Arakis 6024 Napisano Februar 2, 2013 Svakom po zasluzi, 12429 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan BJB MSC maskota Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6024 Napisano Februar 2, 2013 Svakom po zasluzi, 12429 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan :care: I najveća zahvalnost jedinoj dami - bajkerki za humanost. Jelena, svala čast! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1752 Napisano Februar 2, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 1516 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan Kao što reče jedan od kolega...." Pazite gde spuštate ruku kad vam meri pritisak" . Iskustvo sa doktorkom - neprocenjivo - Moj skromni doprinos današnjem druženju ... 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kypck 188 Napisano Februar 2, 2013 Друг члан, 636 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara Motocikl: Honda Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam malo okasnio (sjebao akumulator - otisao da kupim drugi), ali zavrsio sve sto treba i video sve sto treba. Motivacija za vadjenje krvi je vise nego dobra 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
thelord 97 Napisano Februar 3, 2013 Stomatolog na motoru, 1522 postova Lokacija: NBGD Motocikl: Transalp XL600V-X Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima koji su bili! Vidimo se ponovo za koji mesec! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Februar 3, 2013 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Bilo je super Izvrnuo nam se urednik 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sinclair 337 Napisano Februar 3, 2013 Svrati ponekad, 487 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GPZ 500s - Ferdinand Prijavi odgovor kao problematičan Molim Urednika za objašnjenje! Mislim, da se izvrnuo u drugoj ordinaciji, pa uredu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
thelord 97 Napisano Februar 4, 2013 Stomatolog na motoru, 1522 postova Lokacija: NBGD Motocikl: Transalp XL600V-X Prijavi odgovor kao problematičan Definitivno sam dobio ekstra paznju doktorke, to je sigurno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...