jimmy 327 Napisano Decembar 19, 2012 Balkan Hard Enduro, 600 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sherco SER 300 Factory, Beta 300RR, Husqvarna Te300i Prijavi odgovor kao problematičan Vfr 800,1998 god,registrovan,presao oko 65000km,top stanje. cena.2500eur tel.063/8852-530 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sima strahota 181 Napisano Decembar 19, 2012 Zainteresovan, 530 postova Lokacija: Zrenjanin - Pertovgrad - Veliki Bečkerek - Nova Barselona Motocikl: Honda CRF 1100 Africa Twin adventure sport Prijavi odgovor kao problematičan Jel može još neka slika? Još neki podatak? Koliko dugo je kod tebe, u kakvom je stanju? Zamena? Dodatna oprema? Uvezen, odakle?.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jimmy 327 Napisano Decembar 19, 2012 Balkan Hard Enduro, 600 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sherco SER 300 Factory, Beta 300RR, Husqvarna Te300i Prijavi odgovor kao problematičan Motor je od mog kuma.Kod njega je 3 god i za to vreme nije presao 2000km.Pre toga je bio kod pokojnog Vlade Jovanovica.Kao sto rekoh,motor je u TOP stanju.Uz njega ide kofer,i koliko znam nista vise.Vise informacija na br koji sam ostavio.Bez zamena,samo kes. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jimmy 327 Napisano Decembar 31, 2012 Balkan Hard Enduro, 600 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sherco SER 300 Factory, Beta 300RR, Husqvarna Te300i Prijavi odgovor kao problematičan i dalje aktuelno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gedza 1 Napisano Januar 3, 2013 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan ja sam bio prvi vlasnik motora.motor sam licno kupio u italiji bio je perfektan dok je bio kod mene a verujem da je i sad jer nije od tada presao nista koliko mogu da primetim. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jimmy 327 Napisano Januar 3, 2013 Balkan Hard Enduro, 600 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sherco SER 300 Factory, Beta 300RR, Husqvarna Te300i Prijavi odgovor kao problematičan ja sam bio prvi vlasnik motora.motor sam licno kupio u italiji bio je perfektan dok je bio kod mene a verujem da je i sad jer nije od tada presao nista koliko mogu da primetim. Bas mi je drago sto se javio i prvi vlasnik Da za ovih par god koliko ja znam ovaj motor,jako je malo vozen,uglavnom je stajao ususkan. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
seba011 1622 Napisano Januar 4, 2013 Zainteresovan, 157 postova Lokacija: Stanka Paunovica Veljka 56 Motocikl: Bmw r 1150 rt Prijavi odgovor kao problematičan Da li mozes da mi kazes nesto o potrosnji benzina iz tvog iskstva.Pozdrav Seba. ja sam bio prvi vlasnik motora.motor sam licno kupio u italiji bio je perfektan dok je bio kod mene a verujem da je i sad jer nije od tada presao nista koliko mogu da primetim. Bas mi je drago sto se javio i prvi vlasnik Da za ovih par god koliko ja znam ovaj motor,jako je malo vozen,uglavnom je stajao ususkan. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Simon69 671 Napisano Januar 5, 2013 Drug član, 1125 postova Lokacija: Mladenovo Motocikl: KTM 660 SMC & KTM 1190 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Zanima li kuma Thunderace? http://oglasnik.bjbikers.com/ads/yzf1000r-thunderace/ Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jimmy 327 Napisano Januar 6, 2013 Balkan Hard Enduro, 600 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sherco SER 300 Factory, Beta 300RR, Husqvarna Te300i Prijavi odgovor kao problematičan Ziva ga lova interesuje,u bilo kojoj valuti Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...