Dzony93 368 Napisano Decembar 24, 2012 (promenjeno) Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan Dobio ovo cudo na poklon, probao sam ga danas extra stvar, pravi extra slike i klipove ( ubacicu kada izvadim memorisku ) ima domet oko 40-50 metara, daljinski koristi 4 baterije dok se helikopter puni preko USB-a ili klasicnog kabla , baterija traje 10ak minuta zavisi od akobracija uglavnom minut vise manje . Kvalitetno je uradjen zupcanici su mu metalni, ceo je od metala sem elisa ( one su od neke dosta zilave plastike) i skoljkice (crne ) od napred i skija , ostala konstrukcija je od metala. Dimenzije su glavni rotor 335mm, ukupna duzina je 410mm, visina 190mm, glavni motor je 131x2, baterjia je 3.7v 1100mAh. Potpuno nov u originalnoj kutiji ide to je uglavnom to. Nov je 6000 din, ovaj neka bude 5000 din i cena je fixna , bez ZAMENA. E da ako jos nekog interesuje imam mali isto helikopter radi sve sem sto mu ispao najmanji zupcanik a mrzi me da jurim neke igracke da izvadim iz n jih i stavim ako nekog interesuje on je 2700 placen 1500 din neka bude. I da uglavnom posto ce neko da pita zasto prodajem ovo mi je dosta interesantan hobi ali nemam vremena za to sad pocinje ispitni rok, jos malo ce i sezona motora o5 i eto.. to je glavni razlog. Ako nekog jos nesto interesuje neka pita . e da uz njega ide i 2 gb memoriska kartica , i bateriju cu buduem vlasniku da poklonim Promenio Decembar 24, 2012 član Dzony93 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Decembar 25, 2012 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan danas buraer dao drugu da proba pa kako mu pao okrznuo jednu elisu fali 5 mm plastike ... rezervne elise su 300 din set, tako da neka bude 4700 din ako nekog interesuje.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7909 Napisano Decembar 25, 2012 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Po velicini slika bi rekao da je pravi 11 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Decembar 26, 2012 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan Po velicini slika bi rekao da je pravi ko da sam mu ja ucitelj bio... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vujo032 2664 Napisano Decembar 26, 2012 Zainteresovan, 438 postova Lokacija: Čačak City Motocikl: Suzuki Gz 250 Marauder Prijavi odgovor kao problematičan Sredi taj zupcanik i zameni elise, znacajno spusti cenu, pa da razmislim. 5 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nimmin 6718 Napisano Decembar 26, 2012 čeka dobru titulu, 1375 postova Lokacija: Bečmen, Surčin Motocikl: KTM 390 ADV, VF 750 SABRE Prijavi odgovor kao problematičan Te varijante: sve ispravno, samo treba ovo/ono da se sredi odbijaju potencijalnog kupca. Sredi to sam, ako zaista nije neka cifra, ili ponudi kao neispravno za znatno nižu cenu. Zamisli situaciju - "Prodajem auto xxx, potpuno ispravan ali ne može da se proba jer je ispustila guma koju VI možete srediti za samo 500d kod vulkanizera. Zato cena pala sa 6000e na 5996e". Ne ide to tako. Samo da se ogradim: nisam potencijalni kupac, sugestija je dobronamerna. 9 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Decembar 26, 2012 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan LJUDI OVAJ RADI I LETI MOZDA NISTE LEPO PROCITALI ALI MALI STO DAJEM ZA 1500 din ne radi njega cu sad da ostavim za mene A OVAJ JE POTPUNO ISPRAVAN AKO HOCETE SNIMAK CU DA OKACIM Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kanarinac 334 Napisano Decembar 26, 2012 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: BG Motocikl: Suzana GSXR 750 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Kako kada mu je polomljena elisa? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Decembar 26, 2012 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan ivice na kraju je okrznuta 3-5 mm nije cela ocepljena -.-' . Evo ceo dan ga drndam u sobu ako nece niko da ga uzme mozda ga ostavim sebi da spijuniram malo komsike khm khm gledma komsiluk iz pticije perspektive Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Niksloter 382 Napisano Decembar 26, 2012 Zainteresovan, 725 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan LJUDI OVAJ RADI I LETI MOZDA NISTE LEPO PROCITALI ALI MALI STO DAJEM ZA 1500 din ne radi njega cu sad da ostavim za mene A OVAJ JE POTPUNO ISPRAVAN AKO HOCETE SNIMAK CU DA OKACIM Daj neki snimak, link kako to čudo snima. Ne mora da bude tvoj! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Decembar 26, 2012 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan e sad cu da izvadim memorisku na netu sto sam gledao su preslabe kamere Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Decembar 26, 2012 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan imas pp Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Decembar 26, 2012 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan slicice sa njegove kamere! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Decembar 26, 2012 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan http://www.youtube.com/watch?v=qzFe0PXri3Y jedan klip da vidite da je ispravan i leti Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Decembar 26, 2012 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan http://www.youtube.com/watch?v=TGvU5ZyWSls&feature=player_embedded Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andreja 1330 Napisano Decembar 26, 2012 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan Evo ceo dan ga drndam u sobu Džoni, druže, o tim stvarima se ne priča na forumu. 18 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Decembar 26, 2012 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan hhaha ma mnogo interesantna stvar . Evo spakovao sam ga u kutiju sto dalje od mene . A onaj mali sam osposobio pa ga parkiram na svaku ivicu hahaha Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Cruiser 1184 Napisano Decembar 26, 2012 Ponosni BJB Redar, 1217 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET4 150 (16. dvotočkaš) Prijavi odgovor kao problematičan Izvini nesto nisam razumeo, jel i mali (koji si popravio) ima kameru? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Decembar 26, 2012 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan ne . Da ima ne znam kako bi leteo jedino da ga bacam sa zgrade hahaha. A mogu da ti nadjem sa kamerom i jos ako imas telefon sa androidom ili iphon da upravljas sa njim i manji je od ovog mog Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 1967 Napisano Decembar 27, 2012 Skuteras, 3696 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Mene zanima da li taj moze da ponese na sebi GoPro kameru, posto je ova njegova malo kilava. Kamera ima malo manje od 200 grama sa kucistem Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Decembar 27, 2012 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan ova njegova kamerica se vadi, a i ugao moze da se podesi, a sto se 200g tize ja sam probao sa kljucevima odozdo nije bio problem pokusacu danas da dodam nesto oko 200g tesko pa cu da ti javim. Mislim da sam video na netu da su stavljali na slican model go pro kameru Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7909 Napisano Decembar 27, 2012 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Voajerisanje u najavi 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Decembar 27, 2012 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan Voajerisanje u najavi hahah a sta drugo mozes ocekivati... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Decembar 27, 2012 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan Hahahahaha jbg mora i to neko Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Decembar 27, 2012 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da ti je za kameru sigurniji Optocopter : A može i da potegne dobru težinu : Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...