M i r k o 36 Napisano Januar 19, 2013 TT Monter, 118 postova Lokacija: Silbaš-Novi Sad Motocikl: Aprilia Pegaso 650 cube Prijavi odgovor kao problematičan i sad bih voleo da imam nekog endurca, kao drugi motor, samo da je sredstava...mislim da je enduro najzabavniji, tj najupotrebljıvıjı motor... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Januar 20, 2013 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Немојте човеку нудити неке велике, тешке моделе.. Треба се снаћи ипак на томе. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doc_lord 4 Napisano Januar 21, 2013 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan Немојте човеку нудити неке велике, тешке моделе.. Треба се снаћи ипак на томе. zbuni ti sad mene Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kowach 96 Napisano Januar 22, 2013 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: NIš Motocikl: BMW R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan sto te zbuni covek, reko da bas i nije enduro za pocetnika, i sa jedne strane se i slazem jer vecina imaju dosta visoko teziste za pocetnika treba nesto sto ce malo lakse nauciti da obara u krivinama. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andreja 1330 Napisano Januar 22, 2013 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan Ma najbolje da ipak kupi Tomos Automatic, dosta je lagan a može i van puta da siđe 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kosooki 1317 Napisano Januar 22, 2013 Drug član, 1665 postova Lokacija: Cacak Motocikl: XF650 Zrakoprc :) Prijavi odgovor kao problematičan kao sto rekoh, covek ce na kraju teme ili tacno znati sta uzima ili nece znati nista, a sigurnim koracima gazimo ka ovom drugom naravno da nece uzeti superteneru ili trafiku, ali neki lagani enduro bi za ono sto njemu treba odlicno zavrsilo posao iako mimo malo viseg tezista i sedista, nudi za pocetnika veoma dobru ciklistiku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Januar 25, 2013 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan за њега је неки лакши ендуро, типа Yamaha XT 600, Suzuki DR 600, Gillera RC600. Тако му понудите нешто у тој категорији. А не Африку, ТДМ и тако нешто што је теже.. Једноставно, то је мало превише за почетника, поготово млађег. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
skuteras 73 Napisano Januar 25, 2013 Svrati ponekad, 214 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda XL1000VA Prijavi odgovor kao problematičan Poslusaj drumsku lisicu i pogledaj neki motor do 250 kubika. Vremenom ćeš upoznati ljude koji su dosta iskusniji od tebe i tek tad videti šta zapravo želiš i za koju svrhu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kosooki 1317 Napisano Januar 26, 2013 Drug član, 1665 postova Lokacija: Cacak Motocikl: XF650 Zrakoprc :) Prijavi odgovor kao problematičan pa mozda i ne mora ako je, iako neiskusan, vec prilicno definisao sta trazi od motora Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ČIČA956 64 Napisano Januar 26, 2013 Svrati ponekad, 101 postova Lokacija: valjevo Motocikl: Honda transalp Prijavi odgovor kao problematičan Moj predlog za početak KLE dobiješ najviše za najmanje novca .Mada ćeš ti kupiti šta ćeš kupiti .Pozzz 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Januar 26, 2013 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan imaš na forumu masu iskustava... kod izbora prvog motora mogu ti dati samo dva saveta koja sam ja dobio: motor se vozi glavom i svaki preko50ccm ti može doći glave ako dozvoliš da on vozi tebe a ne ti njega... saslušaj sve a poslušaj sebe... Sa obzirom na svoje dimenzije izbor ti je značajno sužen (sa 192cm i ja sam imao slične dileme), Ja sam se odmah odlučio za veću kubikažu jel bi me smaralo polovično rešenje da kupujem manji motor pa da ga prodajem za godinu dana i tako. Nisam zažalio, čak nasuprot i dalje bi napravio isti izbor da mogu. Što ne znači da je to rešenje za tebe. To moraš već sam da se izdogovaraš sa samim sobom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7910 Napisano Januar 26, 2013 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan za makadam samo SV-a Ovo na slici autoput, kakav crni makadam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban EN 543 Napisano Maj 10, 2013 Pažljivo prati, 624 postova Lokacija: Novi Sad-Futog Motocikl: Husqvarna 701 enduro Prijavi odgovor kao problematičan Ajde da se i ja malo uključim. Moje skromno mišljenje. Da sam na vom mestu a pošto već voliš to što voliš ja bi uzeo Kawu KLE. Razlog: Motocikl nije težak, dosta je lak za vožnju, za tvoju visinu sasvim ok. Relativno jeftino održavanje, Nema previše kubika a ni premalo kao ni mnogo konja, Sasvim se lepo ponaša na putu, i što je najvažnije ako ti se i ne svidi taj se motocikl prilično lako i prodaje, nekako ljudima se sviđa mada mu karakteristike u poređenju sa recimo transalpom i nisu neke, jednostavno vole ga ljudi. Imao sam priliku da vozim, pa i neki moji rođaci ga posedovali baš dug niz godina i svi bili prezadovoljni. Mislim da mu je odnos cena i šta ddobijaš odličan. Raspitaj se malo ako neko ima u kraju provozaj verujem da ćeš biti oduševljen. Pozdrav i sa srećom 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...