muljaz 2120 Napisano Maj 15, 2008 Skuteras, 3710 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Samo nemoj da fotkaš kenjanje :D Ja dans malo navatao macu kako radi svoj posao u lancu ishrane. Nisam bas mogao da joj pridjem dovoljno blizu, morao sam pod max zumom i iz ruke, pa nije mi fokus bas na mestu Nego, Muljaz, zaboravih da te priupitam, jel' ovo bese slikano na tvom tavanu ili... Nesto mi poznato. ;D Jeste kod mene na tavanu iznad garaze, malo sam uredio prostor. Slikao bih i ja kao Endurac nego su ovde devojke malo konzervativne pa nece tako lako da pristanu. Slikao sam par komada ali sam im obecao da nece izaci u javnost ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Maj 18, 2008 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Da se vratimo temi tj. panovanju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 962 Napisano Maj 18, 2008 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Kox il` ecstasy? ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hellena 60 Napisano Maj 18, 2008 Zainteresovan, 927 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp 600V Prijavi odgovor kao problematičan Maca? Senka naravno smeta, al' ja nisam fotograf, zar ne ;D i...mali sprž i mutno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1036 Napisano Maj 19, 2008 Ne silazi, 5473 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Ma maca mi je k`o bombon`ca. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 962 Napisano Maj 19, 2008 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Ova slika sa macom je fenomenalna i cao kadar uostalom;))))) .... BTW koji je to aparatich? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hellena 60 Napisano Maj 19, 2008 Zainteresovan, 927 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp 600V Prijavi odgovor kao problematičan Ova slika sa macom je fenomenalna i cao kadar uostalom;))))) .... BTW koji je to aparatich? Ma onaj Nikolin fuji digitalac mali...Znas da ja nemam nista za fotkanje :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 962 Napisano Maj 20, 2008 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Skupi 180 evrica , dacu ti moj CANON 300 D cim mi stigne novi iz USA, za jedno pola meseca do mesec dana;0 Imas funkcija i opcija da se igras do sutra;) I na nj idu svi objektivi za canona;) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2120 Napisano Maj 20, 2008 Skuteras, 3710 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Skupi 180 evrica , dacu ti moj CANON 300 D cim mi stigne novi iz USA, za jedno pola meseca do mesec dana;0 Imas funkcija i opcija da se igras do sutra;) I na nj idu svi objektivi za canona;) Pojeftinilo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 962 Napisano Maj 20, 2008 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Xexe, ne to je cena da dugogodisnjeg prijatelja i devojku dobrog druga Al za pravog kupca i drugara uvek ima mesta za korekciju cene;) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Maj 20, 2008 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Panovao sam Majstor Kvarisu ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Maj 20, 2008 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Evo par od maloprije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Maj 20, 2008 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Sto vise panujem, sve mi se vise svidjaju ove sa duzom expozicijom i obrisima. Bas mi se svidja kako je ispala npr. ova zadnja, tripuozno je skroz P.S. Dijanu je uslikao Kvarisa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hellena 60 Napisano Maj 20, 2008 Zainteresovan, 927 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp 600V Prijavi odgovor kao problematičan Skupi 180 evrica , dacu ti moj CANON 300 D cim mi stigne novi iz USA, za jedno pola meseca do mesec dana;0 Imas funkcija i opcija da se igras do sutra;) I na nj idu svi objektivi za canona;) Uuuu, jako lepa ponuda, al' oklen kad moram novu jaknu da otplatim...Uf, videćemo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1036 Napisano Maj 20, 2008 Ne silazi, 5473 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Sto vise panujem, sve mi se vise svidjaju ove sa duzom expozicijom i obrisima. Bas mi se svidja kako je ispala npr. ova zadnja, tripuozno je skroz P.S. Dijanu je uslikao Kvarisa Pa Dijana je jedina i ispala kako treba. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Maj 22, 2008 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Bravo Lazo !!! :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Maj 22, 2008 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Bravo Lazo !!! :) Hvala maestro P.S. danas sam pazario novi objektiv, bice toga jos Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Space Director 24 Napisano Maj 22, 2008 Svrati ponekad, 343 postova Lokacija: PG, MNE Prijavi odgovor kao problematičan Ah, kako vas samo mrzim! I sebe!!! Sto vise kopam po netu, to vise iznalazim svojih hobija, interesovanja, zainteresovanosti za razne stvari koje ce me ukopati finansijski! I socijalno! Jos mi samo hvali fotoaparat da kupim! http://www.svjetlopisi.com/ Pogledajte ovo, ovo je prijatelj od koga sam ja naucio po nesto, ali sam se odupro tome, iz finansijskih razloga, a do kad... Vidjecemo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 962 Napisano Maj 23, 2008 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Bravo narode, mi najbolje da otvorimo foto forum;) Evo josh malo mojih igrarija.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2120 Napisano Maj 23, 2008 Skuteras, 3710 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ti ces jos malo da zajebes ove pacere sto vaze za profesionalce. Mislim da ce biti svasta kad stigne americka posiljka. Predposlednja mi je vrh, mada su i opstale dobre. Svaka cast Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Maj 23, 2008 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Alo ljudi, tema je panovanje :-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hellena 60 Napisano Maj 23, 2008 Zainteresovan, 927 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp 600V Prijavi odgovor kao problematičan Alo ljudi, tema je panovanje :-) Nije, tema je kako lepo da se uslika :D :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2120 Napisano Maj 24, 2008 Skuteras, 3710 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Alo ljudi, tema je panovanje :-) Jeste sad kad si naucio da panujes, a gde si bio ranije!? Pitao bih ja tebe da nemas sa cim da li bi tako pricao Ovo je moj prvi pokusaj. Nesto nije u redu sa svetlom,pojma nemam sta sam izostavio. Mozda u datim uslovima i nije moglo bolje. Malo sam kao popravio kontrast u PS-u ali opet to nije to Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 962 Napisano Maj 24, 2008 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Alo ljudi, tema je panovanje :-) xexe..to je samo Evil ljubomoran na moje fotke ;D (i Kvarishinu Dijanu) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Maj 24, 2008 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Alo ljudi, tema je panovanje :-) Nije, tema je kako lepo da se uslika :D :D Ne, tema je: "Kako da se ovo lijepo uslika" (a tu je autor tj. Djura mislio na Stroma u pokretu, a to je panovanje) ;D Alo ljudi, tema je panovanje :-) Jeste sad kad si naucio da panujes, a gde si bio ranije!? Pitao bih ja tebe da nemas sa cim da li bi tako pricao Ovo je moj prvi pokusaj. Nesto nije u redu sa svetlom,pojma nemam sta sam izostavio. Mozda u datim uslovima i nije moglo bolje. Malo sam kao popravio kontrast u PS-u ali opet to nije to Pogledaj moja panovanja u ovoj temi sa Canon-om A650 IS (totalno ne-dslr) P.S. Ovo sto si uslikao je tehnicki skroz ok, mozda bi bilo bolje da si prvo izmjerio svjetlo i fokus na tom mjestu gdje zelis da okones, pa tek onda pratio vozilo i sto ti je mozda trebala malko duza expozicija zbog efekta brzine Tako moras sa svime sto nije dSLR, sa dSLR-om je stvar nevidjeno laksa sa AI Servo fokus modom i simultanim stalnim mjerenjem svijetla, ali i ovaj gore metod moze da se koristi (tada tek nema greske) Alo ljudi, tema je panovanje :-) xexe..to je samo Evil ljubomoran na moje fotke ;D (i Kvarishinu Dijanu) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...