Rači 9 Napisano Novembar 27, 2012 U prolazu, 22 postova Lokacija: Inđija Motocikl: GSXR 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ako nekom nešto od ovoga treba nek se javi . Kišni kombinezon 3xl. 20e Prodato Shoei Raid II , vel.S , 150e Rukavice Probiker ženske vel.S , 20e Komplet bisage i torba , 50e Prodato Nitro 1200VX ,vel. XL , dva vizira, 40e tel. 063/8-650-350 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Novembar 27, 2012 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan ko je proizvidjac kombinezona, jel ima nekih ostecenja? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rači 9 Napisano Novembar 27, 2012 U prolazu, 22 postova Lokacija: Inđija Motocikl: GSXR 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Tank torba i bisage (nisam ih uslikao) 50e Prodato Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rači 9 Napisano Novembar 27, 2012 U prolazu, 22 postova Lokacija: Inđija Motocikl: GSXR 1000 Prijavi odgovor kao problematičan ko je proizvidjac kombinezona, jel ima nekih ostecenja? kupljen u louis-u par puta nošen, bukvalno kao nov, možda ga oprati. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
orlovi 594 Napisano Novembar 28, 2012 Stara Garda, 274 postova Motocikl: VARADERO 1000 PGM-FI Prijavi odgovor kao problematičan Zainteresovan za bisage.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rači 9 Napisano Decembar 5, 2012 U prolazu, 22 postova Lokacija: Inđija Motocikl: GSXR 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Da dodam još par stvari koje mi stoje, a netrebaju mi. Ženska jakna Cyclespirit vel.M obučena par puta , bukvalno nova cena 50 e. Prednji kočioni cilindar sa ručicom i mikročipom od gsxr 1000 k3-k4 , cena 40 e Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alex r6 193 Napisano Decembar 5, 2012 Drug član, 1192 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R6 Prijavi odgovor kao problematičan kaciga je predivna Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan Nešković 801 Napisano Decembar 6, 2012 Bivši baksuz :), 599 postova Lokacija: Beograd / Leskovac Motocikl: Yamaha FZS600 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Druze, meni se na pogled dopala ova zenska jaknica. Ako mozes da mi kazes da li ima protektore, zimski ulozak, i gde se ti nalazis? (preko telefona ne mogu da vidim lokaciju). Uzeo bih je za devojku kao novogodisnji poklon. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...