danijels 270 Napisano Januar 18, 2013 Svrati ponekad, 171 postova Lokacija: Gun Hill Motocikl: Keeway Superlight 150 Prijavi odgovor kao problematičan S vremena na vreme imam osecaj kao da mi slajfuju lamele na motoru. Da li znate gde mogu da kupim lamele za keeway superlight 150? Hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Januar 18, 2013 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan У Кини, повољно, па ти пошаљу поштом - http://dx.com/p/motorcycle-clutch-friction-disc-plate-for-honda-cg125-5-pcs-158596 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zodini 1302 Napisano Januar 18, 2013 Drug član, 1043 postova Lokacija: Niš-Donji Dušnik Motocikl: Honda NT650V deauville Prijavi odgovor kao problematičan Ne možeš kupiti lamele za kineski motor kod nas, jer to onda nisu oridjinale... Mora da se pazare u matičnoj zemlji, da bi bile kompatibilne sa ostatkom agregata A i lepo sam ti pričao da ne pališ zadnju gumu i ne vozis na zadnjaka :nanana: 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
danijels 270 Napisano Januar 18, 2013 Svrati ponekad, 171 postova Lokacija: Gun Hill Motocikl: Keeway Superlight 150 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Zorge. Gledali smo ih Zodini i ja ranije, ali nisam 100% siguran da li pasu. @Zodini Meni nije jasno kako su tvoje jos na mestu, ustvari... Imas li ti uopste lamele? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovica B 128 Napisano Januar 18, 2013 Akvarista u pokusaju, 142 postova Lokacija: Rumenka Motocikl: Suzi nudista SV650 '09 Prijavi odgovor kao problematičan Trebalo bi da moze da se uradi kod onih likova sto repariraju lamele,kocione pakne i sl. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Januar 19, 2013 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Zorge. Gledali smo ih Zodini i ja ranije, ali nisam 100% siguran da li pasu. Али нисте ни 100% сигурни да НЕ пашу. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
danijels 270 Napisano Januar 19, 2013 Svrati ponekad, 171 postova Lokacija: Gun Hill Motocikl: Keeway Superlight 150 Prijavi odgovor kao problematičan @ Jovica B Pitanje je koliko ce to biti efikasno. @ Зорге Imas pravo. Mislis da treba da probamo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Januar 19, 2013 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Сада баш и не возиш мотор, а и нећеш до пролећа, па натенане можеш да скинеш старе, видиш да ли одговарају опису оних са сајта и ако ти личе да одговарају, можеш да утрошиш 500 динара и провериш "раде ли посао". Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovica B 128 Napisano Januar 19, 2013 Akvarista u pokusaju, 142 postova Lokacija: Rumenka Motocikl: Suzi nudista SV650 '09 Prijavi odgovor kao problematičan @ Jovica B Pitanje je koliko ce to biti efikasno. @ Зорге Imas pravo. Mislis da treba da probamo? Bem li ga.Odes,pitas.Ako rade za kola,mozda moze i za motore. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
danijels 270 Napisano Januar 19, 2013 Svrati ponekad, 171 postova Lokacija: Gun Hill Motocikl: Keeway Superlight 150 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala u svakom slucaju. Nesto cu da radim, videcu. One bi mogle jos da teraju, ali me nervira kad po nekad osetim da ne povuce kako treba. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Januar 19, 2013 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Јеси ли покушао да потуриш подлошке под опруге квачила? То веома често помаже код опруга које временом попусте и када се ламеле мало "фуцну". Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovica B 128 Napisano Januar 19, 2013 Akvarista u pokusaju, 142 postova Lokacija: Rumenka Motocikl: Suzi nudista SV650 '09 Prijavi odgovor kao problematičan To bi moglo da posluzi neko vreme dok se ne snadje za original lamele. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Black Adder 223 Napisano Januar 19, 2013 Zainteresovan, 627 postova Lokacija: Beograd Republika Miljakovac Motocikl: Kawasaki ZZR600E Prijavi odgovor kao problematičan A da nisi sipao neko ulje koje nije za motore sa mokrim kvačilom, pa lamele proklizavaju od njega? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
danijels 270 Napisano Januar 20, 2013 Svrati ponekad, 171 postova Lokacija: Gun Hill Motocikl: Keeway Superlight 150 Prijavi odgovor kao problematičan @Зорге Nisam nista majstorisao, kad ga budem otvorio videcu sta mi je ciniti. @Black Adder Ulje je ok. Hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...