crnamrlja 22 Napisano Novembar 29, 2007 Zainteresovan, 755 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Multistrada 950S Prijavi odgovor kao problematičan hm, tezak izbor da zakomplikujem, ja bi pre uzeo Sigmu 70-200 F2.8 za nesto vise para Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Novembar 29, 2007 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan @Smajser ja profesionalac koristim EF 17-40L i prezadovoljan sam, uzimaj !!! a sta ces za u "tele" rasponu ? Pa Mikko..... i ja se nadam da cu da postanem makar malo ''profesionalac'' Cuo sam da fotografi imaju problema da se odbrane od ponuda za ''snimanje'' ;D ;D pa resih i ja da probam. Za ''tele'' sam hteo da uzmem EF 70-300mm f/4-5,6 IS USM. Nadam se da ce sva ta skalamerija da stane u tank torbu :o Hmm a koliko je para ? si razmisljao mozda o EF 70-200mm F4 L USM Zoom 650e !!! Ovaj objetiv je odličan za te pare i sumnjam da ima bolja naprava u smislu cena - kvalitet - gabarit. A što je f4, nije neka drama kad Canon nema šum i na većim ISO osetljivostima... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Novembar 29, 2007 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan hm, tezak izbor da zakomplikujem, ja bi pre uzeo Sigmu 70-200 F2.8 za nesto vise para To je ok, ali bolje mali 70-200, zbog tank torbe, laksi i radi ok ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Smajser 18 Napisano Novembar 29, 2007 Zainteresovan, 593 postova Lokacija: Vracar, Singidunum,Legio IIII Flavia Felix Prijavi odgovor kao problematičan Hmm a koliko je para ? si razmisljao mozda o EF 70-200mm F4 L USM Zoom 650e !!! Pa tele sam mislio da pazarim pocetkom naredne godine u USA. Vidim da je ovaj 70-200 tamo 510$ (sto nije mala razlika). Samo....koliko vidim on nema stabilizaciju slike ??? Zar ga to u ''startu'' ne baca ispod EF 70-300mm f/4-5,6 IS USM? Kombinacija telo + EF 17-40L izacice me negde oko 1600 konvertibilnih e. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Novembar 29, 2007 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Je... stabilizaciju ! Uzimaj ! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Smajser 18 Napisano Novembar 29, 2007 Zainteresovan, 593 postova Lokacija: Vracar, Singidunum,Legio IIII Flavia Felix Prijavi odgovor kao problematičan Je... stabilizaciju ! Uzimaj ! ;D ...a sta ako mi ruka zdrhti ??? ;D....napr. gola cica izlazi iz vode na 200m od mene, a ja nemam ''stabilizaciju'' :o ;D :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Novembar 29, 2007 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Pa ako dodjes u takvu situaciju ! onda bezi glavom bez obzira, postoji mogucnost da najebes !!! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crnamrlja 22 Napisano Novembar 29, 2007 Zainteresovan, 755 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Multistrada 950S Prijavi odgovor kao problematičan bolje blenda nego stabilizacija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Novembar 29, 2007 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan bolje blenda nego stabilizacija Tako je Mrljo ! jeb... stabilizaciju, objektivi sa istom imaju par staklica vise = losije crtaju sliku, trose batt. ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Novembar 29, 2007 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam dobbio od firme potpuno nov CANON 2,8/70-200 IS, i sad pokusavam da ga zamenim za onaj bez IS-a, koji je definitivno bolji i "ostriji" od ovog, A i taj famozni IS mi je trebao 2 puta za dve godine. Ako kupujes, samo bez IS-a i nema problema. Sigurna ruka drzi i 1/15 sec i duze bez problema. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 355 Napisano Novembar 29, 2007 - enduro sector -, 2147 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Je... stabilizaciju ! Uzimaj ! ;D ...a sta ako mi ruka zdrhti ??? .. drmnesh winjak .. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NeshaXX 374 Napisano Decembar 5, 2007 jedan od DDMZ, 816 postova Lokacija: NBG Motocikl: R, gsx R Prijavi odgovor kao problematičan Je... stabilizaciju ! Uzimaj ! ;D ...a sta ako mi ruka zdrhti ??? ;D....napr. gola cica izlazi iz vode na 200m od mene, a ja nemam ''stabilizaciju'' :o ;D :'( Verovatno će ti izrasti stalak u tom slučaju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 961 Napisano Decembar 6, 2007 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Je... stabilizaciju ! Uzimaj ! ;D ...a sta ako mi ruka zdrhti ??? ;D....napr. gola cica izlazi iz vode na 200m od mene, a ja nemam ''stabilizaciju'' :o ;D :'( Verovatno će ti izrasti stalak u tom slučaju. Ima on stalak samo se nije setio da se nagne napred ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...