SpartanSrb 0 Napisano Novembar 24, 2012 U prolazu, 34 postova Motocikl: Aprilia RS 125 Prijavi odgovor kao problematičan Evo jos malo 18 god, uzimam a2 kategoriju (maksimum snaga motora do 35kw), gledao sam dosta motora, ali r6 mi je zapao u oko. Zanima me vase iskustvo sa ovom yamahom, na sta treba da se obrati paznja pri kupovini, sta se najcesce kvari ? Cuo sam da dosta motora iz Slovenije su registrovani na manje kw, dajte neki slovenski sajt sa polovnim motorima... Pozdrav svima!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laki_90 620 Napisano Novembar 24, 2012 Zainteresovan, 786 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Ukoliko mislis da postujes tu dozvolu koju ces (dace bog) da steknes onda odmah u startu zaobidji R6, iz prostog razloga sto NEMA SANSE da nadjes neku da je registrovana na 35 kw koliko si kategorijom A2 ogranicen! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sr3ck0 2225 Napisano Novembar 24, 2012 Drug član, 2329 postova Lokacija: Wien/Požarevac Motocikl: MZ ETZ 250, Suzuki GS 450L Prijavi odgovor kao problematičan Ukoliko mislis da postujes tu dozvolu koju ces (dace bog) da steknes onda odmah u startu zaobidji R6, iz prostog razloga sto NEMA SANSE da nadjes neku da je registrovana na 35 kw koliko si kategorijom A2 ogranicen! А и да би поживео мало... 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpartanSrb 0 Napisano Novembar 24, 2012 U prolazu, 34 postova Motocikl: Aprilia RS 125 Prijavi odgovor kao problematičan Sad sam gledao na nekom slovenskom sajtu, ima ih od 35kw ali je problem sto je vecina 2005 godiste, a ja gledam da uzmem neki 2001-2002 zbog cene... Video sam i na moto berzi neki iz gornjeg milanovca i to registrovan na 25kw 1999 god ali deluje mi kao da nije bas u najboljem stanju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zixx 64 Napisano Novembar 24, 2012 Svrati ponekad, 167 postova Lokacija: Beograd, Zajecar Motocikl: Yamaha FZ1N Prijavi odgovor kao problematičan Dobar je to motor ali ako ce ti to biti prvi onda bolje uzmi neki od 125 ili 250 sto zbog tebe, sto zbog zakona ( ako nameravas da ga postujes ). Ima brdo tema na ovaj fazon koji je pravi izbor za prvi motor bla bla al ono ne vozi motor nego covek tako da pamet u glavu. Postoji mogucnost da se smanje kilovati tj da se prigushi motor ali ja sa tim nisam upucen tako da ces za to morati da se raspitas . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpartanSrb 0 Napisano Novembar 24, 2012 U prolazu, 34 postova Motocikl: Aprilia RS 125 Prijavi odgovor kao problematičan Imam vec 2 godine, rs 125, to sto kazes da se prigusi to nije problem ali ja se pitam sta posle kad stavim blokade ? Da radim dyno ? Pitanje je da li ce policija da prizna ta merenja sa dyn-a ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GixxerManiac 73 Napisano Novembar 24, 2012 Nino, 81 postova Lokacija: On Road Motocikl: ZX6R Prijavi odgovor kao problematičan Vozi ko covek sa A2 i ne zajebavaj se puno, sve u svoje vreme, posle 2 godine uzmes tu R6 i vozis se ko covek, samo pamet u glavu sto bi rekli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpartanSrb 0 Napisano Novembar 24, 2012 U prolazu, 34 postova Motocikl: Aprilia RS 125 Prijavi odgovor kao problematičan Za 2 godine uzimam r1 mogu i r6 da uzmem sad ali tek sad vidim koliko puno ima zajebancije, a i gledam po oglasima mnogo manje motora od prosle godine... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...