Aleksandar Sh. 507 Napisano Januar 10, 2013 bodi biber, 729 postova Lokacija: Pancevo(vazdusna banja) Motocikl: Suzuki gsxr 1000 K9 , Vmax 1200 1996 Prijavi odgovor kao problematičan Ubio sam se trazeci i googlovati Michelin moto gume i nista nisam nasao osim RYO motors. Ako neko zna gde mogu da qpim Michelin Anakee 2 gume i da ih tamo montiram neka mi napise.Ili bar neka mi napise gde da ih generalno kupim,a da nisu starije od godinu dana,znaci proizvodnja polovina 2012 ili tako nesto. Hvala ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1752 Napisano Januar 10, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 1516 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan Pod 1 . Labaratorija i Peđa, svasta moze da nabavi, radi i montažu. Pod 2. Tyre+, odnosno GpGroup drze Michelin ali ne rade montazu za motore. Sent from Tadžikistan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar Sh. 507 Napisano Januar 10, 2013 bodi biber, 729 postova Lokacija: Pancevo(vazdusna banja) Motocikl: Suzuki gsxr 1000 K9 , Vmax 1200 1996 Prijavi odgovor kao problematičan E to mi treba Hvala na infou... Da znam kome da se obratim kroz 2-3 meseca.Konkretno mi treba i montaza,tako da cemo okrenuti Lab center ili Pedju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr. No 569 Napisano Januar 10, 2013 XXX, 474 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan mata16v je radio Michelin gume sa montazom i balansiranjem. Vec par godina uzimam kod njega gume. Jedino sto je u Mladenovcu... kada bolje razmislim, to i nije mana. Taman jedna lepa voznja tamo i nazad Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar Sh. 507 Napisano Januar 10, 2013 bodi biber, 729 postova Lokacija: Pancevo(vazdusna banja) Motocikl: Suzuki gsxr 1000 K9 , Vmax 1200 1996 Prijavi odgovor kao problematičan Meni su gume plasticne bukvalno sto kraci put to bolje,ali dobro videcemo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pera-s 434 Napisano Januar 10, 2013 Kontraš!, 1271 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KLX 650 sm/enduro Prijavi odgovor kao problematičan GP auto shop je glavni za michelin al mislim da nisu i najjeftiniji. A gume kupis, skines tockove sa motora stavis u kola i odneses kod vulkanizera, u suprotnom ce bogato da naplate ako ako oni skidaju i montiraju tockove! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar Sh. 507 Napisano Januar 10, 2013 bodi biber, 729 postova Lokacija: Pancevo(vazdusna banja) Motocikl: Suzuki gsxr 1000 K9 , Vmax 1200 1996 Prijavi odgovor kao problematičan Kod Tadica je skidanje,balansiranje i montiranje nazad tockova na motor 2400din po tocku. Dakle doteras motor skinu ti tockove,skinu gume,stave nove gume,balansiranju i vrate sve ukupno 4800 din za oba tocka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr. No 569 Napisano Januar 10, 2013 XXX, 474 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Kod mate je to bilo uracunato u (povoljnu) cenu gume... Najbolje ga kontaktiraj pa ces dobiti informacije iz prve ruke. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar Sh. 507 Napisano Januar 10, 2013 bodi biber, 729 postova Lokacija: Pancevo(vazdusna banja) Motocikl: Suzuki gsxr 1000 K9 , Vmax 1200 1996 Prijavi odgovor kao problematičan Pa dobro zvacu/videcu. Generalno cena gume tj tih guma je oko ~200e tamo vamo,tako da cu videti sta ko kaze. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pera-s 434 Napisano Januar 10, 2013 Kontraš!, 1271 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KLX 650 sm/enduro Prijavi odgovor kao problematičan Kod Tadica je skidanje,balansiranje i montiranje nazad tockova na motor 2400din po tocku. Dakle doteras motor skinu ti tockove,skinu gume,stave nove gume,balansiranju i vrate sve ukupno 4800 din za oba tocka. Druze pa taj dere kozu sa ledja! Prvo, balansiranje guma na enduro motorima je po meni glupost. Drugo, meni ovde u lazarevcu vulkanizer uzme za zamenu guma 150din po tocku, i plus mi zakrpi unutrasnju! Ja ga uvek castim sa bar jos 100din. Sto znaci da tebe skidanje i montiranje tockova kosta 4400 din. Preracunaj to u benzin pa vidi da li ti se isplati da odes cak do mladenovca po gume, ili da sam skines tockove i posle vratis, to ti je pola sata posla! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar Sh. 507 Napisano Januar 10, 2013 bodi biber, 729 postova Lokacija: Pancevo(vazdusna banja) Motocikl: Suzuki gsxr 1000 K9 , Vmax 1200 1996 Prijavi odgovor kao problematičan Ma problem je sto ja nemam gde da stavim motor da skinem tockove. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pera-s 434 Napisano Januar 10, 2013 Kontraš!, 1271 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KLX 650 sm/enduro Prijavi odgovor kao problematičan polozis ga parkingu ispred zgrade ako si u stanu ili u dvoristu ako si u kuci i ostavis nekog da pazi na motor dok ti ne zavrsis! Da ne dubimo dalje, ko hoce nadje nacin ko nece nadje izgovor. Ako imas viska para, drago mi je onda zbog tebe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar Sh. 507 Napisano Januar 10, 2013 bodi biber, 729 postova Lokacija: Pancevo(vazdusna banja) Motocikl: Suzuki gsxr 1000 K9 , Vmax 1200 1996 Prijavi odgovor kao problematičan Kazem videcu jos nije nista sigurno,a ne drzi mi se motor bas na zemlji na plastikama sa svih 200kg njegovih. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr. No 569 Napisano Januar 10, 2013 XXX, 474 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Mozda ti ova tema pomogne: LINK Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kanarinac 334 Napisano Januar 10, 2013 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: BG Motocikl: Suzana GSXR 750 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja jednu varijantu za gume is Slovenije, a nije Furlan. Ima sajt, cena u Bgu je 10% manja nego na sajtu. E sad ne znam da li je u skladu sa pravilima da okacim link te radnje SLO. Momka koji to radi sam upoznao skoro, vozi kombi. Pa je pomenuo da to radi. Ako nije protiv pravila okacicu link pa da uporedite cene sa nasim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1955 Napisano Januar 10, 2013 Drug član, 1855 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan Neka ide na PP, za sada... ok? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobang 23 Napisano Januar 10, 2013 Svrati ponekad, 235 postova Lokacija: Kula Motocikl: VFR 800 Prijavi odgovor kao problematičan Daj i meni link na pp! Ne vidim sto ne moze javno kad svi drugi idu javno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kanarinac 334 Napisano Januar 10, 2013 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: BG Motocikl: Suzana GSXR 750 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Pa moze da se smatra komercijalnim )) Ko god bude hteo link neka mi posalje pp, nije problem. Meni ni iz dzepa ni u dzep ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mata16v 15 Napisano Februar 27, 2013 Svrati ponekad, 217 postova Lokacija: Mladenovac N44.26.967 E020.42.012 Prijavi odgovor kao problematičan najava novi modeli guma ANAKEE 3 i PILOT POWER 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
b2man 236 Napisano Februar 27, 2013 taraba, 612 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Mato, kojaa je cena za anakee3? Napred 110/80/19 Nazad 150/70/17 Od kada ćeš ih imati? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar Sh. 507 Napisano Februar 27, 2013 bodi biber, 729 postova Lokacija: Pancevo(vazdusna banja) Motocikl: Suzuki gsxr 1000 K9 , Vmax 1200 1996 Prijavi odgovor kao problematičan Isto je pitanje ali za velicine : 90/90/21 130/80/17 Anakee 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Black Adder 223 Napisano Februar 27, 2013 Zainteresovan, 627 postova Lokacija: Beograd Republika Miljakovac Motocikl: Kawasaki ZZR600E Prijavi odgovor kao problematičan Aco, a šta bi sa gumama za dve sezone, pa ni jednu nije izdržao? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar Sh. 507 Napisano Februar 27, 2013 bodi biber, 729 postova Lokacija: Pancevo(vazdusna banja) Motocikl: Suzuki gsxr 1000 K9 , Vmax 1200 1996 Prijavi odgovor kao problematičan Motor jos nije otisao informacija mi kako god okrenes treba Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Loshmi82 352 Napisano Februar 28, 2013 Drug član, 1081 postova Lokacija: Beograd, Vracar... Novi Sad Motocikl: Bev 250ie. Prijavi odgovor kao problematičan Kod Tadica je skidanje,balansiranje i montiranje nazad tockova na motor 2400din po tocku. Dakle doteras motor skinu ti tockove,skinu gume,stave nove gume,balansiranju i vrate sve ukupno 4800 din za oba tocka. To je bezobrazluk.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Loshmi82 352 Napisano Februar 28, 2013 Drug član, 1081 postova Lokacija: Beograd, Vracar... Novi Sad Motocikl: Bev 250ie. Prijavi odgovor kao problematičan Mata16V... Ima li Pilot Power 2CT 120/180 i koja je cena? b2man... Svaka cast za avatar.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...