Djorke 270 Napisano Decembar 10, 2012 Svrati ponekad, 278 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp XL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Savršeno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
merlin.mk 13 Napisano Decembar 10, 2012 U prolazu, 22 postova Lokacija: Prilep-Makedonija Motocikl: SUZUKI GSX -1300R HAYABUSA Prijavi odgovor kao problematičan Prekrasno nema sto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milosh86 6 Napisano Decembar 10, 2012 U prolazu, 12 postova Prijavi odgovor kao problematičan Fantasticno , Svaka cast !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
barby 175 Napisano Decembar 11, 2012 Svrati ponekad, 135 postova Prijavi odgovor kao problematičan Prelepo.Sama po sebi Bosna je prelepa i ko ima priliku,treba da je obidje . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hornetshooting 206 Napisano Decembar 11, 2012 Svrati ponekad, 126 postova Lokacija: Beograd Motocikl: DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Uživancija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1272 Napisano Decembar 11, 2012 BJB Maxi scooter club, 1689 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Motocikl: Sanja o NT1100 :) Prijavi odgovor kao problematičan Odlicno putovanje! Bez cevapa ne mozes?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlado81 23 Napisano Decembar 11, 2012 Šljivotres, 72 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Ziv ti meni bio, al ti na ovom putovanju Bosnu nisi ni video, ovo je sama Hercegovina i Crna Gora 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2325 Napisano Decembar 11, 2012 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan Odlichan putopis buraz! poznat mi dobar deo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NOTORIOUS 487 Napisano Decembar 11, 2012 Svrati ponekad, 461 postova Lokacija: Beograd-jug Motocikl: Yasmina TDM '97 Prijavi odgovor kao problematičan Odlicno putovanje! Bez cevapa ne mozes?! Ovo je bilo testiranje: gde su najbolji ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NOTORIOUS 487 Napisano Decembar 11, 2012 Svrati ponekad, 461 postova Lokacija: Beograd-jug Motocikl: Yasmina TDM '97 Prijavi odgovor kao problematičan Ziv ti meni bio, al ti na ovom putovanju Bosnu nisi ni video, ovo je sama Hercegovina i Crna Gora Istina, al' meni tako doslo da nazovem putopis Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čančar 41 Napisano Decembar 13, 2012 U prolazu, 93 postova Lokacija: Šamac, Republika Srpska, BiH Motocikl: Yamaha XJR 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Bravo majstore! Uživao sam čitajući, a evidentno je koliko si ti, iako sam, uživao u putovanju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlado81 23 Napisano Decembar 15, 2012 Šljivotres, 72 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Ziv ti meni bio, al ti na ovom putovanju Bosnu nisi ni video, ovo je sama Hercegovina i Crna Gora Istina, al' meni tako doslo da nazovem putopis Sto jest, jest, tvoj je putopis. Moz ga zoves kako hoces Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
daywalker 183 Napisano Decembar 17, 2012 Dva tocka...All my life, 358 postova Lokacija: Loznica Motocikl: Yamaha Raptor-4 tocka...Piaggio Beverly 500... Suzuki DR 650...Aprilia Atlantic 250... Honda Deauville Nt700 Prijavi odgovor kao problematičan Lepo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Doktor43 1 Napisano Decembar 23, 2012 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kako kaže Marinko; - Rušimo stari most. - Što? - Pravimo stariji! Jao Coa,znaš da je falilo keša ali ne i volje posle Rumunije da se ide. Aj pa da 2013-te obiđemo to kako valja,par dana ovo ono. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sale11351 131 Napisano Decembar 23, 2012 Svrati ponekad, 240 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Crveni...opet!!! Prijavi odgovor kao problematičan "Mislim se nanu li ti okupatorsku ako o's na engleskom o's, i to ti je mnogo. Misli da ceo svet prica nemacki..Naravno da je na kraju progovorio engleski, tripuje da se izgubio. Reko nisi sine aj' zamnom.Standardno svapski u trenutku je pomislio da ga navlacim i da cu da ga rasporim, a devojku silujem pa ubijem, ali ne tim redom. Ipak nema gde mora da me prati. Vozi golfa 3,al' je vozio iza mene kao da je dosao na Durmitor Sa Paganni Zondom..." Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...