Biker Q 1659 Napisano Decembar 7, 2012 Drug član, 1721 postova Prijavi odgovor kao problematičan I mene zanima sve gore pitano, plus odakle ti ideja da palis motor koji je spustio benzin u ulje? Hteo si bolje da mu 'isperes' masinu iznutra? A sto se tice ovlascenih servisa ne znaci da su svi majstori dovoljno upoznati sa pitanjima ovog tipa i takvim problemima, oni poznaju mehaniku a ovo je vise pitanje za konstruktora, nekog ko poznaje aerodinamiku itd. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16542 Napisano Decembar 7, 2012 Integrisan, 9454 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sam procitao na nekom stranom forumu da je to najverovatnije problem, a kakvi su to tegici? Da se vratimo na temu Srdjane NS evo par slika tegova kormana free image hosting na ovoj slici vidi se kolika je razlika image Po komadu: - manji 148g - srednji 431g - veci 689g Razlika na kormanu izmedju malog 296g i velikog 1.378g je i vise nego ogromna + sila gravitacije Nemam ugradjen kofer ali sam promenio tegove na kormanu, male zamenio sam srednjim tegovima i skroz je drugacija upravljivost po neravninama, sigurnija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Srdjan NS 71 Napisano Decembar 7, 2012 Svrati ponekad, 311 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Gilera Nexus 500 Prijavi odgovor kao problematičan @Satelis 100% si u pravu, tegici stizu od nedelje pa montaza, samo provera da li je sve u redu ce morati da saceka malo lepse vreme. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Srdjan NS 71 Napisano Decembar 7, 2012 Svrati ponekad, 311 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Gilera Nexus 500 Prijavi odgovor kao problematičan On 6. 12. 2012. at 23:34, alexanto je napisao: Naravno da te primamo. A i nikako nam se ne da da zapatimo Bev 500 u ekipi. Sada imate jednog, samo da dodje lepse vreme... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Culle 1112 Napisano Decembar 7, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 863 postova Lokacija: Beograd MML Motocikl: Aprilia Atlantic Clasic 500,dok ne pojeftini GP Prijavi odgovor kao problematičan Drugari gde ima da se kupe ovo veliki tegici i koliko su msm da to i mom Simi fali.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16542 Napisano Decembar 8, 2012 Integrisan, 9454 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan U Veranu cinimi se oko 8.000din papreno skupo komsiju strugara za ruku pa na pravljenje, mislim da jeftinije varijante nema 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Srdjan NS 71 Napisano Decembar 10, 2012 Svrati ponekad, 311 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Gilera Nexus 500 Prijavi odgovor kao problematičan stigli tegici, ujutru idem po njih pa montaza! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16542 Napisano Decembar 10, 2012 Integrisan, 9454 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan On 10. 12. 2012. at 18:34, Srdjan NS je napisao: stigli tegici, ujutru idem po njih pa montaza! .... i proba Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Srdjan NS 71 Napisano Decembar 10, 2012 Svrati ponekad, 311 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Gilera Nexus 500 Prijavi odgovor kao problematičan hahaha, mozda za nekih 3-4 meseca Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Srdjan NS 71 Napisano Februar 9, 2013 Svrati ponekad, 311 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Gilera Nexus 500 Prijavi odgovor kao problematičan On 6. 12. 2012. at 19:50, Veniamy je napisao: On 6. 12. 2012. at 18:36, Srdjan NS je napisao: On 6. 12. 2012. at 13:49, Satelis je napisao: Za vizir veoma moguce + sto imas ugradjen kofer, pitanje je sledece da li si promenio tegove na ruckama kormana? Upravo sam procitao na nekom stranom forumu da je to najverovatnije problem, a kakvi su to tegici? Ovo su tegovi kormana i najverovatnije je to problem jer ti koliko vidim imas male tegove, skini kofer pa probaj ako ne trese to je. <br style="color: rgb(28, 40, 55); font-size: 14px; line-height: 21px;">Ispostavilo se da su najbolje resenje fabricki tegici sa libertija, izgledaju kao na fotografiji! Pala i proba pre neki dan, totalno drugaciji utisak prilikom voznje, nekako mi deluje upravljivije i stabilnije! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...