek oko sitnice, i rok isporuke i cena realna, i prilikom narucivanja mi je ponudio jos neke potrosne delove - po normalnim cenama i bez filozofiranja ( kod drugih sam ranije naletao na mnogo price, a slabu efikasnost ) Tako da ga sad svima preporucujem i od sada vise mi drugi snabdevaci i netrebaju i nezanimaju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hacky 850 Napisano Mart 11, 2010 Zainteresovan, 560 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Mene Bera vec vise od mesec dana zavlaci oko Nolan kacige. Sve kao ,,problemi sa kolima, bice sledece nedelje, javljam se sigurno itd". Naravno ne padne mu na pamet da se javi i kad ga ja pozovem opet ista prica, i tako vec 5-6 nedelja. Sto je mnogo mnogo je. Ako vec ne moze/nece neka lepo kaze a ne da mi prica bajke. Bezveze. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VELJA YZ 250 101 Napisano Mart 11, 2010 Svrati ponekad, 265 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Husaberg FE 350, Voge 525 DSX kaparisan Prijavi odgovor kao problematičan Kacige su problem u Louis-u. Direktno kod njih. Znam pouzdano - Kum vozi kamion i cesto je u Frankfurtu i prica mi kako je za svoju kacigu koja je na sajtu aktuelna, ceka je vec mesec dana , a tri puta je vec bio i stvarno nisu dobili. Tako da je problem do Louis-a . Nepravdam nikog, ali pouzdano znam da je tamo trenutno neki problem sa kacigama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4294 Napisano Mart 11, 2010 motoras, 2473 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Evo da i ja prenesem moje iskustvo u vezi kacige. Ja sam prosle godine vise pute narucivao kod Bere kacigu.Doneo mi je iz treceg-cetvrtog puta,ali moram da kazem da nije bilo do njega.Kacige koje sam ja narucivao bile su restposten i Bera mi je rekao ( nazvao me je ) da ce mi doneti ako nadje model koji ja trazim.Tek kad sam napravio spisak vise kaciga koje su na restpostenu,doneo mi je jednu od tih koju je nasao.Po meni je to skroz korektno sa njegove strane,a ne mogu ni da kazem da su krivi ovi iz Louisa sto nisu trenutno imali na stanju.Kada god sam narucio nesto sto nije restposten,stizalo je brzo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hacky 850 Napisano Mart 11, 2010 Zainteresovan, 560 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Uh, dobio sam odgovor na moju poruku kako nije isporucena kaciga a pre dve nedelje kad sam zvao da pitam sta se desava je rekao da je kaciga isporucena i da samo treba da je donese sledece nedelje i da se javlja sigurno. ??? Eto u tome je problem, znam ja da je zaebano doci do restpostena ali brate pa kazi stvarno kako stoje stvari, pa ako ne mozes da probamo sa drugom kacigom ili da probam preko drugog dobavljaca. Ovako se pet nedelja nerviram i cekam, i stoje mi 100 evra koje ne mogu da potrosim i sad su normalno rasprodate Nolanke i mogu da se slikam. Al dobro, idemo dalje. Samo sam hteo sa vama da podelim ovo svoje iskustvo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
symon 144 Napisano Mart 12, 2010 Svrati ponekad, 137 postova Lokacija: MK CRNA REKA Motocikl: Hayabusa Prijavi odgovor kao problematičan A to sa restpostenom ti je kako imaš sreće ja sam naručio kod Bere kacigu pantalone i neke motopatike. Kaciga i pantalone su stigle na vreme i po dogovoru ali patike nisu. I tako sad čekam šta će biti. Sad zasad nema nikakvih novih vesti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrxfon 1495 Napisano Mart 12, 2010 Drug član, 1429 postova Lokacija: BG - Zemun - Zvornik Motocikl: Yamaha FJR 1300, Ktm exc300 Prijavi odgovor kao problematičan Kako da vidim na Polo-vom sajtu koje su mere jakni? Interesuje me jedna jakna ali ne znam da li bi mi odgovarao XL ili XXL, jer je svuda razlicit kroj. To je ova jakna: http://www.polo-motorrad.de/shop/Clothing-Gentlemen-Jackets-Firefox-Sportblouson/group/7507/dmc_mb3_search_pi1.filter.GROUP_PATH.0/(7507)+Jackets/dmc_mb3_search_pi1.filter.PRICE_FILTER.0/20+-+50%7C/dmc_mb3_search_pi1.page/1/product/376655/L/2/Product-detail.productdetails.0.html Jel ima neko polovu jaknu slicnu pa da premeri. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zli 412 Napisano Mart 12, 2010 Svrati ponekad, 474 postova Lokacija: Finger deep within the borderline. Motocikl: Yamaha FZS 1000 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan ajd i ja da se oglasim, ljudi nemate razloga da sumnjate da neko bas vama ne zeli da donese restposten... nema BRE,ponekad ima ali je uglavnom problem...a ovo su i informacije od ljudi koji su nabavljali i preko drugih kanala,rodjaka i slicno... jbg.znam sta je i ja bih `teo ono sto je kostalo 279.99 za 60-70-80e, ali nemre uvek i tacka. pozdrav! edit: moj savet ,neko moje iskustvo,ako gledate restposten gledajte onaj koji stoji izvesno vreme... ako cekate neki restposten recimo 30 dana i on se pojavi 31,vi odmah mahnito krecete da trazite Sekulin ili Berin broj,znajte da su jako male sanse da vam taj artikal bude isporucen...jer ce biti aus vec u toku dana. edit 2:sad vidim da sam bio nejasan,ovde sam mislio na artikle kojih ima pa nema ( u vasem broju) ,pa se odjednom pojave posle izvesnog perioda... a najbolje je naruciti novi restposten odmah, prvog dana pojavljivanja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sekula Sabac 266 Napisano Mart 12, 2010 U prolazu, 40 postova Lokacija: Sabac Motocikl: Hayabusa Prijavi odgovor kao problematičan Restposten NOLAN je nemoguce dobiti u Louisovim prodavnicama.Svako ko ima nekoga u EU,moze probati da poruci kacigu.Restposten se odnosi na prodaju putem neta,i te stvari je prava retkost sresti u filijalama.Zato,zamolio bih jos jednom,da RESTPOSTEN robu NE PORUCUJETE.Nolan je na pocetku restpostena bilo moguce poruciti i dobiti u svakoj filijali.Ali sada su probrani i dezeni i brojevi.Preostale kolicine ce verovatno sniziti na neku smesnu cenu.Tako je bilo i sa drugim proizvodjacima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1888 Napisano Mart 12, 2010 Drug član, 2869 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Bestelleingangsbestätigung Sehr geehrter Kunde, vielen Dank für Ihre Bestellung. Diese Eingangsbestätigung informiert Sie darüber, dass Ihre Bestellung bei uns eingegangen ist, stellt jedoch keine Annahme der Bestellung durch uns dar. Der Kaufvertrag zwischen Ihnen und uns kommt erst mit der Versendung der Ware an Sie zustande. Sie bestellten gemäß unseren Allgemeinen Geschäftsbedingungen (AGB) verbunden mit Ihrem dort dokumentierten und für Sie kostenlosen Rückgaberecht. Unsere diesbezügliche Rückgabebelehrung haben wir für Sie zusätzlich auch am Ende dieser E-Mail wiederholt; bitte drucken Sie sich diese zusammen mit dieser E-Mail für Ihre Unterlagen aus. Folgende Bestellung haben Sie aufgegeben: Produkt Beschreibung Anz Einzel- Gesamt- Preis Preis -------------------------------------------------------------------------------- 21500503 PROBIKER KX4 GR.M MATT SCHWARZ 1 99.95 EUR 99.95 EUR 20860546 CYCLE SP.0207 TEXTILJACKE DAMENGR.46, 1 49.95 EUR 49.95 EUR SCHWARZ/GRAU Naj jednostavnije kad imate nekog tamo .Mana toga je sto robu cekate dok taj neko nedodje u srbiju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4294 Napisano Mart 12, 2010 motoras, 2473 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Restposten NOLAN je nemoguce dobiti u Louisovim prodavnicama.Svako ko ima nekoga u EU,moze probati da poruci kacigu.Restposten se odnosi na prodaju putem neta,i te stvari je prava retkost sresti u filijalama.Zato,zamolio bih jos jednom,da RESTPOSTEN robu NE PORUCUJETE.Nolan je na pocetku restpostena bilo moguce poruciti i dobiti u svakoj filijali.Ali sada su probrani i dezeni i brojevi.Preostale kolicine ce verovatno sniziti na neku smesnu cenu.Tako je bilo i sa drugim proizvodjacima. Covek je sve lepo objasnio... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Surb 66 Napisano Mart 13, 2010 Zainteresovan, 612 postova Motocikl: Suzuki GSX 750F; Yamaha TDR125R; Sprint GRIZZY 125 ; CZ 175 iz 1972 Prijavi odgovor kao problematičan Ja narucio preko Bere. Tri Nolana 84. Dve stigle prosle nedelje a danas stize i treca. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1283 Napisano Mart 13, 2010 UruK Hai, 2083 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Zna li neko kakwa je situacija sa popustima i akcijama u Louis Giga store u Becu?? Planiram da zapalim za koji vikend tamo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Mart 13, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pitaj Zeljkampa kad se vrati, mislim da je on sada tamo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sekula Sabac 266 Napisano Mart 13, 2010 U prolazu, 40 postova Lokacija: Sabac Motocikl: Hayabusa Prijavi odgovor kao problematičan Zna li neko kakwa je situacija sa popustima i akcijama u Louis Giga store u Becu?? Planiram da zapalim za koji vikend tamo... Vaze svi popusti,svako moze naci ponesto za sebe. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrxfon 1495 Napisano Mart 13, 2010 Drug član, 1429 postova Lokacija: BG - Zemun - Zvornik Motocikl: Yamaha FJR 1300, Ktm exc300 Prijavi odgovor kao problematičan @Sekula: Da ne znas mozda da li ce i kad biti ovih jakni vecih brojeva? http://www.louis.de/_2007d55a5370ce011e5443bd8690f034fa/index.php?topic=artnr_gr&article_context=detail&grwgr=110&wgr=870&list_total=57&anzeige=0&page=0&artnr_gr=205586 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Mart 13, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan @Sekula:samo da najavim da cu te zvati ovih dana ;D ;D ;D napravio sam mini spisak (nista restposten) samo finansijski krugovi da se poklope ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...