fanky 1011 Napisano Decembar 18, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 1083 postova Lokacija: Beograd - Vinca Motocikl: sprint explorer, Malaguti Madison S250, Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Burazer hoce da uveze dva komada iz Zabareijane pa ma zvao da me pita nesto o njima, a ja blage veze nemam a on jos ne zna ni sta uvozi, znam samo da je marka Garelli 125cc sa Piaggio agregatom, pa ako nesko nesto zna o ovom skutercetu nek baci neku misao. Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pižon 240 Napisano Decembar 19, 2012 Zainteresovan, 649 postova Lokacija: Beograd, Vinca Motocikl: yamaha FZ6 fazer Prijavi odgovor kao problematičan Druze Fanky, za to izgleda niko nije cuo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nimmin 6732 Napisano Decembar 19, 2012 čeka dobru titulu, 1375 postova Lokacija: Bečmen, Surčin Motocikl: KTM 390 ADV, VF 750 SABRE Prijavi odgovor kao problematičan KLIK za link Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11550 Napisano Decembar 20, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Moje iskustvo sa Garellijem koji je navodno bio Italijan, kupljen u salonu, je katastrofalno..tako da ne bih dalje polemisao oko toga... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Decembar 22, 2012 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan "Гарели" већ неколико година није 'талијански, већ су то "ребрендирани" кинески "Баотиан" скутери. Значи, лоше за имиџ, али одлично за набавку делова. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...