BigRider 1659 Napisano Maj 9, 2013 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan А нико се није сетио да треба и чисте гаће да се понесу!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
skohajm 184 Napisano Maj 9, 2013 Svrati ponekad, 123 postova Lokacija: CH Motocikl: R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan Ja cu sigurno poneti pressing tablete. Kad sam vozio za kovim cepnula me neka pcela i u nedelju zavrsih u hitnoj na inekcijama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Maj 9, 2013 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Пресинг + калцијум је решење за алергијску реакцију !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_Jgd 1010 Napisano Maj 9, 2013 Drug član, 1092 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan Треба нам бар 1-2 боце за гуме,исто тако компресор за гуме на 12в,ја ћу понети 10-20 пластичних везица E dobre su ti vezice...skoro da mi je bilo zao da ih skidam i menjam srafovima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 897 Napisano Maj 9, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 2077 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Одлична ствар понећу и мало јаче Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13122 Napisano Maj 9, 2013 Ne silazi, 7457 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Set za reparaciju sajli, WD40... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Leica 52 Napisano Maj 10, 2013 U prolazu, 46 postova Lokacija: Beograd Borča Motocikl: XT 660 R Prijavi odgovor kao problematičan Ponesite par čokoladica i četkocu za zube. Ako nekom treba prva pomoć pozajmiću. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
skohajm 184 Napisano Maj 10, 2013 Svrati ponekad, 123 postova Lokacija: CH Motocikl: R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan Drage kolege saputnici, Moj prijatelj Dejan iz NSa, a inace nas kolega sa foruma, me je juce pitao da li bi mogao da nam se pridruzi na voznji na potezu Novi Sad- Leskovac. Voli covek da vozi motor , a da ne pricam koliko mi je opreme pozajmio za ovo putovanje Znam da ce se super uklopiti u nasu ekipu, pogotovo sto prelazi motorom ogromne kilometraze, al red nalaze da vi to odobrite nadam se da cete biti ZA. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rumba 591 Napisano Maj 10, 2013 Zainteresovan, 605 postova Lokacija: Dorćol Prijavi odgovor kao problematičan Ако "Вођа пута" одобри, што да не. Што се ене тиче, другар ти је добродошао. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladabajker 75 Napisano Maj 10, 2013 Svrati ponekad, 262 postova Lokacija: NS Prijavi odgovor kao problematičan dejan iz NS-a je kolega"cula" sa foruma (pravi lik) autor "u transu kroz transalpinu" - (videti u "putopisi)! skohajm-u nije pozlilo samo od enormne kolicine gulasa , zaista ga je ubola pcela(sedeo sam iza njega) ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1752 Napisano Maj 10, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 1516 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan Ja volim Novosađanje al samo ako su dođoši. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crni. 448 Napisano Maj 10, 2013 Zainteresovan, 581 postova Lokacija: Beograd,29 novembar Motocikl: Honda Varadero XL 1000 V Prijavi odgovor kao problematičan Ko nije procitao da procita i da se pridrzava pravila http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/9984-voznja-u-grupi/page__pid__174309#entry174309 http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/91366-pravila-voznje-u-grupi-maxi-ekipe/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Maj 10, 2013 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Ево нека се изјасни већина мени не смета пошто видим да се ради о озбиљном бајкеру... нека погледа правила наша и ја немам ништа против да иде са нама!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_Jgd 1010 Napisano Maj 10, 2013 Drug član, 1092 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan A sta je sa medjunarodnom dozvolom? Vadimo li prokletinju el jok? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugiman 729 Napisano Maj 10, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 953 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1200 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rumba 591 Napisano Maj 10, 2013 Zainteresovan, 605 postova Lokacija: Dorćol Prijavi odgovor kao problematičan A sta je sa medjunarodnom dozvolom? Vadimo li prokletinju el jok? Ја не. Е сад, ако ме Македонци буду "дркали" због тога, има ваљда на Граничном прелазу АМСС, па то тамо може да се реши. Није у питању 2.000 РСД али зашто да бацам паре, ако нико не пита за Међународну? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1752 Napisano Maj 10, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 1516 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan S Rumbom do kraja ... Uz tebe smoooo povedi nas u prekršaj .. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rumba 591 Napisano Maj 10, 2013 Zainteresovan, 605 postova Lokacija: Dorćol Prijavi odgovor kao problematičan S Rumbom do kraja ... Uz tebe smoooo povedi nas u prekršaj .. Прекршај is my middle name! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crni. 448 Napisano Maj 10, 2013 Zainteresovan, 581 postova Lokacija: Beograd,29 novembar Motocikl: Honda Varadero XL 1000 V Prijavi odgovor kao problematičan sta bi sa Fankijem ide li ili jok Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1752 Napisano Maj 10, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 1516 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan Jok ... ništa od slobodnih dana ne mož' da završi.. :angry: Sent from Tadžikistan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laki_90 620 Napisano Maj 10, 2013 Zainteresovan, 786 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Ja NE DA VADIM! Medjunarodnu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano Maj 10, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan necu ni ja,pa cemo se snalaziti uz put... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_Jgd 1010 Napisano Maj 10, 2013 Drug član, 1092 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan Onda Rumba prvi a mi po njega Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crni. 448 Napisano Maj 10, 2013 Zainteresovan, 581 postova Lokacija: Beograd,29 novembar Motocikl: Honda Varadero XL 1000 V Prijavi odgovor kao problematičan Ma imam ja kad traze nekom mi ce kazemo imamo jednu Grupnu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
noxy91 122 Napisano Maj 10, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 548 postova Lokacija: Paracin Motocikl: gilera runner 50/piaggio x9 500 Prijavi odgovor kao problematičan javite samo kad krecete, da vas sacekam u pn ako ne radim da se upoznamo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...