lemy 1088 Napisano Januar 9, 2013 Drug član, 1093 postova Lokacija: Novi Sad-Sabac Motocikl: Suzuki DR-Z400, KTM 790 adventure Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, Kupio bih ako neko prodaje Samsung Galaxy s2 ( ciljam na one koji su uzeti od operatera sa nekim paketom) do 250eur za telefon koji je nov , nekorišćen sa garancijom. Ovu sam cenu našao na netu da se plaća pa cenim da je realna. Telefon je potrebno da je crne boje i da radi na svim mrežama (ja sam na MTS i oni su uglavnom svi otključani ali da ne rizikujem). Može eventualno doći u obzir i telefon star nekoliko meseci, ali uz neku drugu cenu. Plaćam u kešu, ali je dobitna kombinacija da dam svoju Nokiu N95 8GB ( u odlicnom stanju ful pakovanje) plus doplata. Punude molim vas šaljite na PP Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miksamgm 1068 Napisano Januar 9, 2013 Tutti Frutti, 668 postova Lokacija: ... Motocikl: Pojela Maca Prijavi odgovor kao problematičan a da ti stavis tvoju n95 ovde u oglase,mozda ima zainteresovanih? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AIeksandar 396 Napisano Januar 9, 2013 Zainteresovan, 764 postova Lokacija: BEG Motocikl: ER6n Prijavi odgovor kao problematičan Za 250e moze da se dobije pola god. do godinu dana star. Ja cu mozda imati jedan s2, crni, mesec dana star u bumperu znaci da je apsolutno kao nov, naravno ne ispod 250 sto je super realna cena ako je telefon kao nov mozda i malo ispod realne cene. Znacu sutra ili prekosutra, a meni ne treba jer vec imam svoj. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kanarinac 334 Napisano Januar 9, 2013 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: BG Motocikl: Suzana GSXR 750 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Bas sam i ja hteo da pitam gde to ima za 250 evra nov sa garancijom? Nov sa dve godine garancije se krece oko 300 evra. Ima i za oko 250 evra nov ali sa mesec dana garancije. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lemy 1088 Napisano Januar 10, 2013 Drug član, 1093 postova Lokacija: Novi Sad-Sabac Motocikl: Suzuki DR-Z400, KTM 790 adventure Prijavi odgovor kao problematičan Za 250e moze da se dobije pola god. do godinu dana star. Ja cu mozda imati jedan s2, crni, mesec dana star u bumperu znaci da je apsolutno kao nov, naravno ne ispod 250 sto je super realna cena ako je telefon kao nov mozda i malo ispod realne cene. Znacu sutra ili prekosutra, a meni ne treba jer vec imam svoj. Gledao sam ja te oglase, u pravu si za cene, ali tu su cene koje se traže. a znam neke ljude pošto su ih kupili. Javi se u svakom slučaju ako budeš imao telefon. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
smedic 413 Napisano Januar 10, 2013 Member Title, 254 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: S1000RR Prijavi odgovor kao problematičan Naidje i nov iz Telenora za 250 samo treba biti strpljiv pa malo sacekati... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kypck 188 Napisano Januar 10, 2013 Друг члан, 636 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara Motocikl: Honda Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Razmisljam da uzmem galaxy s1 u sto boljem stanju...pa ako ima neko da ponudi... sorry za off Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kanarinac 334 Napisano Januar 10, 2013 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: BG Motocikl: Suzana GSXR 750 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Naidje i nov iz Telenora za 250 samo treba biti strpljiv pa malo sacekati... Taj mora da se kodira ako ces da koristis na nekoj drugoj mrezi. A onda se gubi garancija 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boba_moto 39 Napisano Januar 10, 2013 U prolazu, 55 postova Lokacija: s.selo Motocikl: Ducati, Kawasaki, KTM Prijavi odgovor kao problematičan imam 3 meseca star s2,kupljen u dojclandu,200e,pozz Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lemy 1088 Napisano Januar 12, 2013 Drug član, 1093 postova Lokacija: Novi Sad-Sabac Motocikl: Suzuki DR-Z400, KTM 790 adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ponude prikupljam jos sutra, pa ce bacam u trgovinu. Kolegama koji su do sada poslali ponude, hvala, od ponedeljka se cujemo Ako još neko ima nešto na ovu temu neka baci na pp Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...