Jump to content

Moto Zajednica

BJB Deda Mrazevi

Recommended Posts

• Drug član, 1893 postova
  • Motocikl: XRV 750

E, ja dižem ruke od organizacije. Nemam dovoljno autoriteta, predugo sam bio off, slomljena mi je ruka, a i imam dovoljno drugih problema pored toga da se ovde borim sa vetrenjačama. Skupite se na Trgu, vozajte se po gradu, slikajte se, snimajte se. Nemoj samo da zaboravite gde ste krenuli.

najzli

U bre sto si na kraj srca, pa dajemo predloge. Mani nije do voznje gradom. Samo ako mislis da pored paketica i poklona ucinis dobro toj deci mora da se skrene paznja drustva na njih. A to sto prebacujes za slikanje nije problem sutra cu otkazati u moje tri redakcije i sve je ok ;) Samo mi objasni zasto ti smeta da se pojavi u novinama kako je grupa NORMALNIH ljudi na dva tocka uradilo nesto da barem malo usreci decu?

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Zainteresovan, 528 postova

E, ja dižem ruke od organizacije. Nemam dovoljno autoriteta, predugo sam bio off, slomljena mi je ruka, a i imam dovoljno drugih problema pored toga da se ovde borim sa vetrenjačama. Skupite se na Trgu, vozajte se po gradu, slikajte se, snimajte se. Nemoj samo da zaboravite gde ste krenuli.

najzli

U bre sto si na kraj srca, pa dajemo predloge. Mani nije do voznje gradom. Samo ako mislis da pored paketica i poklona ucinis dobro toj deci mora da se skrene paznja drustva na njih. A to sto prebacujes za slikanje nije problem sutra cu otkazati u moje tri redakcije i sve je ok ;) Samo mi objasni zasto ti smeta da se pojavi u novinama kako je grupa NORMALNIH ljudi na dva tocka uradilo nesto da barem malo usreci decu?

Nisi razumeo sta ja Najzli hteo da kaze. On je mislio da nije bitan publicitet po gradu vec su bitni ti ljudi i deca i da netrebamo mi biti taj dan u prvom planu nego sticenici doma u Sremcici. Zato nemoj otkazivati nista nego usmeri novinare ka pravom dogadjaju u Sremcici.

• Drug član, 1192 postova
  • Motocikl: Dominator

Ja idem na 4 točka i zbog toga smatram da nije moje da organizujem kuda će se voziti. Učestvujem u akciji kao i bilo ko drugi. Sve je manje više gotovo, lova je skupljena, kupljeni su kostimi, ostaje da se tokom nedelje kupe i pokloni i da se dogovori maršuta. Ja tu ne mogu da pomognem, zato ćutim i slušam. ;D

najzli

• Svrati ponekad, 334 postova
  • Motocikl: BMW R1200 GS, Yamaha Neos

Mislim da je medijska podrška od najvećeg značaja upravo zbog dece.

Ako ove godine akcija bude dobro medijski pokrivena sledeće godine ćemo moći da obezbedimo mnogo više sredstava (sponzori i sl.) a nadam se i više motorista. U svakom slučaju ne verujem da je bilo kome od nas koji idemo u sremčicu stalo da "izađe na televizor".

Drugo, mislim da je ruta koju je Bus-man predložio odlična. Nije mnogo duža od varijante "auto-put" a ipak bi prošli kroz grad.

Da niko ne razume pogrešno. Ne želim da započinjem raspravu (sve je napisano u najboljoj nameri i sa osmehom)

Ovo bi ustvari trebalo IgorXT da odluči pošto je on organizator akcije.

• Svrati ponekad, 134 postova
  • Motocikl: TDM 4tx

Znachi ja bih da rezimiramo situaciju...

1. Krece se u subotu 29.12. od Arene ili Trga ili neke druge lokacije???

2. Okupljanje je u 9, 10 ili 11 sati????

3. Odela dobijamo na mestu okupljanja ili par dana ranije i kako je to zamishljeno???

Nemoj neko pogreshno da me razume ja samo zelim da ne dodje do zabune jer koliko vidim bice nas dosta, shto je odlichno, ali samim tim veca verovatnoca da se dogodi nesporazum.

• Navigator, 1801 postova
  • Motocikl: Papričica :)

Mislim da na mostovima guzva i ne predstavlja veliki problem, manje cemo vremena tu potrositi nego negde u gradu. Ja naravno ne znam kako se ide za Sremcicu, niti zasto se ona zove sremcica kad nije u Sremu, ali mislim da bi u svakom slucaju trebalo da se nadjemo negde pokraj auto-puta pa lagano, kolka-god guzva bila, bar nemozes pogresno skrenuti, nece nas cepati semafori itd...

P.S.- najzli, ako me neko ne poveze na dva tocka, el ima mesta kod tebe na cetiri?

• Svrati ponekad, 208 postova

Jutros sam tek saznao za ovu akciju, nadam se da mi nije kasno da se ukljucim... Sad cu da cimnem igorxt-a...

PS Kvarisa, ako hoces da se smrzavas na motoru, mozes sa mnom da se smrzavas ako hoces :)

• Vlasnik sajta, 5375 postova
  • Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR

Drugari, danas smo predali papir policiji sa predlogom rute i molbom za policijsku pratnju i logisticku podrsku.

Odlucili smo se za manje komplikovanu varijantu. Predlog je da se okupimo ispred Savezne Skupstine od 10h do 11h i da onda u 11h tacno krenemo lagano Kneza Milosa ulicom ka Sajmu i dalje Obrenovackim putem ka Zelezniku i Sremcici. Plan je da u Dom stignemo do 12h najkasnije. Tamo cemo ostati do oko 14:30 jer najkasnije do 15h bi valjalo da krenemo nazad, zbog hladnoce...

Do Doma imamo sigurno 25 kilometara spore voznje u grupi, po hladnom vremenu. Zato je bolje da se ne zavlacimo po gradu i tu gubimo vreme. Kod Skupstine je super mesto da se okupimo, tu ce nas videti mnogi Beogradjani i odatle cemo relativno jednostavno moci da izadjemo na Obrenovacki drum. Imacemo jedino malo guzvu verovatno duz ulice Kneza Milosa, ali i to nije strasno, pogotovo ako budemo imali policijski auto ispred...

Ostaje da nam Policija javi dal odobravaju rutu i pratnju i TO JE TO! :)

• Drug član, 1414 postova

Odlicno! Ovo je najracionalnije resenje, videce nas mnogi klinci kojima cemo ulepsati dan, polazimo iz centra grada kao sto je i red za ozbiljnu organizaciju, radovace se i klinci u Sremcici i drago mi je da je bas ovo moja 1000-ta poruka na sajtu :o :o ;D ;D :D;) :-* :-*

• Svrati ponekad, 438 postova
  • Motocikl: Yamaha Xt 600

Ako neko ima u planu nabavku Deda Mraz odela neka uzme i meni jedno, dajem pare po preuzimanju, nemam vremena ovih dana da jurim oko toga.

• Călător motocicleta, 2361 postova
  • Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :)

Mali predlog: ako mozete, napunite dzepove ili bilo sta sto na motoru moze da bude pri ruci bonbonama. Kada se u povratku razbijete, svako na svoju stranu, mozete deliti bonbone klincima pored puta, na semaforu ili slicno.

Mali predlog: ako mozete, napunite dzepove ili bilo sta sto na motoru moze da bude pri ruci bonbonama. Kada se u povratku razbijete, svako na svoju stranu, mozete deliti bonbone klincima pored puta, na semaforu ili slicno.

Pravo zboris ;)

• Vlasnik sajta, 5375 postova
  • Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR

Ako neko ima u planu nabavku Deda Mraz odela neka uzme i meni jedno, dajem pare po preuzimanju, nemam vremena ovih dana da jurim oko toga.

Kod Igora imamo 50 odela, bice sigurno i za tebe jedno.

• U prolazu, 52 postova
  • Motocikl: TDM 850

Akcija u Novom Sadu:

11.00 Skupljanje bajkera u centru Sremske Kamenice.

11.15 Polazak za Novi Sad

Ruta:

-Novi Most

-Bulevar Oslobodjenja

-kod Merkatora levo na Bul. Cara Lazara

-desno na Cara Dušana

-kod Futoškog puta jedna grupa odlazi pravo za Dečiju Bolnicu, druga skreće desno prema Futoškoj pijaci

-Kod Norka desno na  bul. Mihajla Pupina

-Kod Izvršnog Veća levo ka centru

Nakon podele slatkiša i poklončića  deci u centru,  idemo u restoran Djeram na Futoškom putu na besplatni čaj i pasulj.

Paketići se prave u petak 28.12. na Domu na Popovici u 19h. Svako ko želi da učestvuje u donaciji treba do tog roka da nam dostavi svoj prilog ili može lično da dodje na Popovicu 

PAZNJA: Zna li neko neke deda mrazovske pesmice, jer u Sremcici moramo napraviti lepu i prijatnu atmosfericu? Ajmo, ko zna zimsko-decje pesmice, uz njih ce se deca lakse i brze "raskraviti :)

• nekrunisani kralj moto cigana, 3207 postova
  • Motocikl: 4x4

PAZNJA: Zna li neko neke deda mrazovske pesmice, jer u Sremcici moramo napraviti lepu i prijatnu atmosfericu? Ajmo, ko zna zimso-decje pesmice, uz njih ce se deca lakse i brze "raskraviti :)

"deda mraze, deda mraze, ne verglaj na sred staze, ne turiraj,  ne zevaj , vec poklone spremaj"  ;D :D

Moze i ova univerzalna, a svi je znaju :)

Dečije Branko Kockica - Carstvo u drugarstvu

U svetu postoji jedno carstvo,

u njemu caruje drugarstvo.

U njemu je sve lepo u njemu je sve nezno,

U njemu se sve raduje!

U njemu je sve lepo u njemu je sve nezno,

U njemu se sve raduje!

Tamo su kuce od cokolade,

Prozori su od marmelade

Tamo svako radi ono sta hoce

Tamo raste svako voce.

U svetu postoji carstvo

U njemu caruje drugarstvo

U njemu caruje drugarstvo ...

Ja cu u skladu sa svojim prevoznim sredstvom

Mi imamo magarence

ime mu je Njako

ija ija ija ija

on se dere tako.

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Deda Mraze, Deda Mraze,

Ne skreci sa staze,

ne oklevaj ne dremaj

vec poklone spremaj.

Deda Mraze, Deda Mraze

kud te vode snežne staze,

daj ostvari noćas želju

svakom malom prijatelju.

Mozemo tamo da izvedemo neki mini-performans recitujuci ove pesmice :D

• U prolazu, 26 postova

PAZNJA: Zna li neko neke deda mrazovske pesmice, jer u Sremcici moramo napraviti lepu i prijatnu atmosfericu? Ajmo, ko zna zimso-decje pesmice, uz njih ce se deca lakse i brze "raskraviti :)

"deda mraze, deda mraze, ne verglaj na sred staze, ne turiraj,  ne zevaj , vec poklone spremaj"  ;D :D

SVAKA CAST HA HA HA OVO TREBA ZAPAMTITI  :D

Dobro je, bice suvo! Sve je zaledjeno ;D :D;) Al` idemo motorima makar ih gurali, jer bez motora i nismo MOTO deda-mrazevi. A sta je deda mraz bez malo mraza.... ;D :D

• Svrati ponekad, 438 postova
  • Motocikl: Yamaha Xt 600

Ma sto vas vreme toliko brine? Bitno je samo da ne bude neki kijamet, a po prognozi ne bi trebalo da bude. Sve ostalo je podnosljivo, nece vam nista biti tih pedesetak km... Ko babe ste neke. :P ;D

Gost
Ova tema je zaključana za nove odgovore.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja