Lodi 1 Napisano Decembar 15, 2012 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hocu da kupim neku trkalicu 125ccm Bitno je samo 1. Da je brz 2. Da je lep 3. Da ima delova za njega ( gledam vec neko vreme cagivu mito al su problem delovi neznam gde da ih nadjem) Ako predlozite motor malo ga opisite. Unapred hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mire019 446 Napisano Decembar 15, 2012 MK "Triumph" Zaječar, 332 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Honda CB 1300F Prijavi odgovor kao problematičan Pretrazi forum, imas mnooogoooo ovakvih tema. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RadicM 1076 Napisano Decembar 15, 2012 Hard Enduro, 1532 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin 750 '01, Honda Dominator 650 '01 bili nekad Suzuki TS 125 R i Tomos ATX 01' Prijavi odgovor kao problematičan Pogledaj malo po forumu imas teme o većini 125-tica koji se kod nas pojavljuju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lodi 1 Napisano Decembar 15, 2012 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan E jel moze samo neko da mi kaze gde se kupuju delovi za cagivu mito Molim samo da nepisete nebitne komentare tipa delovi se tesko nalaze i tako Ako ima neko neku prodavnicu ili nesto nek napise Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lodi 1 Napisano Decembar 15, 2012 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan E jel moze samo neko da mi kaze gde se kupuju delovi za cagivu mito Molim samo da nepisete nebitne komentare tipa delovi se tesko nalaze i tako Ako ima neko neku prodavnicu ili nesto nek napise Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10490 Napisano Decembar 15, 2012 Hronični Motociklopata, 7324 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan pa na kraju krajeva, Italija ti nije bas taaaaako daleko Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lodi 1 Napisano Decembar 15, 2012 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan E a jel se delovi carine kad se uvoze iz italije i koliko bi otprilike izasli delovi za generalnu. Imam ko moze da mi uveze iz italije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...