Jump to content

Moto Zajednica

Prva voznja skutera

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 377 postova

@gixxersixxer :rat2:

Kako to mislis sta ce on koji vozi skuter na moto forumu? Ili neko drugi ko vozi skuter? Npr. ja...

I kako to mislis skuter=wc solja?

Sto se tice tvog prvog pitanja mislio sam na to da bugiman nije uopste kompetentan da komentarise nekoga ko vozi motor kad on sam vozi skuter.

A za ovo drugo, zamisli sebe kako sedis na skuteru i drzis se za volan. A sad skokni do wc-a sedi na solju i uvati novine u ruke. Eto tako mislim.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• BJB Maxi Scooter Club, 953 postova
  • Motocikl: Ducati Multistrada 1200 Enduro

http://

1357939063[/url]' post='1426581']
1357933611[/url]' post='1426527']
@gixxersixxer :rat2:

Kako to mislis sta ce on koji vozi skuter na moto forumu? Ili neko drugi ko vozi skuter? Npr. ja...

I kako to mislis skuter=wc solja?

Mislio sam na to da nije uopste kompetentan da komentarise nekoga ko vozi motor kad on sam vozi skuter.
Evo ovako mislim. Zamisli sebe kako sedis na skuteru i drzis se za volan. A sad skokni do wc-a sedi na solju i uvati novine u ruke. Eto tako mislim

To sto si sad napisao zvucalo je upravo ovako

• Çelebi, 2415 postova
  • Motocikl: Imam

Ako registrujes na majku i onda ne daj Boze padnes, onda nece tebe boleti nego majku .

Što mi to ne reče ranije? Pa znaš li koliko bi me manje bolelo? A jel se to važi i za ženu? Ako je na njeno ime jel nju boli registracija i ako omastim negde? :lol: :lol: :lol:

• Çelebi, 2415 postova
  • Motocikl: Imam

A vas četvoro smirite strasti. Nemoj posle da urednici ispadnu grbavi ako se neko žali ili vam neko pobriše postove.

Skuteri nisu pravi motori ali kao urednik ne smem to javno da kažem. Ispašće da vodim mobing <_<

Sine, kupi pravi mali motor i padni ako baš moraš. Proći će :takoje:

• Zainteresovan, 954 postova
  • Motocikl: DL1000 K8

1oda.gif1oda.gif1oda.gif da me neko vidi mislio bi da sam skrenuo, sedim za kompom u decijoj sobi i smejem se kao budala zena otvara vrata i gleda dali je sve OK.

Idem da je pitam dali mogu da prevedem motor na Tastu 1oda.gif

• Podržavam 1

• Svrati ponekad, 278 postova
  • Motocikl: Honda Transalp XL 650

Nemojte ljudi ko boga vas molim,oćete dumrem od :lol: ,pomislih dosadna tema-kad ono :fajt2: ,aj zdravo :Hitman:

Još samo da neko kaže da je Afrika gora nego Tenere i svi izgibosmo :lol::lol::lol:

• Podržavam 2

• BadBoy, 139 postova
  • Motocikl: Hyosung GT250 RN

Drugari,spremam se da kupim Djileru raner sp 50 automarik i imam strah da ne padnem,inace moj prvi skuter koj cu da vozim :D kako da se oslobodim straha?

Uvek je to tako, seti se samo prvog vatanja sa devojkom, pa si brzo prebrodio strah? :nanana: Samo polako, ako padnes izgulices se malo i to je to. Kao i vecina bajkera koje znam, krenuo sam da se vezbam na skuteru, pa onda uzeo malo veci motor. Ako ti je bas cim, kupi jaknu za nekoliko hiljada din i djiraj :moto3:

• BJB Maxi Scooter Club, 507 postova
  • Motocikl: BMW R1150RT

Skuteri nisu pravi motori ali kao urednik ne smem to javno da kažem. Ispašće da vodim mobing <_<

E SAD SI ME ZA SRCE UJEO !!!!

UA VLAST !!!!

>:(

• Podržavam 8

• Drug član, 1489 postova
  • Motocikl: Yamaha FZ1-SA

Slusaj ja kada sam dobio prvu gileru runner 50sp imao sam oko 12-13 godina i bkvalno sam plakao da ne vozim da ne padnem, kada me cale naterao i okrenuo krug po ulici onda me jedva skinuli sa motora 1lol.gif . I da upravu su svi kad ti kazu da je bolje da uvek ima straha! Cim sam se opustio tresnuo sam od zemlju i od tada uvek ima straha ali jbg ... Ako te strah da se izgrebe motor ako padnes to se resi za 50-100 evra i kraj nema tu sta mnogo samo PRVO KACIGU KUPI!!!!! i da ne bude barem kineska makar neku polovnu ali dobru nadji ovde , i mozes neku jaknu i to je to .

• Podržavam 1

• Malinar u pokusaju, 1729 postova
  • Motocikl: triumph tiger 1050

Imao sam oko 11-12 godina kad sam prvi put provozao tomos automatik. Nikakav strah nisam imao od samog početka, ali sam tomos vozio samo po selu, jer nisam imao dovoljno godina, a i papiri su mu bili zatureni, a čuo sam da takve motore konfiskuje policija (tačno bih se tad ubio da su mi oduzeli taj krš). Moj dobar drugar imao apn 4 i nije smeo ni da sedne na njega, a kamoli da ga vozi. U priči mi reče "Gde ja da vozim to čudo, hoće da obori mog oca, a kamoli mene". Meni je bio smešan i on i njegov strah, stvarno mi to nikad nije bilo jasno, ja nešto čega se plašim ne radim (plašim se visine i nikad ne bih skakao bandži), tako da ne vidim razlog što bi vozio motor ako se već plašiš. Nije da potcenjujem bilo koga, nego prosto i jednostavno, radi ono što voliš i čega se ne plašiš. Pozdrav!

• BJB Maxi Scooter Club, 953 postova
  • Motocikl: Ducati Multistrada 1200 Enduro
1357984420[/url]' post='1426862']
1357943664[/url]' post='1426654']

E SAD SI ME ZA SRCE UJEO !!!!

UA VLAST !!!!

>:(

Uaaa rat2.gifrat3.gif

• Drug član, 1489 postova
  • Motocikl: Yamaha FZ1-SA

:dupe2:

:lol: :lol: :lol:

koja provokacija 1zvizduk.gif

inace po toj vasoj prici posto skuteri nisu MOTORI to znaci da svako moze bez potrebne dozvole da sedne na skuter jel, jelte po vama oni nisu motori . Toliko od mene 1nanana.gif

• Svrati ponekad, 377 postova

Ukratko ako skuter nije motor, to znaci da za njega ne treba dozvola jer nije motor ...

stvarno? a za automobil treba dozvola zato sto je automobil motor? jer da automobil nije motor onda ne bi trebala dozvola za njega. to je tvoja logika, skuteri nisu motori. pored toga sto idu kao bicikle i krajnje ponizavajuceg polozaja sedenja za bilo kog muskarca, u voznji skutera nema uzivanja. to su jadne sprave u kojima normalan covek ne moze da uziva, vec samo da se preveze od tacke a do tacke b i da mrzi samog sebe u procesu. zene koje voze skutere podrzavam. muskarce koji voze skuter i tripuju da su bajkeri, nikako.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja