bmwADV 32 Napisano Januar 15, 2013 Svrati ponekad, 125 postova Lokacija: leskovac Prijavi odgovor kao problematičan ok,hvala na savetu i imaću to na umu. nisam kupio puno motora iz ch,ali to što sam uzeo od švajcaraca bilo je odlično i sve onako kao što su rekli nekažem da su ovde motori loši ili da su ljudi loši, samo je izbor ovde ograničen na jedan motor http://www.polovniautomobili.com/oglas2663427/bmw_r1150gs_adventure/ a gore je ponuda veća Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bmw 1753 Napisano Januar 15, 2013 Drug član, 1693 postova Lokacija: Ljubljana Motocikl: BMW R1200C , BMW R1200GS, Yamaha TDM900,Kove 500X, KYMCO S200 People, Suzuki Burgman 650 executive, Tomos Automatic Prijavi odgovor kao problematičan ne bih običan gs pa makar bio i 1200,mora da ima ADV na sebi. A što se tiče kilometraže u švajcarskoj se rade redovni servisi tako da nema problema,zamene i srede oni sve što nije dobro i takav su narod da ne prodaju sa skrivenim manama i problemima, a što je veča kilometraža to je cena manja cena je manja ovaj nema nikakav problem a ima sve od opreme razmisli malo.....dodatnih 30 kila i nije tako malo razlike između običnog i ADV modela. S tim da je razlika u vožnji između 1150 i 1200 povelika (mislim na ciklistiku naravno) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bmwADV 32 Napisano Januar 16, 2013 Svrati ponekad, 125 postova Lokacija: leskovac Prijavi odgovor kao problematičan razumem na šta hoćete da mi ukažete,razmišljao sam i smislio,zato sam vas i pitao za mišljenje o 1150adv. kompromisa i alternativa nema, ili taj ili nijedan drugi! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7910 Napisano Januar 16, 2013 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan ok, izvini Moras bre vise da spavas. Ne postavljaju Svajcarci oglase za motore nocu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bmwADV 32 Napisano Januar 16, 2013 Svrati ponekad, 125 postova Lokacija: leskovac Prijavi odgovor kao problematičan čekam svako veče ovu reportažu sa dakar relija pa sam zbog nje sam budan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
b2man 236 Napisano Januar 16, 2013 taraba, 612 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Sto se velike kilaže tiče, sigurno ćeš se navići. Ja ga bez problema vozikam po gradskim gužvama. Kada iza sebe imam suprugu, skoro da je i ne osećam (ona je zanemarljivih +20% težine). Nemoj zanemariti i svoju telesnu građu. Umeće motorcikliste je najbitnije, ali sve pada u vodu ako nemaš visinu za ovaj bajk. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
b2man 236 Napisano Januar 16, 2013 taraba, 612 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan čekam svako veče ovu reportažu sa dakar relija pa sam zbog nje sam budan Moram malo da offujem ovih dana sam se dopisvao sa jednim germanom. Tema, naravno, moto. Međutim, čovek mi isključivo šalje mailove u terminu od 19h - 20:30h. Valjda samo u tom periodu diše?! Ostatak dana provodi na poslu i u spavanju da bi se odmorio za taj isti posao. Tek sad vidim kakva smo mi banda raspuštena :-) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bmwADV 32 Napisano Januar 16, 2013 Svrati ponekad, 125 postova Lokacija: leskovac Prijavi odgovor kao problematičan imam i visinu i težinu, tako da mi vožnja neće biti problem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cula 83 Napisano Januar 17, 2013 Svrati ponekad, 103 postova Lokacija: novi sad Motocikl: v-strom 1000 Prijavi odgovor kao problematičan neces pogresiti,nemac je nemac Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bmwADV 32 Napisano Januar 17, 2013 Svrati ponekad, 125 postova Lokacija: leskovac Prijavi odgovor kao problematičan kod nas u leskovac kažu: "žena iz selo, motor iz japan i kola iz nemačku" i nemožeš da pogrešiš! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bmwADV 32 Napisano Januar 19, 2013 Svrati ponekad, 125 postova Lokacija: leskovac Prijavi odgovor kao problematičan posle danonoćnog prelistavanja oglasa i neprespavanih noći,konsultovanje sa prijateljima, poznanicima i forumašima, motor je kupljen. hvala svima na pruzenoj podršci,na datim savetima,sugestijama i kritikama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Niksloter 382 Napisano Januar 19, 2013 Zainteresovan, 725 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Sjajno, lepo da se navozaš. Slika? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nimmin 6746 Napisano Januar 19, 2013 čeka dobru titulu, 1377 postova Lokacija: Bečmen, Surčin Motocikl: KTM 390 ADV, VF 750 SABRE Prijavi odgovor kao problematičan Ništa ti ne verujemo bez slika! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2024 Napisano Januar 19, 2013 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Cuj... hvala svima? Daj slike, opis, sve ostale detalje... Cestitam! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bmwADV 32 Napisano Januar 19, 2013 Svrati ponekad, 125 postova Lokacija: leskovac Prijavi odgovor kao problematičan motor je u švajcarskoj tako da ću da prenesem šta mi je prijatelj rekao preko telefona. 2003 godište i kupljen od prvog vlasnika koji je kupio 1200gs adv, po njegovim rečima motor pažen i mažen,čuvan u dnevnoj sobi, sa puno dodatne opreme i servisnom knjigom. evo slike, mislim da one govore sve 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7910 Napisano Januar 19, 2013 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Pa nisi valjda mislio tako jeftino da prodjes Sa srecom ga vozio ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidoff 27 Napisano Januar 19, 2013 Nesvrstan, 756 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R21A Prijavi odgovor kao problematičan Cena? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bmwADV 32 Napisano Januar 19, 2013 Svrati ponekad, 125 postova Lokacija: leskovac Prijavi odgovor kao problematičan planirao sam kamionom da mi ga pošalju,ali prijatelj kaže da je bolje da ga on doveze prikolicom, da ne dodje do nekakvog oštećenja, tako da je do daljnjeg gore. Kad bude stigao biće dodatnih slika i komentara. Svidja mi se što je siv i što ima dosta dodatne opreme,a da li je trgovina bila dobra videćemo kadmotor stigne, kada se proba... ovako, po slikama i po rečima prijatelja sam zadovoljan što se tiče cene, ostalo je transport, špedicija i carina i top case i mislim da nebi trebalo preći projektovani budžet Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7910 Napisano Januar 19, 2013 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Woow, stigose slike pre mog posta. Stvarno je kao nov, fino ga je ulickao svaka mu cast. Od opreme gotovo sve potrebno, osim top case-a. Touratech xenon i maglenka pride. Odlican primerak ovako sa slike. Da li si probio budzet? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
b2man 236 Napisano Januar 19, 2013 taraba, 612 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan bajk kao BOOOMBA!!! Vlado, u zdravlje da te sluzi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4208 Napisano Januar 19, 2013 Ne silazi, 6578 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Pridružujem se čestitkama i oduševljenju. Motor il dovezi na točkovima il prikolicom. Kamionski prevoz izbegavaj, eventalno neko kombijem i dodbooo upakovan i našpanovan gurtnama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bmwADV 32 Napisano Januar 19, 2013 Svrati ponekad, 125 postova Lokacija: leskovac Prijavi odgovor kao problematičan uglavnom su do sada stizali u komionu bez oštećenja,ali dešavalo se i da dodje do sitnijih oštečenja ali retko. Zbog "odličnog" stanja a i samih gabarita ide na prikolicu. S obzirom da su ogromni snegovi gore a i obaveze prijatelja postoji mogućnost da stigne tek u martu. Neznam kako ću izdržati do tada... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7910 Napisano Januar 19, 2013 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Ja bi leteo svaki vikend do marta tamo da ga vidim, pomazim, kazem neku lepu rec itd..... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
b2man 236 Napisano Januar 19, 2013 taraba, 612 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan ma kakvi kamioni i prikolice ajmo, ko je zainteresovan da napravimo djir do svice Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Okin 21 Napisano Januar 19, 2013 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Modriča Republika Srpska Motocikl: BMW R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Čestitam, neka je sa srećom... Baš dobro izgleda! :BMW2: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...