Dzonsi 5 Napisano Decembar 29, 2012 U prolazu, 10 postova Lokacija: Banja Luka RS Motocikl: Honda Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan tctctc, pa kako ruzan dzonsi... Pa meni jeste jebiga 88 godina je ruzan dosta model, stvarno po meni 10 klasa ispod afrike..Ujak mi ima afriku u originalnim HRC bojama i stvarno kad stoje jedan pored drugog ogromna je razlika u izgledu po meni! Ali kao sto kolega napisa 100 ljudi, 100 misljenja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1972 Napisano Decembar 29, 2012 Drug član, 1856 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan Jos samo kada bi mi neko objasnio svrhu prerade motora kakv je TA, inace svojevremeno najprodavaniji enduro motor u Evropi, u super moto. Ali sto bi se reklo sto ljudi sto cudi i ukusa. Pa covek preradjuje ono sta ima ili do cega je mogao da dodje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Decembar 29, 2012 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan tctctc, pa kako ruzan dzonsi... Pa meni jeste jebiga 88 godina je ruzan dosta model, stvarno po meni 10 klasa ispod afrike..Ujak mi ima afriku u originalnim HRC bojama i stvarno kad stoje jedan pored drugog ogromna je razlika u izgledu po meni! Ali kao sto kolega napisa 100 ljudi, 100 misljenja drugar nemoj da se cimas, onaj ko kaze da mu TA lep samo laze i sebe i druge. Jedan od najruznijih motora ikad napravljenih. Ja i dalje podrzavam ovaj projekat. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2552 Napisano Decembar 29, 2012 Andragog, 5117 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Afrika je teza 34 kg od TA tako da nema govora o nekom Afrika projektu.....a da ima smisla po tezini. TA ima 174 Kg suva tako da mozes da ga doteras do pristojnih 140-145 kg za SM. Bice extra TA SM Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CoLiBrI 233 Napisano Decembar 29, 2012 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Zemun-Ugrinovci Motocikl: suzuki dr 650 Prijavi odgovor kao problematičan takodje podrzavam...samo napred druze i kaci slike kako sta budes radio 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...