ProMaster 8425 Napisano Jun 13, 2018 Drug član, 1866 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Da se nadovezem na Daretov post sa par slika, jer je reč o mom motoru..I mali dodatak, zadnja guma, takodje stavljena pre mesec dana, Michelin CityGrip, dot2018..Sent from my SM-N950F using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
francuz69 1867 Napisano Jun 13, 2018 Zainteresovan, 588 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Integra 700 Prijavi odgovor kao problematičan Uhh bre, lep AA. Bas su se naredjali na forumu u zadnjih pola godine. Rado bih ga pazario al mi se ne da sad trenutno da prodajem ovo moje sokocalo. Mnogo lepo izgleda, cak mi se i boja svidza... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 1886 Napisano Jun 13, 2018 Skuteras, 3691 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Na prodaju je i ovaj X10. Godiste 2016. Presao 6500. ABS, ASR, najveci originalni kofer sa naslonom. Uradjen servis na 5000. Skinute Sava gume na dve i nesto hiljade i stavljene Dunlop. Motor je kao nov. Gledali smo novu Integru, ali ako neko ima polovnu, staru godinu - dve, da je u ovakvom stanju moze zamena. Cena 6800 za one sto pitaju na nevidjeno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 8425 Napisano Jun 28, 2018 Drug član, 1866 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Što se tiče Atlantica..Danas preuzet od Dareta, zamenjen regler i stavljen nov akumulator.. Cena ostaje ista..Sent from my SM-N950F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MilosSani 147 Napisano Jun 28, 2018 Svrati ponekad, 314 postova Lokacija: Beograd, Grocka Motocikl: Yamaha Xmax 300 Prijavi odgovor kao problematičan Na prodaju je i ovaj X10. Godiste 2016. Presao 6500. ABS, ASR, najveci originalni kofer sa naslonom. Uradjen servis na 5000. Skinute Sava gume na dve i nesto hiljade i stavljene Dunlop. Motor je kao nov. Gledali smo novu Integru, ali ako neko ima polovnu, staru godinu - dve, da je u ovakvom stanju moze zamena. Cena 6800 za one sto pitaju na nevidjenoKupite xmaxa, ne mislim mog, nego novog Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 1886 Napisano Jun 28, 2018 Skuteras, 3691 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Kupili smo skoro jednog 250 umesto MP3, a umesto ovog ide definitivno Integra Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majesty 250DX 148 Napisano Jul 2, 2018 Moto servis, 592 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Majesty 250DX, Burgman 650 EXE Prijavi odgovor kao problematičan Evo jednog skupog i dragocenog pantheona 'Izuzetno ocuvan primerak. Svaki sraf i zabica na svom mestu. Nikad padao, nijedna plastika nije lepljena ili ostecena. Skuter u fabrickom stanju. Od potrosnih delova (kais, rolnice, klizaci, antifriz, ulje 2T, plocice, gume) sve u extra stanju ili novo (kais, rolnice i klizaci). Yuasa akumulator, na slikama se vidi stanje svih delova, skuter je prekontrolisan ceo i spreman za novog vlasnika da se bezbrizno vozi. O kilometrazi ne polemisem, garantujem da je prava jer znam poreklo skutera od prvog vlasnika i ja ga odrzavam poslednjih nekoliko godina. Povlaci i ide vrhunski.'Sent from my SM-G930F using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4719 Napisano Jul 2, 2018 BJB Maxi Scooter Club, 6000 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Uvodni post teme: Ovo je tema u kojoj će forumaši koji UČESTVUJU u radu MAXI foruma moći da oglase delove i opremu ISKLJUČIVO VEZANE ZA MAKSISKUTERE ili SVOJ maksiskuter koji je na prodaju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majesty 250DX 148 Napisano Jul 2, 2018 Moto servis, 592 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Majesty 250DX, Burgman 650 EXE Prijavi odgovor kao problematičan Uvodni post teme: Ovo je tema u kojoj će forumaši koji UČESTVUJU u radu MAXI foruma moći da oglase delove i opremu ISKLJUČIVO VEZANE ZA MAKSISKUTERE ili SVOJ maksiskuter koji je na prodaju.Jel ovo nesto meni upuceno ? I iz kog razloga ako jeste ?Sent from my SM-G930F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4719 Napisano Jul 2, 2018 BJB Maxi Scooter Club, 6000 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan O kilometrazi ne polemisem, garantujem da je prava jer znam poreklo skutera od prvog vlasnika i ja ga odrzavam poslednjih nekoliko godina. Iz ovog proizilazi da prodajes motor kojem znas poreklo i odrzavas ga nekoliko godina... Ako je motor tvoj onda nema problema Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majesty 250DX 148 Napisano Jul 2, 2018 Moto servis, 592 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Majesty 250DX, Burgman 650 EXE Prijavi odgovor kao problematičan Dakle, skuter sam kupio od musterije jer su mu trebale pare hitno... on meni ucinio sa cenom, ja njemu sa hitnom kupovinom, znaci prodajem ga kao svoj, i s obzirom da sam ga odrzavao dugo, znam sve o njemu. Od onoga sto nisam naveo je da su zamenjeni semering na radilici do varijatora, original, i semering na osovini klapne na auspuhu, takodje original. Ovlascenje posedujem za sve tako da nema nikakvih prepreka i cimanja sem klasicne papirologije oko prenosa na novog vlasnika. Meni nije hitno ni da ga prodam ni da ga zadrzim, tako da, ako neko naleti da mu se svidja moguc je i neki dogovor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majesty 250DX 148 Napisano Jul 2, 2018 Moto servis, 592 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Majesty 250DX, Burgman 650 EXE Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
duledjo 154 Napisano Jul 12, 2018 duledjo, 438 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW F650GS, Hyosung gt250 honda cm 125t kawasaki z500 Prijavi odgovor kao problematičan Da li bi neko menjao skuter od 250ccm pa naviše za moj suzuki gsx 600f iz 2004god odlicanregistrovan do 04 2019 065 223 23 82 Dusan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5602 Napisano Jul 16, 2018 BJB Maxi Scooter Club, 1734 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Poz drugari i kolege. Ovo je usluzni oglas za drugara i kolegu da mu na ovaj nacin pomognem ako mogu. Pre mesec dana iznenada se pojavili zdravstveni problemi, nimalo naivni i dijagnoza kaze nikako motor dok se dobro ne oporavi a to ce potrajati dosta dugo. S toga Aprilia atlantic 500 sprint ide na berzu da nebi skupljala prasinu. Kupljena proletos od kolege iz maxi ekipe Djuxija. 2009 god, 48000 km, u top stanju. Od kad je kupljena uradjeno-Mali servis( kod Satelisa)Zamenjeni zadnji amortizeriStavljena nova zadnja guma( Dunlop scoot smart)Registrovan pre 10 dana.Cena je 2000 e. 0611779498 - MicaEvo i neka slicicaПослато са HTC Desire 630 dual sim уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5602 Napisano Jul 24, 2018 BJB Maxi Scooter Club, 1734 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Evo malo novih fotki.Послато са HTC Desire 630 dual sim уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zajec 240 Napisano Jul 24, 2018 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Prijavi odgovor kao problematičan Zar nije 2007. god, a prva registracija 2009? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5602 Napisano Jul 24, 2018 BJB Maxi Scooter Club, 1734 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Tako mi je receno, moguce, pozovi vlasnika pa vidi ako si zainteresovan.Послато са HTC Desire 630 dual sim уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbenda 512 Napisano Avgust 11, 2018 Zainteresovan, 532 postova Motocikl: TOMOS Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem Silverwing 600 ili menjam ISKLJUCIVO za Kymco people 250 ....par slicica ovde ....a sve o motoru i vise slika na forumu u temi PRODAJEM 1.mp4 3.mp4 4.mp4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5602 Napisano Octobar 12, 2018 BJB Maxi Scooter Club, 1734 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Evo malo novih fotki.Послато са HTC Desire 630 dual sim уз помоћ ТапатокаAktuelno. Nova cena 1700 e. Послато са HTC One A9s уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5602 Napisano Decembar 1, 2018 BJB Maxi Scooter Club, 1734 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno. Nova cena 1700 e. Послато са HTC One A9s уз помоћ ТапатокаAktuelno i dalje.Послато са HTC One A9s уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ticketman 4 Napisano Mart 7, 2019 U prolazu, 17 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha xj6 s Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima,pre neki dan prodadoh svoj motor, Yamaha xj6f i sada sam u potrazi za nekim skuterom. Treba mi nesto od min 250ccm i da mogu normalno da ga vozim(186cm sam visok). Ako neko ima nesto da ponudi neka mi javi na 0603332583 viber/whatsup/sms/poziv.Hvala Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gogile 2 Napisano Mart 7, 2019 U prolazu, 10 postova Lokacija: lazarevac Motocikl: beverly 300 tourer Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem yamahu 250 2017 6000 presla ako te zanima 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 1886 Napisano April 5, 2019 Skuteras, 3691 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan X10 koji sam oglasio na predhodnoj strani prodat. Danas sam ga doterao srecnom novom vlasniku 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 1886 Napisano April 19, 2019 Skuteras, 3691 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan On 1/15/2013 at 10:24 PM, alexanto said: Ovo je tema u kojoj će forumaši koji UČESTVUJU u radu MAXI foruma moći da oglase delove i opremu ISKLJUČIVO VEZANE ZA MAKSISKUTERE ili SVOJ maksiskuter koji je na prodaju. Važe ista pravila kao i za oglašavanje na Forumu, dakle potreban je broj od 100 korisnih postova da bi se oglašavali u ovoj temi + učestvovanje u radu MAXI foruma (minimum 3 meseca od prvog posta i bar 50-tak postova - time stičemo kredibilitet i poverenje drugih maxi kolega). Temu otvaram zbog specifičnosti maksiskutera i opreme za njih i radi lakše prodaje/kupovine. Tema se ne sme koristiti za obavljanje trgovine tj sticanje dobiti. Isključivo nešto što vam je višak, ne odgovara iz nekog razloga, kupili ste novije , bolje itd. Oglašavanjem u ovoj temi ne činite prekršaj da se oglasite i u podforumu Prodajem kao i na BJB Oglasniku. Nemojte oglašavati: jakne, kacige, obuću, pantalone i slično, za to imate podforum Prodajem. Sve oglase koji ne budu u skladu sa pravilima teme ću brisati a forumaše koji to čine opominjati i javno i preko Uredničkog nivoa upozoravanja, čime se rizikuje i udaljavanje sa Foruma. Srećno! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lucky George 418 Napisano Maj 18, 2019 BJB Maxi Scooter Club, 592 postova Lokacija: Beograd, Vidikovac Motocikl: Honda NC750X DCT Prijavi odgovor kao problematičan Izuzetno dobro očuvan Malaguti Spidermax GT500 , na satu 52.500 km2015. uvezen sa 25.200 km i od tada garažiran i redovno održavan kod našeg Dr. Darka Satelisa.Dodatna oprema:- Alarm sa žiroskopskom funkcijom- Xenoni i LED dnevna svetla- Ledilizovan orginalni kofer- grejači ručica- centralni držač mobilog telefona ili navigacije - utičnica 12v u gepeku ispod sedišta - 2 USB utičnice i prekidač zadnjeg svetla za maglu ispod kormana- povišeni vizir ( dodatak na postojeći) u dve veličine (veći i manji)- dodatno tapacirano sedište- bočni koferi GIVI sa nosačima- centralni orginalni kofer 52l sa naslonom za suvozača- LOUIS "roštilj" nosač prtljaga za centralni orginalni kofer - nova prednja guma PIRELI ANGEL SCOOTER dot 2018- nova zadnja guma MITAS TOURING FORCE dot 2019 Cena: 2500€Cena motora bez bočnih kofera i nosača : 2300€ mobilni / viber: 063-219-955 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...