Alexa90 11547 Napisano Jun 14, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 4363 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Otećeš Popu Skut? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 25 Napisano Jun 14, 2013 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan 99,99% Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11547 Napisano Jun 14, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 4363 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Bojkotujem!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 882 Napisano Jun 15, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 2068 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Да ли је могуће да се мени ово дешава 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 25 Napisano Jun 15, 2013 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan ?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11547 Napisano Jun 15, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 4363 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Mazn'o si mu Bugija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 25 Napisano Jun 15, 2013 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan 3 godine mastam i cekam momenat da uzmem konacno maxija jednog ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 882 Napisano Jun 17, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 2068 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan 3 godine mastam i cekam momenat da uzmem konacno maxija jednog ) Па си баш морао овог . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laki_90 620 Napisano Jun 17, 2013 Zainteresovan, 786 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Ajde skolse ostavi coveku bugija a ja cu da ti prodam krmacu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 882 Napisano Jun 17, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 2068 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Ma ok Лаки,ко пре девојци његов Буги.Компликовано је све то,биће још Бугија ал овакав се ретко налази Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SuperPOP 1231 Napisano Jun 17, 2013 R A M P A Š, 987 postova Lokacija: Beograd, Borča Motocikl: I opet... Suzuki :) Prijavi odgovor kao problematičan Ode Bugi u ruke urednika Skolsa i divne mu žene Nevene PRODAT 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1752 Napisano Jun 17, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 1516 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan Aaaaaaa ne Teneruuu Popoviću...neeeeeeee Čestitamo novom vlasniku.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5771 Napisano Jun 18, 2013 Svakom po zasluzi, 12398 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Ode Bugi u ruke urednika Skolsa i divne mu žene Nevene PRODAT Čestitamo i jednom i drugom A našta ćeš s'g da se voziš, Pope Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laki_90 620 Napisano Jun 18, 2013 Zainteresovan, 786 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Pa s' obzirom da je POP SVESTENO LICE onda verovatno sa nekom meckom 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SuperPOP 1231 Napisano Jun 18, 2013 R A M P A Š, 987 postova Lokacija: Beograd, Borča Motocikl: I opet... Suzuki :) Prijavi odgovor kao problematičan Sad je AUDI u modi A8 Sline, sine .... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
donmarkoni 23 Napisano Jun 22, 2013 (promenjeno) Svrati ponekad, 299 postova Lokacija: sabac Prijavi odgovor kao problematičan Ima u oglasima al ajd i ovde da postavim da imam za Piagio beverly 500 set varijatora NOV i kvacilo kao novo.........za cenu cemo se dogovoriti. Greskom kupljeno... Promenio Jun 23, 2013 član alexanto post nije u skladu sa pravilima teme Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4705 Napisano Jun 23, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 5998 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan @ donmarkoni: Pogledaj uvodni post teme. Ostavio sam prvi deo tvog oglasa a prodaju motora ovde ne možeš oglasiti.(...učestvovanje u radu podforuma i kredibilitet kod drugih kolega...) Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
donmarkoni 23 Napisano Jun 26, 2013 Svrati ponekad, 299 postova Lokacija: sabac Prijavi odgovor kao problematičan @ donmarkoni: Pogledaj uvodni post teme. Ostavio sam prvi deo tvog oglasa a prodaju motora ovde ne možeš oglasiti.(...učestvovanje u radu podforuma i kredibilitet kod drugih kolega...) Pozdrav! OK Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1182 Napisano Jul 6, 2013 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1379 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Drugari skuterasi ovah pardon Maxi skuterasi trebam vasu pomoc pa ajmo redom. Posto sam odustao od kupovine jos jednog endura odlucio sam da kupim Xciting 500 po mogucstvu bez karbova pa mi je ovaj zapao za oko http://www.polovniautomobili.com/oglas3337039/kymco_xciting_500_ir/ zna li neko ovaj motor i u kakvom je stanju. To sta prodavac kaze me ne zanime jer sigurno ga nece kuditi. Ili druga opcija je neki Silver Wing. Ali posto je voznja pretezno na kracim relacijama tipa do 100 km ipak bi pre Xciting. Ako znate neki drugi u dobrom stanju napisite. Kes je spreman samo se ceka pravi primerak. Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JunioR. 929 Napisano Jul 6, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 430 postova Lokacija: Žabalj-NS Prijavi odgovor kao problematičan Ova tema služi samo za oglase,postavi pitanje u delu foruma predviđenom za to. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1182 Napisano Jul 6, 2013 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1379 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Ok potrudicu se da nadjem to mesto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NeCi 176 Napisano Jul 16, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 341 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Burgman 400 k7 Prijavi odgovor kao problematičan plocice za medison 250/400 prednje RMS , greskom mi stigle pa ako nekome trebaju 750,00 din kolko sam i ja platio... 060/370-3004 Nemanja 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Srdjan NS 71 Napisano Jul 23, 2013 Svrati ponekad, 311 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Gilera Nexus 500 Prijavi odgovor kao problematičan Na prodaju beverly 500 cruiser, 2008. god, presao oko 18000km, odradjeni svi servisi, nove gume. cena 3750e 060/380-1003 Srdjan 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4705 Napisano Jul 23, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 5998 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Obrisao sam off iz teme. Pročitajte ponovo uvodni post teme. Hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11547 Napisano Jul 23, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 4363 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Evo ga ovaj metlaš. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...