Dane Deda 2710 Napisano Januar 18, 2013 Drug član, 1231 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Nova moto jakna Kordura. Velicina M. Za visnu do 180cm i tezinu 76kg Cena 85 Eura. Tel. 064 4889745 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2710 Napisano Januar 18, 2013 Drug član, 1231 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Zaboravio sam da napisem da jakna ima protektore i zimski ulozak, kao i cibzar za zakopcavanje pantalona po potrebi. Jaknu sam kupio u luisu drugaru za rodjendan, ali mu je nazalost mala i nema veceg broja na snizenju. Cena je bila 129, 95evra. Ono sto visi na desnom dzepu je etiketa {da ne ispadne da je prisivak}. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2710 Napisano Februar 25, 2013 Drug član, 1231 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Nije sportski (po pravilu) ali da obnovim ponudu za jaknu. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4336 Napisano Februar 26, 2013 motoras, 2493 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Extra jakna,a cena vise nego povoljna Bravo za manekena! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zajec 245 Napisano Februar 26, 2013 Svrati ponekad, 259 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Prijavi odgovor kao problematičan Zar nije ta jakna u Luisu sad oko 60e? P.S. Sad gledam, nema je vise u ponudi,juce je bila 59e,ali samo u jednoj velicini, S cini mi se. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2710 Napisano Februar 27, 2013 Drug član, 1231 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Zar nije ta jakna u Luisu sad oko 60e? P.S. Sad gledam, nema je vise u ponudi,juce je bila 59e,ali samo u jednoj velicini, S cini mi se. Ima Druze za 60evra ali samo velicina XS. Ja sam nekako preko druga u Hanoveru nabavio ovu ali za 80 plus 5 evra rezervacije za rodjendan nasem kolegi kome je tesna jer ima stomacinu u vecem obimu. To je razlog prodaje. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2710 Napisano Mart 29, 2013 Drug član, 1231 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Jakna prodata drugaru sa naseg foruma. Moze katanac. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...