Kobaja 269 Napisano Januar 20, 2013 Svrati ponekad, 434 postova Lokacija: Sremska Mitrovica / Nemacka Motocikl: Suzuki GSX 600F Prijavi odgovor kao problematičan Koja je procedura za uvoz motora sad po novom zakonu da nema carine? Niko nista nije napisao o tome.Ocu moj motor da sredim na nase table i da ostane u srbiji zna li neko nesto konkretno.gde, sta, kako. Uvozio sam ranije sve legalno carina spedicija porez itd.... A kako je sad nemam pojma Najbolje je da nadjes nekog speditera u Mitrovici(ako si u Mitrovici), kome je specijalnost uvoz vozila, da mi ovde ne bi nagadjali. Da mislim da je to naj bolje,pravac spedicija pa da vidimo sta i kako.Zahvaljujem na odogovoru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kobaja 269 Napisano Januar 20, 2013 Svrati ponekad, 434 postova Lokacija: Sremska Mitrovica / Nemacka Motocikl: Suzuki GSX 600F Prijavi odgovor kao problematičan Druze skoro isto kao pre. Prvo te snime da si dosao, onda ti racunaju, pa zaracunaju i na sve to dodaju, zatim oko 50 evrica sto si se usudio da u svojoj drzavi hoces da registrujes motor. Malo se salim, ali otprilike to ti je to. Ma nije isto kao pre druze,uvek moram da castim carinu vise nego sto me izadje carina za motor,doku.... mi bre da mi uzimaju pare nizasta a samo rade svoj posao.Ajde sto platim spediciji sve odrade samo ti pouplacujes sta i gde,al kad mi kazu cast za carinike ocu da poludim,a ti ajde nemoj dati i jos imaju tarifu za dvojicu trojici ...... dosta je bilo toga.Radije cu dati na neke glupe takse nego ovim Haraclijama na carini!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
carlos11 27 Napisano Januar 20, 2013 U prolazu, 75 postova Lokacija: bgd Motocikl: GSX 750 R K6 Prijavi odgovor kao problematičan Samo vodi racuna, da ako uvozis iz neke od zemalja EU (mislim ako ne uvozis iz Hrv), udjes u Srbiju direktno iz EU(iz Madjarske), da ne bi placao bespotrebno spediciju Hrvatima. kakvu spediciju hrvatima???pa ja sam letos uvezao motor iz italije prosao kroz Sloveniju i Hrvatsku i na batrovcima usao u Srbiju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1972 Napisano Januar 20, 2013 Drug član, 1856 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan Samo vodi racuna, da ako uvozis iz neke od zemalja EU (mislim ako ne uvozis iz Hrv), udjes u Srbiju direktno iz EU(iz Madjarske), da ne bi placao bespotrebno spediciju Hrvatima. kakvu spediciju hrvatima???pa ja sam letos uvezao motor iz italije prosao kroz Sloveniju i Hrvatsku i na batrovcima usao u Srbiju Imao si srece, sto te nisu terali da uradis tranzitne papire, nego su ti progledali kroz prste. To nije njihova izmisljotina, vec je pravilo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...