sci 26 Napisano Decembar 21, 2007 Drug član, 1414 postova Lokacija: Beograd (zvezdara) Prijavi odgovor kao problematičan Sta cu kad mi se direktno otvara na "forum" ;D Nek` nam je Bog u pomoci sa vremenom! Cuo sam da ce biti bez padavina, eto "olaksavajuce" okolnosti Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Decembar 21, 2007 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi ajmo okvirni spisak ljudi koji idu ;D prvo mi na dva tocka, onda ovi na 4 ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sci 26 Napisano Decembar 21, 2007 Drug član, 1414 postova Lokacija: Beograd (zvezdara) Prijavi odgovor kao problematičan 1. Yamaha XT600z 3aj IDE ;D Deda mraz odelo-IMA! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bucke 10 Napisano Decembar 21, 2007 U prolazu, 52 postova Lokacija: Sremska Kamenica Motocikl: TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Quassar, javljaj kako je bilo u Temerinu! Ili si još u zamrznutom stanju ! ;D Danas je baš bilo zubato! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
quasaar 1027 Napisano Decembar 21, 2007 Călător motocicleta, 2361 postova Lokacija: Novi Sad / Mlecni Put Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :) Prijavi odgovor kao problematičan Evo naseg izvestaja: http://www.bjbikers.com/smf/index.php?topic=13566.0 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igorxt 25 Napisano Decembar 21, 2007 Svrati ponekad, 185 postova Lokacija: Novi beograd Motocikl: XL 1000 V Prijavi odgovor kao problematičan 2. CBR900rr sa deda mrazom ideeeeeeee ;D Ajmo ostali da vas cujem Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1424 Napisano Decembar 21, 2007 I N S T R U K T O R, 1208 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan I ja cu sa necim na dva tocka, SIGURNO , a sa cim, zavisi od vremena . Uostalom bicu iza tebe, videces me... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
redAlert 10 Napisano Decembar 21, 2007 U prolazu, 72 postova Lokacija: Beograd Motocikl: YamahaTDM850 Prijavi odgovor kao problematičan 4. deda mraz na princu125ccm ide naravno!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Decembar 21, 2007 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan 5. Ja imam tri irvasa na raspolaganju: skuter - Yamaha, quad - Macca i bus - MAN sg313 Na jednom od njih dolazim sigurno. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Direktor 191 Napisano Decembar 21, 2007 Svrati ponekad, 334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 GS, Yamaha Neos Prijavi odgovor kao problematičan 6. I Direktor će svoga FZ6 irvasa upregnuti Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Decembar 21, 2007 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan a ja cu izgledami da upregnem bmw 524td ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Direktor 191 Napisano Decembar 21, 2007 Svrati ponekad, 334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 GS, Yamaha Neos Prijavi odgovor kao problematičan a ja cu izgledami da upregnem bmw 524td ;D Jeste da će biti hladno ali to je samo pola sata tamo i pola sata nazad a ipak smo mi moto zajednica. I ima da se sećaš cele godine (do sledeće akcije Deda Mrazovi) kako je tebi bilo lepo i toplo u kolima dok su se tvoja braća smrzavala Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Decembar 21, 2007 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan jest kreni ti motorom iz svilajnca,,,,,,,, ;D ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Direktor 191 Napisano Decembar 21, 2007 Svrati ponekad, 334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 GS, Yamaha Neos Prijavi odgovor kao problematičan jest kreni ti motorom iz svilajnca,,,,,,,, ;D ;D ;D Uh, bato izvini! Nisam video ;D Jel da šaljemo kombi po tebe i motor? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Decembar 21, 2007 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan 7.Ja cu na crvenom magarencetu sa crvenom kacigom ;D pa kad se smrznem i nos ce se uklopiti u boje Deda mraza ;D ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shvaba 17 Napisano Decembar 22, 2007 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Nadam se da nije kasno, tek sad videh temu.... ZA SVE KOJI BI ZELELI DA FINANCIJSKI UCESTVUJU A NALAZE SE U INOSTRANSTVU..... Mozete se jako lako i jednostavno registrovati na sajtu www.paypal.com i Kreditnom karticom da uplatite novac meni na racun: bgbree@gmail.com Ja cu onda sve uplate koje stignu do utorka uvece da prebacim za BG (nekom od organizatora) i sa spiskom i sumom svih koji su ucestvovali objaviti na forumu Molim vas nemojte biti lenji, jako je lako,brzo i sigurno registrovati se i poslati lovu. Za amere je potreban ili racun u banci ili Kreditna kartica. Kako bi ovo uspelo i prikupili sto vise novca, za svaki $1 uplacen ja cu uplatiti $1 !!! (vazi za prvih $500 ) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marcony 5 Napisano Decembar 22, 2007 Svrati ponekad, 309 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio Beverly 200 Prijavi odgovor kao problematičan Juce smo Ivana i ja razradjivali strategiju oblacenja za 29.12. Ima da obucem 2x vise stvari nego proslog februara (kad smo se smrzli vozeci do V. Plane i nazad). Vidimo se ispred Arene! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Direktor 191 Napisano Decembar 22, 2007 Svrati ponekad, 334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 GS, Yamaha Neos Prijavi odgovor kao problematičan Trebalo bi napraviti tačan raspored odnosno plan. NAJKASNIJE DO PONEDELJKA Predlog: 9:00-9:30 Okupljanje, Trg Republike 9:30-10:00 Snimanje i fotografisanje 10:00-10:45 Polazak-dolazak u Centar 10:45-13:00 Boravak u Centru 13:00 Razlaz (predajemo materijal na montažu) 1. Treba takođe dogovoriti ko, gde i kad će se praviti ti paketići. 2. Treba napraviti spisak stvari koje treba nositi tamo da bi smo znali koliko kombija da angažujemo 3. Da li ćemo voditi žene da nam pomognu tamo sa decom Dajte svoje predloge i izmene Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Decembar 22, 2007 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Juce smo Ivana i ja razradjivali strategiju oblacenja za 29.12. Ima da obucem 2x vise stvari nego proslog februara (kad smo se smrzli vozeci do V. Plane i nazad). Ma nece biti tako strasno pogledajte ljude koji rade ko kuriri oni celu zimu rade, a mi treba samo da se provozamo jedan dan ;D ;D Vidimo se ispred Arene! Ja sam nesto propustio!! Arena? Jel to polazna tacka? Ako jeste mislim da nam nije bas brilijantna ideja ljudi Trg Republike je mnogo efikasniji, vikend pred praznik, masa ljudi... Koliko sam ja sa mojim malim IQ zakljucio cilj nam je da pokazemo ljudima sa smo NORMALNI, a ne kao sto vecina misli. Onda sa Trga kroz centar, preko Slavije, pa prema Sremcici. Toliko, ako nisam u pravu recite mi Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shvaba 17 Napisano Decembar 22, 2007 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Juce smo Ivana i ja razradjivali strategiju oblacenja za 29.12. Ima da obucem 2x vise stvari nego proslog februara (kad smo se smrzli vozeci do V. Plane i nazad). Ma nece biti tako strasno pogledajte ljude koji rade ko kuriri oni celu zimu rade, a mi treba samo da se provozamo jedan dan ;D ;D Vidimo se ispred Arene! Ja sam nesto propustio!! Arena? Jel to polazna tacka? Ako jeste mislim da nam nije bas brilijantna ideja ljudi Trg Republike je mnogo efikasniji, vikend pred praznik, masa ljudi... Koliko sam ja sa mojim malim IQ zakljucio cilj nam je da pokazemo ljudima sa smo NORMALNI, a ne kao sto vecina misli. Onda sa Trga kroz centar, preko Slavije, pa prema Sremcici. Toliko, ako nisam u pravu recite mi Slazem se sa tobom, ako se vec organizujete nek vidi ostali svet da ste normalni ... sta god to trebalo da znaci ;D ;D....kroz centar Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Decembar 22, 2007 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ja cu onda sve uplate koje stignu do utorka uvece da prebacim za BG zbog cega mislim da ce ovo gore da finansijski ugrozi moju porodicu? ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Direktor 191 Napisano Decembar 22, 2007 Svrati ponekad, 334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 GS, Yamaha Neos Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam nesto propustio!! Arena? Jel to polazna tacka? Ako jeste mislim da nam nije bas brilijantna ideja ljudi Trg Republike je mnogo efikasniji, vikend pred praznik, masa ljudi... Koliko sam ja sa mojim malim IQ zakljucio cilj nam je da pokazemo ljudima sa smo NORMALNI, a ne kao sto vecina misli. Onda sa Trga kroz centar, preko Slavije, pa prema Sremcici. Toliko, ako nisam u pravu recite mi Upravu si. Ne znam samo da li treba da prijavimo okupljanje miliciji i sl. Sad ću da prepravim gore mesto polaska Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Najzli 158 Napisano Decembar 22, 2007 Drug član, 1192 postova Lokacija: Bg Motocikl: Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Tražio sam podršku od Goce i Dragana, "Dizanje" na radiju B92. Goco, Dragane, Kakav naslov, a? Takvih je mnogo u štampi, reputacija čupavog motoriste koji luduje ulicama je i dalje prisutna u našoj svesti, a realnost je, „blago“ rečeno, dijametralno različita. Ja sam Duško Milošević, motorista iz Beograda, muž jedne slatke trudnice, sin, unuk i brat vozača motora. Urednik sam jednog foruma na kojem se okupljaju motoristi i sa svojim drugarima sa sajta se trudim da izmenim sliku o motoristima u Srbiji. Svesni trenutne situacije, gde odrasli ljudi, pritisnuti raznim mukama, prošlim vremenima i ogorčenošću ne mogu tako lako da shvate da motoristi samo žele ravnopravan status u saobraćaju, rešili smo da se svi zajedno borimo na frontu gde je mašta najjače oružje, gde ljudi mogu da lete, gde još uvek razgovaraju sa životinjama i izmišljenim prijateljima, tamo gde smo svi superheroji i gde nemamo predrasude. Motoristi ove zime ponovo sedaju na svoje gvozdene konje, obučeni u Deda Mrazove idu da obraduju decu u Temerinu, Novom Sadu, Zrenjaninu i Beogradu. Beograđani su odabrali Dom za decu i omladinu ometenu u razvoju u Sremčici, (Zvečanska je za političare jer ne moraju da se voze daleko, a i svi mediji lako nađu mesta za slikanje ). U razgovoru sa direktorom doma, složili smo se da im trebaju računari i televizori, muzičke linije. Mi smo preko naših članova, i od firmi ukojima radimo uspeli da sakupimo dva računara, i para za još dva televizora, muzičke linije i DVD plejer. Marbo nam je dao 200 kesica čipsa, da deca grickaju dok iznosimo poklone. Zašto Vam sve ovo pišem? Slušam Vas jutrom, dok idem ka poslu, znam da imate sluha za neprofitne dobrovoljne dobrotvorne akcije bez ikakve političke ili interesne pozadine. Ova naša nije takva, mi promovišemo motoriste kao ljude iz naroda koji ne traže ništa više od migavca pri skretanju, ili češćeg pogleda u retrovizor. U poslednje dve sezone izgubili smo više od 100 drugara koji su poginuli na motoru. Želimo da deci pokažemo da smo i mi ljudi kao ioni, znajući da će i naša deca voziti motore, želimo da neki novi klinci rastu obrazovani o saobraćajnoj kulturi vožnje motocikla, želimo da u budućnosti u sličnim akcijama učestvuje makar jedan motorista više koji neće izgubiti život nepažnjom drugog vozača. Hajde da se dogovorimo da pozovete sve ljude dobre volje koji žele da donesu slatkiše i poklone deci na parking kod Arene u Subotu 29. Decembra, mi ćemo odatle krenuti u Sremčicu. Siguran sam da ima ljudi koji bi pomogli, u Domu u Sremčici se nalazi 300 dece kojima će ove zime Deda mrazovi doneti poklone. Irvasi snimaju reklame za osvežavajuća pića, ove zime ih menjamo motorima. Ako želite da pomognete, javite nam se. Duca 064 8606080 Dao sam im i linkove ka akciji i Temerinskoj temi. najzli Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Najzli 158 Napisano Decembar 22, 2007 Drug član, 1192 postova Lokacija: Bg Motocikl: Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Do sada smo uvek kretali od Arene. Mi ovo radimo zbog dece, ne zbog publiciteta. Ne znamo ni broj učesnika, ni strukturu, nemojmo komplikovati sa Trgom Republike. Arena, veliki parking, mesta za sve. Od Trga će da nas pokidaju semafori, gužva... Neka se deda mrazovi provozaju krooz grad, ali se posle skupimo kod Arene gde će biti kombi sa poklonima. Šta mislite o tome? najzli Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Decembar 22, 2007 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan U pauzi, dajem predlog trase kojom ce Deda-Mrazevi na svojim irvasima jahati do malisna: Racunajuci na nisku temperaturu, predlazem da voznja bude sto kraca, tj. da se ne vozimo mnogo po gradu. Samo nesto malo kroz sam centar grada, pored sajma i eventualno preko Banovog Brda. Po dosadasnjem najcescem obicaju, okupljanje treba da bude na parkingu beogradske Arene. Odatle bi se krenulo Bulevarom Avnoja, levo u Proleterske Solidarnosti i desno u Bul.Mihala Pupina ka Brankovim mostu. Posle mosta, Zeleni Venac, Prizrenska, Terazije, pa u "Bulevar" pored Skupstine i desno u Kneza Milosa. Iz "Milosa" desno ispod Mostarske Petlje, pored sajma pa na Banovo Brdo ( da ne nabrajam ulice ). Po prolasku Banovog Brda, Pozeskom ( ne vozite po sinama ), spustili bi smo se ulicom Vodovodskom i pored ranzirne stanice dalje prema Zelezniku. Pod dno Zeleznika vodi ulica Lole Ribara kojom se inace ide ka Sremcici s tim sto posle pruge menja naziv u Stevana Filipovica. Ulaskom u Sremcicu, skrecemo u prvu ulicu desno - Moštanička i u broju 2 je Dom za decu i omladinu ometenu u mentalnom razvoju. Vecina beogradjana ce biti uskracena da uzivo vidi moto-Deda-Mrazove, ali sta je - tu je. To ustvari i nije toliko bitno. Najbitnije je da ce ih malisani videti sigurno. Zamolio bi da ne koristimo zutu traku i da u saobracajnoj traci kojom se budemo kretali, vozimo jedan za drugim. Preporucujem da celni u koloni ne prelazi 50 km/h, kako se ne bi mnogo udaljavali jedan od drugog i kako bi kolona delovala kompaktno i sigurno. Takodje, zbog semafora, prvi u koloni bi trbalo da povremeno zastaju (na bezbednim mestima - dogovoricemo se) ili uspore. Bez obzira na hladocu, budite maksimalno skoncentrisani da odvozimo ovu voznju u najboljem redu. Obratite paznju na Brankov most, nadvoznjak posle sajma i tobogan kod Ade prema B.Brdu. Moze biti na momente klizavo, kao i tramvajske sine. Posebno povedite racuna o intenzitetu saobracaja kroz Kneza Milosa i pored sajma, tj. tamo gde ce mo se kretati srednjom saobracajnom trakom. Za sve nas ovo je velika misija. "Deda Mraze, Deda Mraze ne skreci sa staze"... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...