Nesa-St 243 Napisano Decembar 12, 2012 Zainteresovan, 502 postova Motocikl: R 1250 GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Diablo flip up kaciga velicina M-57cm stigla nova iz nemacke septembra meseca, nosena nekoliko puta nigde nije ostecena, metalik tamno siva boja, vizir neogreban. Dva otvora za ventilaciju sa gornje strane i jedan na bradi.Ostalo se vidi sa slike. Saljem brzom postom. Cenim je 40 eura. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zajec 248 Napisano Decembar 12, 2012 Svrati ponekad, 261 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ovu temu si trebao da stavis u oglase. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca75 30 Napisano Decembar 12, 2012 U prolazu, 95 postova Lokacija: valjevo Motocikl: cbr 600 Prijavi odgovor kao problematičan reci mi druže ima li sunčani vizir... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nesa-St 243 Napisano Decembar 12, 2012 Zainteresovan, 502 postova Motocikl: R 1250 GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Ovu temu si trebao da stavis u oglase. Pogresio sam sad je kasno, valjda ce je administratori premestiti tamo gde joj je mesto. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nesa-St 243 Napisano Decembar 12, 2012 Zainteresovan, 502 postova Motocikl: R 1250 GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan reci mi druže ima li sunčani vizir... Nema suncani vizir, hvala Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...