kowach 96 Napisano Januar 17, 2013 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: NIš Motocikl: BMW R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Mišljenja? Iskustva? Preporuke? Mane? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kowach 96 Napisano Januar 17, 2013 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: NIš Motocikl: BMW R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan ovo je nesto sto sam nasao: http://www.visordown...r1300/4531.html http://www.visordown.com/road-tests/retro-cool-honda-cb1300-yamaha-xjr1300-kawasaki-zrx1100-suzuki-gsx1400/13845.html inace sam vlasnik cb 1300 a sada nesto merkam suzukija gsx 1400 posto sam ga probao i malo mi po gabaritu vise lezi ali je manje okretan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1406 Napisano Januar 17, 2013 I N S T R U K T O R, 1204 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Imaš u Moto Pulsu upredni test baš ova četiri nabrojana motora. IzGuglaj MOTO PULS i idi na UPOREDNI TESTOVI i tu je. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kowach 96 Napisano Januar 18, 2013 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: NIš Motocikl: BMW R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan sad cu da pogledam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dentas 55 Napisano Januar 18, 2013 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: u potrazi za motorom Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam Kawu,...pa ako te interesuje nesto...pitaj:) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kowach 96 Napisano Januar 22, 2013 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: NIš Motocikl: BMW R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan http://www.motopuls.com/images/stories/TESTOVI/T052/052UT_Maksi_naked.pdf dal je moguce da me tolko vara subjektivni osecaj za suzukija vezano za velicinu, a jedino je siri 2 cm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lukac 1338 Napisano Januar 22, 2013 onaj koji oblikuje, 357 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Samo menjam ko ciga konja Prijavi odgovor kao problematičan Vidi sve utice ,oblik rezervoara ,zadnji rep ,auspusi cak i sam oblik (gabarit). Ja prodajem ovog gsx1400 a imao sam i xjr1200 (ista karoserija kao 1300) i zrx1200 (isti je kao 1100).Suzuki izgleda veci od recimo cb1000 Big one iako je Honda vislja ,pozz. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milosmtt 598 Napisano Januar 22, 2013 Zainteresovan, 857 postova Lokacija: BGD Motocikl: KTM 1190 ADV R ROTTWEILER Prijavi odgovor kao problematičan Suzuki GSX 1400 je moćna motorčina kao i Honda CB1300. Oba motora izgledaju vrh, meni je malo lepši GSX u onoj plavo beloj kolor šemi. Jednostavno izgleda nadrkano. Lukač je l' tvoj onaj na oglasima za 3490? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6671 Napisano Januar 22, 2013 Ne silazi, 6551 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Svaka sprava ima svoje vrline i mane...ali ovo je vrh ponude golaca. Odluciti se za ovaj ili onaj stvar je nekih licnih afiniteta, vise nego nekih stvarnih drasticnih razlika. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kowach 96 Napisano Januar 23, 2013 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: NIš Motocikl: BMW R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Imam cb 1300 ali patim malo vise od velicine motora a suzuki mi deluje veci kad sam ga probao, pa mi sad zavrdalo dupe za suzu, zato sam i pokrenuo temu da cujem misljenja. Za jamahu znam kakav je a kavu nisam probao nikad. Inace video sam lukac na oglasima tvoju suzu i vrlo je interesantna i cena i izgled motora. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Delevor 0 Napisano April 1, 2013 U prolazu, 6 postova Prijavi odgovor kao problematičan Samo jedno pitanje vlasnicima... Planiram da pazarim xjr, ali visok sam 192-3 i imam oko 100-110kg.. Pa me interesuje da nije nizak ili nesto drugo za moje gabarite?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasko123 11 Napisano Novembar 12, 2013 U prolazu, 19 postova Prijavi odgovor kao problematičan po napisanom u ovom testu nema dileme cb1300 daleko najkvalitetniji agregat Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...