nikolaivan 4 Napisano Januar 8, 2013 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan Postovane kolege ,opet ja,sa namerom da se izvinem za nenamerno napravljenu gresku prilikom jucerasnjeg predstavljanja!My name iz(Mitar)Nikola,rodjen Vojvodjanin;pre skoro 50 leta,sa voznjom dvotockasa sam poceo davne 1981.g.na APN-cu ,pa MZ ETZ i danas tj. od pre godinu dana BMW.Za pocetak toliko,pa se cujemo!P.S.Trudicu se da vise ne brljavim po sajtu!POZDRAV SVIM CLANOVIMA ! 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2027 Napisano Januar 8, 2013 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Dobro nam dosao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M i r k o 36 Napisano Januar 8, 2013 TT Monter, 118 postova Lokacija: Silbaš-Novi Sad Motocikl: Aprilia Pegaso 650 cube Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao Nikola Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaxomirR 31 Napisano Januar 9, 2013 Svrati ponekad, 141 postova Lokacija: Baranda Motocikl: Yamaha Tracer 900 GT '20 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao i nema problema. Tu smo da damo svaki savet i da te naucimo kako se koristi forum Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Januar 10, 2013 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao mlađano momče BMW je bezveze inače, i mi pitamo BaxomiRa kako se koristi forum. Ako on ne zna, ne zna niko. Sve smo od njega naučili Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vance2hines 17 Napisano Januar 17, 2013 U prolazu, 29 postova Motocikl: Suzuki gsx R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav! Dobro nam dosao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saler 1571 Napisano Januar 17, 2013 Bayerische Motoren Werke, 624 postova Lokacija: M.K."Čivija" Šabac Motocikl: BMW R1150GS, BMW R1250RT Prijavi odgovor kao problematičan Dobro došao! Ima nas ovde dosta koji :. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2710 Napisano Januar 17, 2013 Drug član, 1231 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao mladi druze. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NIKI 257 Napisano Januar 17, 2013 Svrati ponekad, 211 postova Lokacija: pored ZR Motocikl: cbr 500 f Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao, kako kaze Saler ima nas ovde dosta, ali ovaj put sa tim zivotnim stazom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.mitar 175 Napisano Januar 17, 2013 Zainteresovan, 751 postova Lokacija: Bor Motocikl: yamaha fz 750 genesis Prijavi odgovor kao problematičan Dobro došao! Ima nas ovde dosta koji :. Pozdrav! Kad cete bre da kupite neke prave motore,cuj BMW Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaxomirR 31 Napisano Januar 18, 2013 Svrati ponekad, 141 postova Lokacija: Baranda Motocikl: Yamaha Tracer 900 GT '20 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao mlađano momče BMW je bezveze inače, i mi pitamo BaxomiRa kako se koristi forum. Ako on ne zna, ne zna niko. Sve smo od njega naučili Ako od mene budes ucio, to nece valjati nikako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vance2hines 17 Napisano Januar 21, 2013 U prolazu, 29 postova Motocikl: Suzuki gsx R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro nam dosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...