Jump to content

Moto Zajednica

Potrebna pomoc oko puta za Veneciju

Recommended Posts

• Zainteresovan, 751 postova
  • Motocikl: yamaha fz 750 genesis

Pa recimo...da ides na Kraljevo i Uzice, zatim Visegrad, Sarajevo, Bihac. Tu slomis na Plitvice, onda Senj, Rijeka, Trieste, Venezia.

U povratku isto Rijeka, al' produzis skroz dole do C.G. Moze i varijanta MOstar...i onda preko Durmitora, Pljevlja...onda bi mozda moglo i preko Sandzaka da lovis Prokuplje i kuci si :)

Dobro si mu to isplanirao,al treba da skupi pare za benzin+Venecija :lol:

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 124 postova
  • Motocikl: Suzuki DL 650 V Strom

E druze,ovo ti je vec ekstra varijanta.S tim sto cu gledati da negde na pola puta prespavamo.Meni nije problem,vozio sam ihaha bez stajanja,ali zbog suvozaca >:( .A u startu sam vec isplanirao da prvo odem do Zlatibora 3 dana pa onda gaaaaassaaa.Zato mi pije vodu ova ruta.Inace,autoput mrzim vise od svega,Letos sam isao za Gucu,preko Beograda,tj.prvo sam isao u posetu rodbini,a kako mi se sva putovanja nekim nepisanim pravilom uklapaju kad izadjem iz nocne smene,(inace sam medicinska sestra :lol: )sam Bog zna kako se nisam uspavao,285km bez stajanja.Zato mi je drago sto se u potpunosti razumemo,AUTOPUT NE!!!

• Ne silazi, 5557 postova
  • Motocikl: XT1200Z Super Tenere

Jos jedan predlog...mada mozda imas neki odredjeni razlog...nemoj trositi 3 dana na Zlatiboru koje mozes da iskoristis negde gde ne ides svaki dan. Na Zlatibor mozes da se provozas kad ti padne napamet.

• BF3 killah, 301 postova
  • Motocikl: FZS 600

ti me očito nisi konstatovao, a ja možda nisam bio naročito jasan... imaš sajt www.couchsurfers.com, gde mladi širom sveta primaju goste u svoje kuće, ima ih raznih, naći ćeš i one koji će vam obezbediti krevet u odvojenoj sobi na nekoliko dana... tako možeš da nađeš smeštaj u užicu, sarajevu, zagrebu, ljubljani, prnjavoru, čikagu, pariz teksasu, a i u veneciji... ne trošiš ništa na hotele, upoznaješ nove ljude, itd... to je moj savet... a i ušteda ti nije sigurno mala, pa za tu razliku možeš da opleteš po gasu...

toliko od mene...

• Svrati ponekad, 124 postova
  • Motocikl: Suzuki DL 650 V Strom

Razumeo sam te druze u potpunosti ali nisam za tu varijantu,brat od strica mi je imao neprijatnu situaciju vezanu za taj nacin smestaja.

• Drug član, 1080 postova
  • Motocikl: Bev 250ie.
  • Ne silazi, 5557 postova
  • Motocikl: XT1200Z Super Tenere
  • BF3 killah, 301 postova
  • Motocikl: FZS 600

Razumeo sam te druze u potpunosti ali nisam za tu varijantu,brat od strica mi je imao neprijatnu situaciju vezanu za taj nacin smestaja.

kako je bilo neprijatno iskustvo?

• Drug član, 2013 postova
  • Motocikl: KTM 1290 SD GT

Pa recimo...da ides na Kraljevo i Uzice, zatim Visegrad, Sarajevo, Bihac. Tu slomis na Plitvice, onda Senj, Rijeka, Trieste, Venezia.

U povratku isto Rijeka, al' produzis skroz dole do C.G. Moze i varijanta MOstar...i onda preko Durmitora, Pljevlja...onda bi mozda moglo i preko Sandzaka da lovis Prokuplje i kuci si :)

pa to.

• Drug član, 2013 postova
  • Motocikl: KTM 1290 SD GT

pa to. ja bi eventualno odvalio još 100 km. više ali bi do Ulcinja pa na Albaniju ( Bojana ) i presjeko je do Ma kedonije i gore na Niš.

• Drug član, 1080 postova
  • Motocikl: Bev 250ie.

Evo rute od Beograda...vecim delom nisam nikad prolazio......ali verujem da je jako zanimljiva... Malo modifikovana PRONTO-va ruta...i izbacena Plitvicka jezera...za njih treba ceo dan po meni...nikad dosta setnje po toj prirodnoj lepoti...

http://maps.google.com/maps?saddr=Belgrade,+Central+Serbia&daddr=U%C5%BEice+to:Vi%C5%A1egrad,+Bosnia+and+Herzegovina+to:Sarajevo,+Bosnia+and+Herzegovina+to:Mostar,+Bosnia+and+Herzegovina+to:Senj,+Croatia+to:Rijeka,+Croatia+to:Trieste,+Italy+to:Venezia,+Italy&hl=en&ie=UTF8&sll=44.463875,16.33924&sspn=3.328242,8.453979&geocode=FdrXqwIdHjc4ASEYQlER8rpRhimfDaM2snpaRzEYQlER8rpRhg%3BFWpQnQIdL-MuASlZi-9mQtNZRzGrals7hv_oWA%3BFZocnAIdGWQmASn_eUU2XUVYRzHJSbF6eqvx5g%3BFYMxnQIdFPYYASnRm3HtsctYRzE-s4feps0uVg%3BFdU2lQIdQJsPASkpJ0RZqENLEzFF-w_JvMf9wA%3BFbB7rgIdNWnjAClTjq6mhJljRzG0JuOYYgkS7g%3BFdeiswIdwF7cACktvqoXJaFkRzFwtss9OG88Nw%3BFX-OuAIdNDzSACkz9e3kBmt7RzFQK93UhCRqZg%3BFU9ftQIde-u7ACmJPdbx2rF-RzEvEJK98Majew&mra=ls&t=m&z=8

Pa sto izbaci skoro citavu jadransku? Ili je to slucajno, a nisi video...put ide kopnom (autoputem), a ne uz more.

Jbg...neiskustvo.. :)

Mislio sam da je to to... :)

Evo ispravka...valjda je sad kako treba..?

http://maps.google.com/maps?saddr=Belgrade,+Central+Serbia&daddr=U%C5%BEice+to:Vi%C5%A1egrad,+Bosnia+and+Herzegovina+to:Sarajevo,+Bosnia+and+Herzegovina+to:Mostar,+Bosnia+and+Herzegovina+to:43.1442644,17.2689639+to:43.5648012,15.9451501+to:44.0040081,15.368461+to:44.4328145,15.2018608+to:Senj,+Croatia+to:Rijeka,+Croatia+to:Trieste,+Italy+to:45.7353086,12.6750824+to:Venezia,+Italy&hl=en&ie=UTF8&sll=44.437702,16.083984&sspn=3.329806,8.453979&geocode=FdrXqwIdHjc4ASEYQlER8rpRhimfDaM2snpaRzEYQlER8rpRhg%3BFWpQnQIdL-MuASlZi-9mQtNZRzGrals7hv_oWA%3BFZocnAIdGWQmASn_eUU2XUVYRzHJSbF6eqvx5g%3BFYMxnQIdFPYYASnRm3HtsctYRzE-s4feps0uVg%3BFdU2lQIdQJsPASkpJ0RZqENLEzFF-w_JvMf9wA%3BFUhUkgId44AHASk_PVJEEv5KEzHu139yVEywNA%3BFQG_mAIdvk3zACnlNBirbBg1EzEUah2BUHuLnQ%3BFahynwIdDYHqACk7K9bRD-FhRzE4sohMV0H_GQ%3BFa79pQIdRPbnACn3uVrtxCdiRzFTHNI9NafiBQ%3BFbB7rgIdNWnjAClTjq6mhJljRzG0JuOYYgkS7g%3BFdeiswIdwF7cACktvqoXJaFkRzFwtss9OG88Nw%3BFX-OuAIdNDzSACkz9e3kBmt7RzFQK93UhCRqZg%3BFYzduQIdCmjBACm7Jq8r_uF7RzGUIk740mS96w%3BFU9ftQIde-u7ACmJPdbx2rF-RzEvEJK98Majew&mra=dpe&mrsp=12&sz=8&via=5,6,7,8,12&t=m&z=8

• Podržavam 1

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja