svrle 2 Napisano Novembar 28, 2007 Svrati ponekad, 229 postova Prijavi odgovor kao problematičan dosta puta sam imao neprijatnosti u vezi brazdi,pogotovo u zemunu,ko prolazi tuda,zna da od karadjordjevog trga pa do brankovog mosta ima brazdi i to nije nimalo naivna stvar.zamalo par puta da padnem..Kakva su vasa iskustva sa njima? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest gasa Napisano Novembar 28, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Umalo da padnem, bas na toj lokaciji koju si naveo, a guzva ogromna, kola i ispred i iza mene koliko volis Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1215 Napisano Novembar 28, 2007 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Gazelu su na svu srecu pre metar dana "ispeglali" a bilo je extra zahebano Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
thelord 98 Napisano Novembar 28, 2007 Stomatolog na motoru, 1522 postova Lokacija: NBGD Motocikl: Transalp XL600V-X Prijavi odgovor kao problematičan Gazelu su na svu srecu pre metar dana "ispeglali" a bilo je extra zahebano Ovo je stvrno bilo grozno kad ides izmedju vozila pa se nadjes na vrhu brega. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzolaja 89 Napisano Novembar 29, 2007 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Moto Guzzi Nevada 750 '97, Honda CB750C '82 Prijavi odgovor kao problematičan Dosta zeznuto,imao sam skoro problem kad sam se vracao od majstor Joce sa karaburme( u visnjickoj) ima naboranog asfalta koliko volis, umalo se nisam izvrnuo ,mada su mi bile malo tvrdje gume pa je mozda i to malo doprinelo nestabilnosti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sci 26 Napisano Decembar 4, 2007 Drug član, 1414 postova Lokacija: Beograd (zvezdara) Prijavi odgovor kao problematičan Opasna stvar te brazde, ima ih i na auto putu kod plavog mosta, mada ih endurci najmanje osecaju! Resenje, kupiti enduro ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Decembar 4, 2007 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Opasna stvar te brazde, ima ih i na auto putu kod plavog mosta, mada ih endurci najmanje osecaju! Resenje, kupiti enduro ;D Savrsheno tachno! Kada sam kupio "metroseksualnog" i prelazio Gazelu...hteo sam da se "upucam" kakva je. A takva je i ranije bila,samo ja to na Stromu nisam primecivao! Mechka! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
iksel 191 Napisano Decembar 4, 2007 XL, 460 postova Lokacija: Београд, југ Motocikl: BMW F800GS, HONDA SH125i Prijavi odgovor kao problematičan Opasna stvar te brazde, ima ih i na auto putu kod plavog mosta, mada ih endurci najmanje osecaju! Resenje, kupiti enduro ;D Savrsheno tachno! Kada sam kupio "metroseksualnog" i prelazio Gazelu...hteo sam da se "upucam" kakva je. A takva je i ranije bila,samo ja to na Stromu nisam primecivao! Mechka! ;D Bože, a ja 'oću Beverly... ccc Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Decembar 4, 2007 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Opasna stvar te brazde, ima ih i na auto putu kod plavog mosta, mada ih endurci najmanje osecaju! Resenje, kupiti enduro ;D Savrsheno tachno! Kada sam kupio "metroseksualnog" i prelazio Gazelu...hteo sam da se "upucam" kakva je. A takva je i ranije bila,samo ja to na Stromu nisam primecivao! Mechka! ;D Bože, a ja 'oću Beverly... ccc Dobro,da ne idemo previshe u OFF...a zamisli samo kako je skuterima sa manjim tochkovima...samoubistvo! Beverly je zlato! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Najzli 172 Napisano Decembar 7, 2007 Drug član, 1193 postova Lokacija: Bg Motocikl: Africa CRF1000L Prijavi odgovor kao problematičan Kao po pravilu, na mestima gde postoje brazde dolazi do "truckanja" vozila i kapljanja ulja po sredini a često su ta mesta nastala upravo kočenjem teških vozila, pa se nalaze ispred raskrsnica ili semafora. To je praktično objašnjenje da zlo nikada ne ide samo. U Višnjičkoj, a verovatno i na drugim mestima treba forsirati levu traku, ili onu koju ne koriste autobusi. Drugi savet, samo polako. najzli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano Decembar 7, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan ....... A takva je i ranije bila,samo ja to na Stromu nisam primecivao! Mechka! ;D I to Bozana ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...