Darko Mihajlovic 5233 Napisano Decembar 17, 2012 Drug član, 1556 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan ja sam Darko Mihajlovic , iz Beograda sam , vozim kawasaki zzr 600 , 99god ... i tako...bavim se medicinom i muzikom tako da me preko dana mozete naci u bolnici u kojoj radim a nocu sam uglavnom klubovima i splavovima,za klavijaturom ...trenutno pratim jednu zvezdu granda ... veliki pozdrav svim clanovima sajta !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vance2hines 17 Napisano Januar 22, 2013 U prolazu, 29 postova Motocikl: Suzuki gsx R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav! I Dobro dosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 5233 Napisano April 18, 2014 Drug član, 1556 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan danas sam napisao 100-i post , pa sam hteo da pitam , kad cu moci da postavljam odgovore u oglasima , ima puno stvari koje me zanimaju pa bih da pitam prodavce nesto ,ali je jos zakljucano ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aleksuzuki 650sv 629 Napisano April 19, 2014 Zainteresovan, 511 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: suzuki sv 650 s,kawasaki z750,honda nsr 125 f2,cf450atv Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6069 Napisano April 19, 2014 Svakom po zasluzi, 12432 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan danas sam napisao 100-i post , pa sam hteo da pitam , kad cu moci da postavljam odgovore u oglasima , ima puno stvari koje me zanimaju pa bih da pitam prodavce nesto ,ali je jos zakljucano ? Darko, koliko vidim ispod avatara, imaš 77 korisnih postova, kada odeš u svoj profil videćeš ukupan broj postova koje si napisao ali očigledno više od 30 si napisao u onim podforumima koji se ne računaju u korisne Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 5233 Napisano April 23, 2014 Drug član, 1556 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan ahaaa... e jbg ... mislio sam da se racunaju ovi "ukupni" .... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...