cafe racer 643 Napisano Januar 22, 2013 U prolazu, 73 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1200s DVT ,Triumph Street Triple R ,Triumph Speed Triple 955i , Kawa Z 650 i ostalo Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto sam najavio u svojoj prosloj temi "kupujem" imam motor viska (ustvari imao sam dva pa je jedan otisao Stevan-u B ,Varadero 1000)Kawasaki zephyr 750 uvezen iz Svajcarske od koga sam planirao da napravim cafe racera medjutim u medjuvremenu sam kupio z650 iz 76'tako da mi ovaj ispada iz kombinacije... Kao sto se vidi na slikama na motoru je sve originalno, boja ,sediste ,migavci ,retrovizori rucke,izduvi itd itd... Na cajgeru je 15 000km sto verovatno vecini zvuci malo pa i meni medjutim neverujem da je ikoga zanimalo da u Svajcarskoj vraca cajger na motoru koji vredi vrlo malo a ja ga tek vracao nisam sigurno.Posto nije vise od 10-tak godina bio registrovan u Svajcarskoj promenio sam ulje i pozvao Radeta kocku da ga on upali i pregleda,prvo mu je izmerio kompresiju i odmah mi potvrdio da je to sto pise na cajgeru realna kilometraza,cim smo sipali benzin odmah je sastavio... Cenim ga 1200e,sa placenom carinom i porezom (na ime kupca) 9 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Januar 22, 2013 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Lep motor, sviđa mi se . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nimmin 6759 Napisano Januar 23, 2013 čeka dobru titulu, 1377 postova Lokacija: Bečmen, Surčin Motocikl: KTM 390 ADV, VF 750 SABRE Prijavi odgovor kao problematičan Okrugli far, 4 cilindra, suza rezervoar, .... Pravi motor, po definiciji. Lep i odlično očuvan. Srećno sa prodajom. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boba_moto 39 Napisano Januar 23, 2013 U prolazu, 55 postova Lokacija: s.selo Motocikl: Ducati, Kawasaki, KTM Prijavi odgovor kao problematičan lepo motorce,al ja bi z650 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sr3ck0 2224 Napisano Januar 23, 2013 Drug član, 2329 postova Lokacija: Wien/Požarevac Motocikl: MZ ETZ 250, Suzuki GS 450L Prijavi odgovor kao problematičan Predivan motor, bas po mom ukusu! Samo, kako te nije zao sa seckas z650 da bi nesto karabudzio!? Greota bre!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4336 Napisano Januar 23, 2013 motoras, 2493 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Predivan motor, bas po mom ukusu! Samo, kako te nije zao sa seckas z650 da bi nesto karabudzio!? Greota bre!!! Obecao je u drugoj temi da nece krsiti Z650! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cafe racer 643 Napisano Januar 23, 2013 U prolazu, 73 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1200s DVT ,Triumph Street Triple R ,Triumph Speed Triple 955i , Kawa Z 650 i ostalo Prijavi odgovor kao problematičan Predivan motor, bas po mom ukusu! Samo, kako te nije zao sa seckas z650 da bi nesto karabudzio!? Greota bre!!! Odustao sam od "karabudzenja" z650 , moram da kazem da su me ubedile kolege sa foruma da to neradim , sredicu ga u originalu,vec sam poceo... 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sr3ck0 2224 Napisano Januar 23, 2013 Drug član, 2329 postova Lokacija: Wien/Požarevac Motocikl: MZ ETZ 250, Suzuki GS 450L Prijavi odgovor kao problematičan Predivan motor, bas po mom ukusu! Samo, kako te nije zao sa seckas z650 da bi nesto karabudzio!? Greota bre!!! Odustao sam od "karabudzenja" z650 , moram da kazem da su me ubedile kolege sa foruma da to neradim , sredicu ga u originalu,vec sam poceo... Eeeeeeee, to je vec nesto mnogo bolje!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitos 63 Napisano Januar 23, 2013 U prolazu, 48 postova Prijavi odgovor kao problematičan imao sam pomenuti model.........medjutim kazi mi molim te sta je sa kilometar satom? vidim crnu traku na obodu sata u krug? o cemu se radi? jeli to neki izolir ili je sat nesto cvrkan? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cafe racer 643 Napisano Januar 24, 2013 U prolazu, 73 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1200s DVT ,Triumph Street Triple R ,Triumph Speed Triple 955i , Kawa Z 650 i ostalo Prijavi odgovor kao problematičan imao sam pomenuti model.........medjutim kazi mi molim te sta je sa kilometar satom? vidim crnu traku na obodu sata u krug? o cemu se radi? jeli to neki izolir ili je sat nesto cvrkan? Imao je pad sa leve strane i plastika oko cajgera je naprsla ,ostecen je malo i levi rol bar rucka kvacila sitno izgrebana i to je sve ,treba jos da se zameni sajla sauga jedan semering viljuske nekoliko zardjalih stafova i toje to,juce sam ga i vozio malo po Vozdovcu lepo ide ima jako lep zvuk kao motori iz 70-80-ih ,evo i njegove saobracajne.... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sokobgd 500 Napisano Januar 24, 2013 Svrati ponekad, 312 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ehh, Zephyr. Kao klinac sam drzao sam njegov poster na zid. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ts.marko 26 Napisano Januar 24, 2013 U prolazu, 56 postova Motocikl: Yamaha XJ 750 Seca Prijavi odgovor kao problematičan Daj neki telefon Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cafe racer 643 Napisano Januar 24, 2013 U prolazu, 73 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1200s DVT ,Triumph Street Triple R ,Triumph Speed Triple 955i , Kawa Z 650 i ostalo Prijavi odgovor kao problematičan Kawa otisla kolegi sa foruma ,u zdravlje da se vozi,moze kljuc... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...