nesic1 266 Napisano Decembar 27, 2012 Drug član, 1225 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan Na prodaju solidna gamer masina, probao sam igre kao sto su Battlefield 3, Crysis WARHEAD za sad, sve na rezoluciji 1280x1024 (max rezolucija monitora) i na ful podesavanjima, nisam nesto mnogo igrao mozda oko pola dana, igrice rade tecno, bez usporavanja i seckanja, na battlefieldu nisam uspeo da prebacim na engleski pa sam igrao na ruski, u Crysis WARHEAD-u sam merio fps, kretao se od oko 30-90 fps, masina: kuciste sa napajanjem LC 600h-12 v2.31 (u garanciji), ploca: msi 760gm-p21 (garancija, ima i integrisanu grafiku radeon hd3000 max 1GB, ddr3, sata2, itd), procesor: AMD Athlon II x3 455 @3.3GHz ram: 8GB ddr3 ram memorije patriot 1333 (garancija) graficka: msi gtx 460 768MB 192bit-a cyclone (garancija, oko 2.660 poena na videocardbenchmark . net sajtu), monitor: Samsung SyncMaster 940n mis i tastatura trenutno ide bez hdd i dvd roma, kuciste je malo ulubljeno sa gornje strane, i kabal od monitora kada se mrdne hoce malo da promeni boju na monitoru ali se retko desava, monitor radi sve normalno i bez problema, to su jedine mane (slike su malo losije nisam se snasao sa aparatom za slikanje) cena 280 evra ______________________________________________________________ Laptop FujutsuSiemens Amilo La1703, AMD TK-53 1.7GHz DualCore, 2GB ram ddr2 667MHz, 80GB hdd, 15.4" ekran, dvdrw, baterija drzi oko 15-20 min ali da kazemo da je crkla, izlazi: za mikrofon i slusalice, 2xUSB, 1xVGA, lan, modem. . Sve lepo radi, ne zaglupljava se i slicno, bez skrivenih mana, hdd bez bad sektora sentinel 100% perf/helt, prvi sam vlasnik, koriscen u kucnim uslovima, jedino sto je kabal punjava bio verovatno stolicom ostecen pa je tu moralo da se otsece taj deo ali funkcionalnost je ista. . . uz laptop idu punjac, mis, i torba cena 130 evra _________________________________________________________________ Intel procesor G550 na 2.60GHz 2M Dvojezgralni, za novi socket LGA 1155 Procesor je nov, nekorišćen ali proban i ispravan. Uz njega dolazi garancija na 24 meseca, kupljen preko firme pa nemam fiskalni vec samo ovaj papir na slici, datum na njemu je 15.11.2012. Dolazi u original pakovanju sa svim papirima i box kulerom nekoriscenim. Pogodan za sve vrste poslova mogu se cak i igrati igre sa njim uz odgovarajucu grafiku, mali potrosac, hladan kao spricer. Od procesora, ovi su best buy i najvise se isplate: G550 i3 3225 i5 3570K sve izmedju je gubljane novca, razliku u odnosu na drugi cpu ulozite u dobru grafiku i imacete solidnu gamer masinu Mogu da dam ovaj cpu i AMD Athlon II x3 455 za neki FX6100/6200/6300 i slicne cena 3.799 din ______________________________________________________________________ Mobilni Sony Ericsson j105i, dobro ocuvan, bez mane uzet u mts-u uz paket, sada je taj paket istekao pa je uzet drugi tel, sto je ujedno i razlog prodaje, ne trebaju mi dva telefona. Baterija traje oko 4 dana uz telefon idu slusalice i punjac cena 2.400 din Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...