Satelis 16316 Napisano Decembar 12, 2012 Integrisan, 9387 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Satelis ostao bez : sedista, akumolatora, srednjeg tunela, nosaca akumulatora, poda, plastika sa leve strane, poklopca ventila, rasturena transmisija, nema ulja u motoru.... radovi u toku 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Srdjan NS 71 Napisano Decembar 12, 2012 Svrati ponekad, 311 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Gilera Nexus 500 Prijavi odgovor kao problematičan Lele Satelis, pa sta to radis sa skuterom?!?!? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HOGAR STRASNI 1169 Napisano Decembar 12, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 507 postova Lokacija: Beograd - epicentar Motocikl: BMW R1150RT Prijavi odgovor kao problematičan Lele Satelis, pa sta to radis sa skuterom?!?!? Iznervirao komšiju ROMa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugiman 732 Napisano Decembar 12, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 953 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1200 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan Satelis ostao bez : sedista, akumolatora, srednjeg tunela, nosaca akumulatora, poda, plastika sa leve strane, poklopca ventila, rasturena transmisija, nema ulja u motoru.... radovi u toku al otvras masinu....ako radis baci neku sliku ili nova tema pa lepo slika po slika.....planiram ja da odradim nesto oko masine ove zime pa svaki savet i prikaz bi mi dobor dosao.....?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16316 Napisano Decembar 13, 2012 Integrisan, 9387 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Srdjan NS Spremam ga za sl. sezonu, idealna prilika da se na tenane pozabavim sredjivanju, bice opis radova propracene slikama. Hogar@ pu pu daleko bilo, mrdni se s'mesta , ma da prosle godine vrebala ga x2 da ga maznu iz dvorista bugiman@ rano je za otvaranje masine Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugiman 732 Napisano Decembar 13, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 953 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1200 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan Napisaao si da si sve rasturio nema ulje u motoru....pa reko da neces da proveris stanje.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
goran glumac 178 Napisano Januar 9, 2013 Svrati ponekad, 123 postova Motocikl: tdm 850, gtr1000 Prijavi odgovor kao problematičan valjda sam ukapiro temu pa da pocnem vozikam ti se ja tako sa mojim majesty 250 kad od jednom stane. verglam ko budala ma jok ko da je neko skinuo kabal sa svecice. Staju momci iz surcina (da im se zahvalim na bajkerskoj solidarnosti) pokusavaju samnom ali govno ne reaguje. popizdim odslepam u laguni karavan skuter i krenem lagano ispred zgrade da sredjujem. posle celog dana zezanja neotkrijem nista sem da je varnica mnogo slaba. krenem da se raspitujem po chatovima kazu verovatno cdi. krenem da trazim cdi u yamahi kazu samo 550eura prava sitnica nema sta. obilazim razne radnje servise lutam po netu ni traga ni glasa. odem ja u radnju u radnicku ulicu dole kod ace francuza kaze da ima nesto cdi pa da donesem da uporedimo. naravno nema taj sto mi treba. posalje me on kod nekog lika zeleznik negde kod pruge. lik je hteo da mi radi namotaje i ubedjuje me kako su oni otisli. Neda mi djavo mira nastavim ja da lutam po forumima i svi hvale labus. Odem ja do njih kad ono dva ATLANTIC 500 dole krenem razgovor sa Arakis i kaze mi jednostavno da je cdi pogleda manual vidi da namotaji u mom slucaju nemaju veze sa palenjem... Posalje kaze mi da probam da nadjem deo preko ebay i sa 550eura dodjem na cenu od 35eura bez troskova prevoza. P.s Ako vam trebaju slike radova imam ih dosta 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fanky 1011 Napisano Januar 9, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 1083 postova Lokacija: Beograd - Vinca Motocikl: sprint explorer, Malaguti Madison S250, Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Ne bi skodilo da postavis slicke Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16316 Napisano Januar 9, 2013 Integrisan, 9387 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Postavljaj slicke Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1777 Napisano Januar 9, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 1520 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan Shamane, Shamane...sećam te se od letos...jedan AA je bio moj a onaj drugi Atlantic.... .... verovatno misliš na ex. Rumbin, ali on je u to vreme imao inventarski broj Labosa pa se vodio na popisu obavezne opreme kod njih 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 904 Napisano Februar 5, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 2085 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Кад је већ отворена оваква тема да је искористим а и вас богами да ми помогнете.Као што су неки информисани имао сам летос мали удес где је мезимица боље прошла од мене ,али пошто сам ја скоро спреман за сезону морам и за њу да се побринем. Треба ће ми неко да ми среди пластике које су попуцале, па сам отворен за предлоге. Хвала унапред колеге Да не би никог рекламирали предлоге можете на ПП Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motor_che 417 Napisano Februar 6, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 632 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: vozicu SW-T 600 abs Prijavi odgovor kao problematičan Кад је већ отворена оваква тема да је искористим а и вас богами да ми помогнете.Као што су неки информисани имао сам летос мали удес где је мезимица боље прошла од мене ,али пошто сам ја скоро спреман за сезону морам и за њу да се побринем. Треба ће ми неко да ми среди пластике које су попуцале, па сам отворен за предлоге. Хвала унапред колеге Да не би никог рекламирали предлоге можете на ПП Baš ovde treba da ti odgovore da bi ljudi znali gde da traže kad im bude trebalo, ja recimo nemam pojma ali bi mi možda značila informacija... Kako ide oporavak? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16316 Napisano Februar 6, 2013 Integrisan, 9387 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Braco ima plasticar preko puta ex Sljukine pumpe sadasnje OMV ili ispod Kluza (200-300m) kad krenes ka gradu sa desne strane ili Borisini drugari. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 904 Napisano Februar 6, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 2085 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Baš ovde treba da ti odgovore da bi ljudi znali gde da traže kad im bude trebalo, ja recimo nemam pojma ali bi mi možda značila informacija... Kako ide oporavak? Ма опоравак физички је супер,мало ми фали да сам 100% опорављен,бићу ја спреман за сезону,само још скутер лагано да спремим. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SuperPOP 1231 Napisano Mart 20, 2013 R A M P A Š, 987 postova Lokacija: Beograd, Borča Motocikl: I opet... Suzuki :) Prijavi odgovor kao problematičan Drugi momenat današnje prosvetljenosti, inspirisan prvim, jel, ću detaljno prezentovati u sledećim redovima ... Daklem svi koji ne znaju ja imam ovu lepu kacigu i šta sam primetio... da bogami lepo tutnji kad se malo brže potera niZ put, elem, ranije još sam provalio kad pokrijem rukavicom ovaj deo gde vizir nestaje ispod ovog plastičnog poklopca tutanj izčezne momentalo, ali kako to zatvoriti kad je sve puno pokretnih delova, te vizir, te cela brada Danas uzeh ja moju kacigu da operem vizir lepo ko čovek, rasturim lepo sve i tada .... ideja Satih se da tu garaži imam neki sunđer koji sam dobio u kutiji ispod nove matične ploče i rekoh daj da probam... , trk u kuću po makaze ... samo sam isekao približno oblik, po obliku plastičnog dela i stavio ga na isti bez lepljenja Pažljivo sve vratio na svoje mesto i sve radi bezprekorno, ništa ne zapinje, ne kači , ne gužva i sad trk na vožnju.... Rezultat je više nego zadovoljavajući , buka nije izčezla kao da je zadihtovano, ali je mnogo manja. Sve u svemu ogromno zadovoljstvo koje doživite kad na jednostavan, a efikasan način rešite problem koji vas muči -- neprocenjivo 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...