GhostMile 4614 Napisano Januar 3, 2013 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zasto nisi vidjeo snijeg? Trenutak nepaznje? Isto ti se moze desiti i u sred jula. Ja sam naletio na ulje koje nisam vidjeo zbog tamnog vizira i oblacnog vremena (u maju mjesecu). LM, nije do decembra. Radi se o hrpici snijega, a ne o zavejanim putevima. Brz oporavak. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
11zodiac11 10 Napisano Januar 3, 2013 U prolazu, 96 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara Motocikl: Princ Sprint 125 Prijavi odgovor kao problematičan Zasto nisi vidjeo snijeg? Trenutak nepaznje? Isto ti se moze desiti i u sred jula. Ja sam naletio na ulje koje nisam vidjeo zbog tamnog vizira i oblacnog vremena (u maju mjesecu). LM, nije do decembra. Radi se o hrpici snijega, a ne o zavejanim putevima. Brz oporavak. Hvala a baceno u duzinu pola metra mokrog snega na suv kolovoz sa trotoara, u polumraku slabo vidljivo u voznji i motor samo skliznuo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
11zodiac11 10 Napisano Januar 5, 2013 U prolazu, 96 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara Motocikl: Princ Sprint 125 Prijavi odgovor kao problematičan tvoj doktor je trol dobar je, samo sto trol prijatelju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
11zodiac11 10 Napisano Januar 5, 2013 U prolazu, 96 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara Motocikl: Princ Sprint 125 Prijavi odgovor kao problematičan http://www.urbandict...p?term=trolling onda nije trol, to su neka bese cudovista, vec po urbanom usr.... americkom Troll. BTW pao sam ja ne doca, on je neki dr.mr. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
11zodiac11 10 Napisano Januar 5, 2013 U prolazu, 96 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara Motocikl: Princ Sprint 125 Prijavi odgovor kao problematičan hahha ali on te je zamotao tako da ne mozes da vozis. Troll kazem ja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki_bg 38 Napisano Januar 6, 2013 Svrati ponekad, 106 postova Lokacija: Beograd-Dorćol Motocikl: Honda hornet, Fz6,f800gs Prijavi odgovor kao problematičan Jel si se docekao ramenom pa je puklo. Jel bilo 30-40km ili 80km.. A i pao si u nabolje vreme(surovo zvuci ali je tako) zamisli da je maj mesec a ne mozes nista nego da gledas kako se voze motori sa prozora. Brz oporavak ti zelim u svakom slucaju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
11zodiac11 10 Napisano Januar 7, 2013 U prolazu, 96 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara Motocikl: Princ Sprint 125 Prijavi odgovor kao problematičan Jel si se docekao ramenom pa je puklo. Jel bilo 30-40km ili 80km.. A i pao si u nabolje vreme(surovo zvuci ali je tako) zamisli da je maj mesec a ne mozes nista nego da gledas kako se voze motori sa prozora. Brz oporavak ti zelim u svakom slucaju... Najgore sto nije bila brzina! ma mozda 30, na leru blaga krivina, malo snega pri trotoaru, i samo se motor iskliznuo a ja po defoltu na rame, mozda sam i zakacio trotoar ramenom pa se stvorila poluga na nadlaktici, koja je vec predjasnjim padovima, sto namerno sto slucajno naceta i puce, "kost se bas razdvojila" a "opiljci" rasuti oko preloma, ali dobar doca zna sta treba, tako da sve ide kako treba. za vreme pada da u pravu si kao da sam birao, sreca u nesreci i naravno dobra kaciga, po ostecenju iste, mislim da bih slomio i vilicu. Hvala na lepim zeljama, jos ovo usred bolova, koje sam cuteci trpeo, pita me doca, ne boli, ja kazem malo, sta je bilo, pita on, pad sa motora,kazem- gleda on snimak i kaze: a bajker, ludi al ne kukaju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Archi 37 Napisano Januar 7, 2013 BadBoy, 139 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Hyosung GT250 RN Prijavi odgovor kao problematičan Meni nije jasno kako kuriri voze po ovakvom vremenu i nista, a bajkeri samo padaju... Dodje mi kuoim neki skutercic da ga djiram zimi :-) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki_bg 38 Napisano Januar 7, 2013 Svrati ponekad, 106 postova Lokacija: Beograd-Dorćol Motocikl: Honda hornet, Fz6,f800gs Prijavi odgovor kao problematičan Najgore sto nije bila brzina! ma mozda 30, na leru blaga krivina, malo snega pri trotoaru, i samo se motor iskliznuo a ja po defoltu na rame, mozda sam i zakacio trotoar ramenom pa se stvorila poluga na nadlaktici, koja je vec predjasnjim padovima, sto namerno sto slucajno naceta i puce, "kost se bas razdvojila" a "opiljci" rasuti oko preloma, ali dobar doca zna sta treba, tako da sve ide kako treba. za vreme pada da u pravu si kao da sam birao, sreca u nesreci i naravno dobra kaciga, po ostecenju iste, mislim da bih slomio i vilicu. Hvala na lepim zeljama, jos ovo usred bolova, koje sam cuteci trpeo, pita me doca, ne boli, ja kazem malo, sta je bilo, pita on, pad sa motora,kazem- gleda on snimak i kaze: a bajker, ludi al ne kukaju Da li je moguce, sto sporije ides u momentu pada to su izvesniji prelomi(naravno pod uslovom da samo klizas i bez udaranja u prepreku) a sto se tice tog gutanja bola u sebi pred docom... pa ne znam bas, ako djavoljski boli zavijao bih tamo kao vuk samotnjak ako bi mi bilo tako lakse. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
11zodiac11 10 Napisano Januar 8, 2013 U prolazu, 96 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara Motocikl: Princ Sprint 125 Prijavi odgovor kao problematičan >boki_bg bas tako da sam isao brze mozda bih se zaneo ali pregazio taj metar bljuzgavice, ovako, nonsens, sporije, a nisam imao kad ni noge da spustim na tlo a inace i mene je djavolski bolelo, al eto ispade pohvala, bajkerima ili svima ko se tako oseca, da su cvrsti momci he he Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...