Loshmi82 354 Napisano Decembar 14, 2012 Drug član, 1081 postova Lokacija: Beograd, Vracar... Novi Sad Motocikl: Bev 250ie. Prijavi odgovor kao problematičan Drugari da li je neko imao iskustva sa ovim plocicama? Zanima me kako su se pokazale... Da li cvile, itd..? Diskovi su fabricki, maltene kao novi...motor je presao oko 13.000.. U pitanju su prednje plocice... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Loshmi82 354 Napisano Decembar 25, 2012 Drug član, 1081 postova Lokacija: Beograd, Vracar... Novi Sad Motocikl: Bev 250ie. Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda da ni ne postoje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
avijaticar 142 Napisano Decembar 25, 2012 Svrati ponekad, 340 postova Lokacija: NoviBeograd Motocikl: BMW R45 Yamaha FZS 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Da, ja sam ih imao , i istrosio. Ne cuju se, ne trose disk, a kocenje je onako, u redu. Potrajale su oko 15.000km, s tim da su prezivele jedan Navak i silovanje po Dolomitima sa suvozacem. Medjutim Nisin sinter daje neuporedivo bolju silu, uz manji potisak klipa. Po slobodnoj proceni, bar 40% bolje koci. Mana im je cena, skoro dupla, a kako disk reaguje i dugotrajnost, ostaje da se vidi. Montirane su pre 2.000km i ja sam odusevljen efikasnoscu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Loshmi82 354 Napisano Decembar 25, 2012 Drug član, 1081 postova Lokacija: Beograd, Vracar... Novi Sad Motocikl: Bev 250ie. Prijavi odgovor kao problematičan Hvala za odgovor... Posto je moj stil voznje poprilicno penzionerski mislim da ce savrseno odraditi svoj posao... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...