spidi 032 40 Napisano Februar 25, 2013 U prolazu, 70 postova Lokacija: Cacak Motocikl: BMW F 650 GS Twin Prijavi odgovor kao problematičan buljo ne lazi ljude ovde kada nece otici dalje od milanove pecenjare,pojescete tri praseta i popiti 500 piva i kraj!!)) slusaj ti usukani, da ti nije mene ne bi video dalje od mrcajevaca! a sto se tice prasetine i piva to su upravu! molio sam te da ides sa nama, ali ovako svo pivo i pecenje pojescemo sami. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2551 Napisano Februar 25, 2013 Drug član, 1613 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Vec smo smislili plan za odlazak, krecemo u petak i nocimo u Madjarskoj u Djeru, idemo magistralom jer je autoput monoton. Rano izutra pun gas do Brna gde nocimo u subotu uvece (jos nismo nasli smestaj). U nedelju posle trke idemo u Prag, a posle sam bog zna, ili minhen ili nazad ka becu?! Ima li neki poseban razlog što noćite baš u Djeru?Zbog smeštaja ili nešto drugo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strugo 236 Napisano Februar 26, 2013 U prolazu, 67 postova Prijavi odgovor kao problematičan xaxaxaxa ma da mi nije tebe i debelog gmaza iz pranjana ja bih zaostao ko m.da za veprom! i necu da idem sa vama,nemam merdevine da vozim pa se ne uklapam!! sto brate noce bas tu? ma pjanci prve kategorije,cilj im samo da predju granicu i da se leko i kulturno useru od piva!) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spidi 032 40 Napisano Februar 26, 2013 U prolazu, 70 postova Lokacija: Cacak Motocikl: BMW F 650 GS Twin Prijavi odgovor kao problematičan Vec smo smislili plan za odlazak, krecemo u petak i nocimo u Madjarskoj u Djeru, idemo magistralom jer je autoput monoton. Rano izutra pun gas do Brna gde nocimo u subotu uvece (jos nismo nasli smestaj). U nedelju posle trke idemo u Prag, a posle sam bog zna, ili minhen ili nazad ka becu?! Ima li neki poseban razlog što noćite baš u Djeru?Zbog smeštaja ili nešto drugo? Tu nam pada da nocimo jer imamo od cacka oko 580km do djera, to je neka gornja granica za dnevnu voznju (sa nama ide drugar sa gsx-r 1000) . A i ujutru mozemo brzo da stignemo do brna da gledamo kvalifikakcije. Ako imas neki dobar predlog gde bi mogli da svratimo i da vidimo nesto zanimljivo da nam je usput javi, svaki predlog je dobrodosao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strugo 236 Napisano Februar 27, 2013 U prolazu, 67 postova Prijavi odgovor kao problematičan otpisi cavora cavorcica cvarcica ,on nece moci da ide!! potkino se,a to kod njega dugo traje!) xaxxaxaxa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spidi 032 40 Napisano Februar 28, 2013 U prolazu, 70 postova Lokacija: Cacak Motocikl: BMW F 650 GS Twin Prijavi odgovor kao problematičan otpisi cavora cavorcica cvarcica ,on nece moci da ide!! potkino se,a to kod njega dugo traje!) xaxxaxaxa oce sigurno da ide, saznao da pecenjar nosi prase u rancu, de da to propusti! A i nebi mi bilo zanimljivo da idem bez njega, koga bi pijan nervirao i zezao tokom voznje!? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alex11 15 Napisano Mart 1, 2013 U prolazu, 50 postova Lokacija: Sabac Motocikl: Yamaha MT-09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Zimska idila: vruca, kiseli kupus i tablic... Beli Orlovi u elementu kao i uvek! Posle protoka alkohola kroz krv naviru ideje , kako preci sto vise kilometara u 2013 uz dobar provod sa drugarima. Prosle godine smo obisli bivsu jugu, austriju, italiju i vratili se jadranskom magistralom. Prelepa tura, ali apetiti postaju sve veci i veci. I odjednom mi pada ideja, pa sto nebismo otisli da gledamo Doktora i ostale majstore Motogp-a. Batalili smo karte i poceli pretragu na netu. Odluka je pala na Brno jer mozemo da ubijemo dve muve odjednom, dobra kilometraza a usto mozemo da vidimo Budimpestu, Prag, Bec, Grac... Dogovor je pao u odmah, cetvorica nas ide, idealno! Da bi bili 100% sigurni da cemo ici odmah smo kupili karte. Ostalo je da se dogovorimo i tacno utvrdimo marsutu (naravno zbog budzeta). Za sada je u planu Cacak- Subotica- Budimpesta- Brno- Prag- Bec- Grac- Maribor- Bihac- Sarajevo-Visegrad- Cacak Posto idemo prvi put u tom pravcu znacila bi nam svaka preporuka ili pomoc oko povoljnijeg nocenja, restorana, kao i dobrih mesta koje nebi smeli da prodjemo a nevidimo. Hvala unapred, a kad se vratimo izbacicemo slike sa putovanja. Karte ste uzeli negde kod nas (prosle godine ih prodavao eventim) ili ste narucili netom sa www.MotoGP.com ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spidi 032 40 Napisano Mart 1, 2013 U prolazu, 70 postova Lokacija: Cacak Motocikl: BMW F 650 GS Twin Prijavi odgovor kao problematičan Zimska idila: vruca, kiseli kupus i tablic... Beli Orlovi u elementu kao i uvek! Posle protoka alkohola kroz krv naviru ideje , kako preci sto vise kilometara u 2013 uz dobar provod sa drugarima. Prosle godine smo obisli bivsu jugu, austriju, italiju i vratili se jadranskom magistralom. Prelepa tura, ali apetiti postaju sve veci i veci. I odjednom mi pada ideja, pa sto nebismo otisli da gledamo Doktora i ostale majstore Motogp-a. Batalili smo karte i poceli pretragu na netu. Odluka je pala na Brno jer mozemo da ubijemo dve muve odjednom, dobra kilometraza a usto mozemo da vidimo Budimpestu, Prag, Bec, Grac... Dogovor je pao u odmah, cetvorica nas ide, idealno! Da bi bili 100% sigurni da cemo ici odmah smo kupili karte. Ostalo je da se dogovorimo i tacno utvrdimo marsutu (naravno zbog budzeta). Za sada je u planu Cacak- Subotica- Budimpesta- Brno- Prag- Bec- Grac- Maribor- Bihac- Sarajevo-Visegrad- Cacak Posto idemo prvi put u tom pravcu znacila bi nam svaka preporuka ili pomoc oko povoljnijeg nocenja, restorana, kao i dobrih mesta koje nebi smeli da prodjemo a nevidimo. Hvala unapred, a kad se vratimo izbacicemo slike sa putovanja. Karte ste uzeli negde kod nas (prosle godine ih prodavao eventim) ili ste narucili netom sa www.MotoGP.com ? Наручили смо нетом, добили ваучере, а карте подижемо на стази кад стигнемо. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alex11 15 Napisano Mart 2, 2013 U prolazu, 50 postova Lokacija: Sabac Motocikl: Yamaha MT-09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Jel ste placali nesto preko neta kreditnom karticom ili nesto slicno ili ste platili kada ste dobili na kucnu adresu? Koliko se ceka? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spidi 032 40 Napisano Mart 2, 2013 U prolazu, 70 postova Lokacija: Cacak Motocikl: BMW F 650 GS Twin Prijavi odgovor kao problematičan Jel ste placali nesto preko neta kreditnom karticom ili nesto slicno ili ste platili kada ste dobili na kucnu adresu? Koliko se ceka? Platili smo kreditnom karticom, i e-mailom nam je stigao vaucer, sa kojim ce mo na stazi da podignemo karte. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alex11 15 Napisano Mart 4, 2013 U prolazu, 50 postova Lokacija: Sabac Motocikl: Yamaha MT-09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na informacijama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Iggy012 0 Napisano April 2, 2013 U prolazu, 1 post Lokacija: Wien Motocikl: ZX636 Prijavi odgovor kao problematičan Za pocetak,obavezne Vignete za autoputeve u Madjarskoj,Slovacka,Ceska i Austrija kazne su oko 200 eura ako nemas(u prevodu nemoj da se zezate kontrolisu cesto i redovno) Sto se tice spavanja u kampu to je OK ali cimanje satora i vreca itd ???? Imate studentski hotel na 10 km. od staze tamo mi spavamo kad idemo u Brno,cene su 30-50 eura naravno da je malo skuplje kad je Moto GP ali mogu da proverim pa vam javim.Mogu da vam dam jos brdo saveta, pitajte sve sto vas zanima. Mozemo da se cujemo i preko Skype-a i tamo sam iggy012 Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spidi 032 40 Napisano Avgust 30, 2013 U prolazu, 70 postova Lokacija: Cacak Motocikl: BMW F 650 GS Twin Prijavi odgovor kao problematičan Стигосмо живи и здрави, екстра тура екстра провод... мало да се вратим у нормалу па ћу пустићу слике и дешавања са путовања. Све у свему као што сам и очекивао ово путовање ће ми остати у лепом сећању цео живот. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...