Jump to content

Moto Zajednica

BJB Deda Mrazevi

Recommended Posts

• Drug član, 1414 postova

Sta cu kad mi se direktno otvara na "forum" ;D Nek` nam je Bog u pomoci sa vremenom! Cuo sam da ce biti bez padavina, eto "olaksavajuce" okolnosti ;)

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 2888 postova
  • Motocikl: Kliks

5. Ja imam tri irvasa na raspolaganju:  skuter - Yamaha, quad - Macca  i  bus - MAN sg313

Na jednom od njih dolazim sigurno. ;)

• Svrati ponekad, 334 postova
  • Motocikl: BMW R1200 GS, Yamaha Neos

a ja cu izgledami da upregnem bmw   524td ;D

Jeste da će biti hladno ali to je samo pola sata tamo i pola sata nazad a ipak smo mi moto zajednica.

I ima da se sećaš cele godine (do sledeće akcije Deda Mrazovi) kako je tebi bilo lepo i toplo u kolima dok su se tvoja braća smrzavala ;)

jest kreni ti motorom iz svilajnca,,,,,,,, ;D ;D ;D

Uh, bato izvini! Nisam video ;D

Jel da šaljemo kombi po tebe i motor? 8)

• Svrati ponekad, 438 postova

Nadam se da nije kasno, tek sad videh temu....

ZA SVE KOJI BI ZELELI DA FINANCIJSKI UCESTVUJU A NALAZE SE U INOSTRANSTVU.....

Mozete se jako lako i jednostavno registrovati na sajtu www.paypal.com i Kreditnom karticom da uplatite novac meni na racun: bgbree@gmail.com

Ja cu onda sve uplate koje stignu do utorka uvece da prebacim za BG (nekom od organizatora) i sa spiskom i sumom svih koji su ucestvovali objaviti na forumu

Molim vas nemojte biti  lenji, jako je lako,brzo i sigurno  registrovati se i poslati lovu. Za amere je potreban ili racun u banci ili Kreditna kartica.

Kako bi ovo uspelo i prikupili sto vise novca, za svaki $1 uplacen ja cu uplatiti $1 !!! (vazi za prvih $500  ;) )

• Svrati ponekad, 309 postova
  • Motocikl: Piaggio Beverly 200

Juce smo Ivana i ja razradjivali strategiju oblacenja za 29.12. Ima da obucem 2x vise stvari nego proslog februara (kad smo se smrzli vozeci do V. Plane i nazad).

Vidimo se ispred Arene!

Trebalo bi napraviti tačan raspored odnosno plan.

NAJKASNIJE DO PONEDELJKA

Predlog:

9:00-9:30 Okupljanje, Trg Republike

9:30-10:00 Snimanje i fotografisanje

10:00-10:45 Polazak-dolazak u Centar

10:45-13:00 Boravak u Centru

13:00 Razlaz (predajemo materijal na montažu)

1. Treba takođe dogovoriti ko, gde i kad će se praviti ti paketići.

2. Treba napraviti spisak stvari koje treba nositi tamo da bi smo znali koliko kombija da angažujemo

3. Da li ćemo voditi žene da nam pomognu tamo sa decom

Dajte svoje predloge i izmene

• Drug član, 1893 postova
  • Motocikl: XRV 750

Juce smo Ivana i ja razradjivali strategiju oblacenja za 29.12. Ima da obucem 2x vise stvari nego proslog februara (kad smo se smrzli vozeci do V. Plane i nazad).

Ma nece biti tako strasno pogledajte ljude koji rade ko kuriri oni celu zimu rade, a mi treba samo da se provozamo jedan dan ;D ;D

Vidimo se ispred Arene!

Ja sam nesto propustio!! Arena? Jel to polazna tacka? Ako jeste mislim da nam nije bas brilijantna ideja :( ljudi Trg Republike je mnogo efikasniji, vikend pred praznik, masa ljudi... Koliko sam ja sa mojim malim IQ zakljucio cilj nam je da pokazemo ljudima sa smo NORMALNI, a ne kao sto vecina misli. Onda sa Trga kroz centar, preko Slavije, pa prema Sremcici. Toliko, ako nisam u pravu recite mi ;)

• Svrati ponekad, 438 postova

Ma nece biti tako strasno pogledajte ljude koji rade ko kuriri oni celu zimu rade, a mi treba samo da se provozamo jedan dan ;D ;D

Vidimo se ispred Arene!

Ja sam nesto propustio!! Arena? Jel to polazna tacka? Ako jeste mislim da nam nije bas brilijantna ideja :( ljudi Trg Republike je mnogo efikasniji, vikend pred praznik, masa ljudi... Koliko sam ja sa mojim malim IQ zakljucio cilj nam je da pokazemo ljudima sa smo NORMALNI, a ne kao sto vecina misli. Onda sa Trga kroz centar, preko Slavije, pa prema Sremcici. Toliko, ako nisam u pravu recite mi ;)

Slazem se sa tobom, ako se vec organizujete nek vidi ostali svet da ste normalni ... sta god to trebalo da znaci  ;D ;D....kroz centar

• Drug član, 2245 postova

Ja cu onda sve uplate koje stignu do utorka uvece da prebacim za BG

zbog cega mislim da ce ovo gore da finansijski ugrozi moju porodicu?  ;D

Upravu si. Ne znam samo da li treba da prijavimo okupljanje miliciji i sl.

Sad ću da prepravim gore mesto polaska

• Drug član, 1192 postova
  • Motocikl: Dominator

Tražio sam podršku od Goce i Dragana, "Dizanje" na radiju B92.

Goco, Dragane,

Kakav naslov, a? Takvih je mnogo u štampi, reputacija čupavog motoriste koji luduje ulicama je i dalje prisutna u našoj svesti, a realnost je, „blago“ rečeno, dijametralno različita. Ja sam Duško Milošević, motorista iz Beograda, muž jedne slatke trudnice, sin, unuk i brat vozača motora. Urednik sam jednog foruma na kojem se okupljaju motoristi i sa svojim drugarima sa sajta se trudim da izmenim sliku o motoristima u Srbiji. Svesni trenutne situacije, gde odrasli ljudi, pritisnuti raznim mukama, prošlim vremenima i ogorčenošću ne mogu tako lako da shvate da motoristi samo žele ravnopravan status u saobraćaju, rešili smo da se svi zajedno borimo na frontu gde je mašta najjače oružje, gde ljudi mogu da lete, gde još uvek razgovaraju sa životinjama i izmišljenim prijateljima, tamo gde smo svi superheroji i gde nemamo predrasude. Motoristi ove zime ponovo sedaju na svoje gvozdene konje, obučeni u Deda Mrazove idu da obraduju decu u Temerinu, Novom Sadu, Zrenjaninu i Beogradu. Beograđani su odabrali Dom za decu i omladinu ometenu u razvoju u Sremčici, (Zvečanska je za političare jer ne moraju da se voze daleko, a i svi mediji lako nađu mesta za slikanje :)). U razgovoru sa direktorom doma, složili smo se da im trebaju računari i televizori, muzičke linije. Mi smo preko naših članova, i od firmi ukojima radimo uspeli da sakupimo dva računara, i para za još dva televizora, muzičke linije i DVD plejer. Marbo nam je dao 200 kesica čipsa, da deca grickaju dok iznosimo poklone.

Zašto Vam sve ovo pišem? Slušam Vas jutrom, dok idem ka poslu, znam da imate sluha za neprofitne dobrovoljne dobrotvorne akcije bez ikakve političke ili interesne pozadine. Ova naša nije takva, mi promovišemo motoriste kao ljude iz naroda koji ne traže ništa više od migavca pri skretanju, ili češćeg pogleda u retrovizor. U poslednje dve sezone izgubili smo više od 100 drugara koji su poginuli na motoru. Želimo da deci pokažemo da smo i mi ljudi kao ioni, znajući da će i naša deca voziti motore, želimo da neki novi klinci rastu obrazovani o saobraćajnoj kulturi vožnje motocikla, želimo da u budućnosti u sličnim akcijama učestvuje makar jedan motorista više koji neće izgubiti život nepažnjom drugog vozača.

Hajde da se dogovorimo da pozovete sve ljude dobre volje koji žele da donesu slatkiše i poklone deci na parking kod Arene u Subotu 29. Decembra, mi ćemo odatle krenuti u Sremčicu. Siguran sam da ima ljudi koji bi pomogli, u Domu u Sremčici se nalazi 300 dece kojima će ove zime Deda mrazovi doneti poklone. Irvasi snimaju reklame za osvežavajuća pića, ove zime ih menjamo motorima.

Ako želite da pomognete, javite nam se.

Duca

064 8606080

Dao sam im i linkove ka akciji i Temerinskoj temi.

najzli

• Drug član, 1192 postova
  • Motocikl: Dominator

Do sada smo uvek kretali od Arene. Mi ovo radimo zbog dece, ne zbog publiciteta. Ne znamo ni broj učesnika, ni strukturu, nemojmo komplikovati sa Trgom Republike. Arena, veliki parking, mesta za sve. Od Trga će da nas pokidaju semafori, gužva... Neka se deda mrazovi provozaju krooz grad, ali se posle skupimo kod Arene gde će biti kombi sa poklonima.

Šta mislite o tome?

najzli

• Drug član, 2888 postova
  • Motocikl: Kliks

U pauzi, dajem predlog trase kojom ce Deda-Mrazevi na svojim irvasima jahati do malisna:

Racunajuci na nisku temperaturu, predlazem da voznja bude sto kraca, tj. da se ne vozimo mnogo po gradu. Samo nesto malo kroz sam centar grada, pored sajma i eventualno preko Banovog Brda.

Po dosadasnjem najcescem obicaju, okupljanje treba da bude na parkingu beogradske Arene. Odatle bi se krenulo Bulevarom Avnoja, levo u

Proleterske Solidarnosti i desno u Bul.Mihala Pupina ka Brankovim mostu. Posle mosta, Zeleni Venac, Prizrenska, Terazije, pa u "Bulevar" pored Skupstine i desno u Kneza Milosa. Iz "Milosa" desno ispod Mostarske Petlje, pored sajma pa na Banovo Brdo ( da ne nabrajam ulice ). Po prolasku Banovog Brda, Pozeskom ( ne vozite po sinama ), spustili bi smo se ulicom Vodovodskom i pored ranzirne stanice dalje prema Zelezniku.

Pod dno Zeleznika vodi ulica Lole Ribara kojom se inace ide ka Sremcici s tim sto posle pruge menja naziv u Stevana Filipovica. Ulaskom u Sremcicu,

skrecemo u prvu ulicu desno - Moštanička i u broju 2 je Dom za decu i omladinu ometenu u mentalnom razvoju.

Vecina beogradjana ce biti uskracena da uzivo vidi moto-Deda-Mrazove, ali sta je - tu je. To ustvari i nije toliko bitno. Najbitnije je da ce ih

malisani videti sigurno.

Zamolio bi da ne koristimo zutu traku i da u saobracajnoj traci kojom se budemo kretali, vozimo jedan za drugim.

Preporucujem da celni u  koloni ne prelazi 50 km/h, kako se ne bi mnogo udaljavali jedan od drugog i kako bi kolona delovala kompaktno i sigurno.

Takodje, zbog semafora, prvi u koloni bi trbalo da povremeno zastaju (na bezbednim mestima - dogovoricemo se) ili uspore.

Bez obzira na hladocu, budite maksimalno skoncentrisani da odvozimo ovu voznju u najboljem redu.

Obratite paznju na Brankov most, nadvoznjak posle sajma i tobogan kod Ade prema B.Brdu. Moze biti na momente klizavo, kao i

tramvajske sine. Posebno povedite racuna o intenzitetu saobracaja kroz Kneza Milosa i pored sajma, tj. tamo gde ce mo se kretati

srednjom saobracajnom trakom.

Za sve nas ovo je velika misija.

"Deda Mraze, Deda Mraze ne skreci sa staze"... ;)

Gost
Ova tema je zaključana za nove odgovore.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja