Rade koenig 1054 Napisano Januar 14, 2013 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Motor je pao na deklu.i skrivio nanotaje tako da mi je potreban drugi sto pre. hvala unapred ako imate ili znate da neko ima, hvala moze na 0603737358 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Januar 14, 2013 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan jel pase od 600 ccm agregat? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1054 Napisano Januar 15, 2013 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan jel pase od 600 ccm agregat? pa ne znam. Stavicu slike danas kako izgleda namotaj i dimenzije pa da vidimo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
papacito 1354 Napisano Januar 15, 2013 Svrati ponekad, 232 postova Lokacija: Pecinci Prijavi odgovor kao problematičan opasan kvar Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Januar 15, 2013 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan jel pase od 600 ccm agregat? pa ne znam. Stavicu slike danas kako izgleda namotaj i dimenzije pa da vidimo ajd okaci pa da vidimo,dacu ti ceo motor tako slupan za malo para ako oces...desni klip mu ispo i malko se klipnjaca uvrnula al ovo sa leve strane je sve ok Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1054 Napisano Januar 16, 2013 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala druze moj al netreba mi ceo agregat samo taj namotaj... Stavicu slike pa ako je isti da trgujemo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Januar 16, 2013 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan ajde ajde,kaci te slike... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pero rep 127 Napisano Januar 16, 2013 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: cacak Prijavi odgovor kao problematičan Tindir,od kog modela je tvoj agregat? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Januar 16, 2013 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan Tindir,od kog modela je tvoj agregat? a bem li ga lici mi na RF,to je motor street slupan,600 ccm je Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1054 Napisano Januar 16, 2013 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Evo kako izgleda sa jedne strane gde je ok Evo kako izgleda strana koja je pretipela udarac Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pero rep 127 Napisano Januar 16, 2013 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: cacak Prijavi odgovor kao problematičan Tindir,od kog modela je tvoj agregat? a bem li ga lici mi na RF,to je motor street slupan,600 ccm je Koliko je to para? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Januar 16, 2013 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan Tindir,od kog modela je tvoj agregat? a bem li ga lici mi na RF,to je motor street slupan,600 ccm je Koliko je to para? javim vam... sve zavisi ako kolegi trebaju namotaji... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Januar 17, 2013 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan nemam takav namotaj nazalost... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1054 Napisano Januar 18, 2013 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan nemam takav namotaj nazalost... mislim da ce uspeti da se namota bez da se kupuje drugi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Januar 19, 2013 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan nemam takav namotaj nazalost... mislim da ce uspeti da se namota bez da se kupuje drugi pa i ja sam o tome razmisljao htedoh ti to predloziti bas,mislim da ce to moci samo ono da se ispegla malo,nema nigde probao sam i Dejana u Kanjizu cimnuti da vidim al nema ni on,tako da probaj sa premotavanjem... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1054 Napisano Januar 19, 2013 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan nemam takav namotaj nazalost... mislim da ce uspeti da se namota bez da se kupuje drugi pa i ja sam o tome razmisljao htedoh ti to predloziti bas,mislim da ce to moci samo ono da se ispegla malo,nema nigde probao sam i Dejana u Kanjizu cimnuti da vidim al nema ni on,tako da probaj sa premotavanjem... Hm a meni reko bas taj iz kanjize da ima i za 80 eur ce da mi da... i nasao jos na dva mesta za 100 eur al mi spustili na 80. Al ova solucija ispadne naj jeftinija jer ako bih uzeo drugi polovan niko mi ne garantije da je ispravan pa zamisli platim ga 80 eur i jos da moram da ga motam... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ratboy 1389 Napisano Januar 19, 2013 Zainteresovan, 952 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kako ne garantuju da je ispravan za 80e? Evo dacu ti ja pare za namotaj samo ni ti njima nemoj garantovati da je novcanica ispravna. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1054 Napisano Januar 19, 2013 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Kako ne garantuju da je ispravan za 80e? Evo dacu ti ja pare za namotaj samo ni ti njima nemoj garantovati da je novcanica ispravna. taj neki faazon Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Havarisan 173 Napisano Januar 19, 2013 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan bolje ga nemoj motati! veruj mi na rec. te mere koje si dao mi se cini da je isti kao od k1,2,3 i srad. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pero rep 127 Napisano Januar 19, 2013 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: cacak Prijavi odgovor kao problematičan Sve ove sto je Havarisani nabrojao,imam,ako nesto treba zovi!065/6127000! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...