doda 125 Napisano Novembar 28, 2007 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Najzad stigle danas. Dva kom. za suprugu i mene, RSF2I. Moja --model Saga a njena StarMac. Obradovao sam se kao dete novoj zvecki,skoro nisam imao taj osecaj zadovoljstva.Umalo se ne posvadjah sa zenom,ona mrtva ladna ,kao da su stigle dve tegle ajvara. E sto ti je zensko,jeb...!! Uzgred,bile su na popustu: 150 i 170 E u Luis-u. Evo i slicica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 78 Napisano Novembar 28, 2007 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan i ja sam narucio trebala bi da mi stigne za dan dva model saga...nadam se da vredi i da se nisam zeznuo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
idanijel 1600 Napisano Novembar 28, 2007 Drug član, 808 postova Lokacija: Srem Motocikl: Bandit 650 K7 Prijavi odgovor kao problematičan neka ti sluzi samo za zlocin nad insektima ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
donmarkoni 23 Napisano Novembar 29, 2007 Svrati ponekad, 299 postova Lokacija: sabac Prijavi odgovor kao problematičan ja sam uzeo pre dve nedelje sagu isto u luisu.za sada sam prezadovoljan.trunke magle nije bilo,tiha kaciga,stvarno dobra Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...