dax63 0 Napisano Januar 23, 2013 U prolazu, 1 post Motocikl: kawasaki zzr 600e Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi pronasano sam motor na placu blizu Ljubljane ali nemogu da nadjem prevoz ako neko zna nekog prevoznika neka se javi na p/p inace ja sam iz Nisa pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cvele 1389 953 Napisano Januar 23, 2013 Bad Boy, 169 postova Lokacija: Banat :) Motocikl: Zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Probaj kod ovih Tekst koji želiš Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TroxX 65 Napisano Januar 24, 2013 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Sabac-Debeljaca(Banat) Motocikl: kawa zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Bata Pozarevac 064 474 29 88 ili Svaba Sabac 063 77 333 22 rade Italiju,nazovi vidi da li mogu da ti pokupe usput ako idu uskoro. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kola 342 Napisano Februar 22, 2013 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Hamburg Motocikl: NC750x, CMX500-penzionisan, Suzuki gsx750F - penzionisan Prijavi odgovor kao problematičan Blago vama :-) nemate ogranicenje uvoza za motore :-) Kod nas u *ebenoj Bosni, motor mora zadovoljavati euro3 normu ?! :-( O kojem motoru je rijec? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guliver 803 Napisano Februar 22, 2013 Zainteresovan, 778 postova Lokacija: Ugljevik; RS; BiH Motocikl: MZ TS250/1, Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ako negdje možeš iznajmiti ili pozajmiti prikolicu za motor to ti je ubjedljivo najjeftiniji način. Osim putarine i goriva morao bi platiti i propratne papire za motor kroz Hrvatsku u povratku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Februar 22, 2013 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam dal je neko to skoro radio, al nekad je bilo najjeftinije sesti na voz, a motor u teretni vagon - kao prtljag. Valjalo bi se raspitati ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...