Jump to content

Moto Zajednica

Yamaha r6

Recommended Posts

• U prolazu, 34 postova
  • Motocikl: Aprilia RS 125

Evo jos malo 18 god, uzimam a2 kategoriju (maksimum snaga motora do 35kw), gledao sam dosta motora, ali r6 mi je zapao u oko. Zanima me vase iskustvo sa ovom yamahom, na sta treba da se obrati paznja pri kupovini, sta se najcesce kvari ? Cuo sam da dosta motora iz Slovenije su registrovani na manje kw, dajte neki slovenski sajt sa polovnim motorima... Pozdrav svima!!!

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Zainteresovan, 786 postova

Ukoliko mislis da postujes tu dozvolu koju ces (dace bog) da steknes onda odmah u startu zaobidji R6, iz prostog razloga sto NEMA SANSE da nadjes neku da je registrovana na 35 kw koliko si kategorijom A2 ogranicen!

• Drug član, 2329 postova
  • Motocikl: MZ ETZ 250, Suzuki GS 450L

Ukoliko mislis da postujes tu dozvolu koju ces (dace bog) da steknes onda odmah u startu zaobidji R6, iz prostog razloga sto NEMA SANSE da nadjes neku da je registrovana na 35 kw koliko si kategorijom A2 ogranicen!

А и да би поживео мало... :zvizduk:

• Podržavam 4

• U prolazu, 34 postova

Sad sam gledao na nekom slovenskom sajtu, ima ih od 35kw ali je problem sto je vecina 2005 godiste, a ja gledam da uzmem neki 2001-2002 zbog cene... Video sam i na moto berzi neki iz gornjeg milanovca i to registrovan na 25kw 1999 god ali deluje mi kao da nije bas u najboljem stanju...

• Svrati ponekad, 167 postova
  • Motocikl: Yamaha FZ1N

Dobar je to motor ali ako ce ti to biti prvi onda bolje uzmi neki od 125 ili 250 sto zbog tebe, sto zbog zakona ( ako nameravas da ga postujes ). Ima brdo tema na ovaj fazon koji je pravi izbor za prvi motor bla bla al ono ne vozi motor nego covek tako da pamet u glavu. Postoji mogucnost da se smanje kilovati tj da se prigushi motor ali ja sa tim nisam upucen tako da ces za to morati da se raspitas 1nanana.gif.

• U prolazu, 34 postova

Imam vec 2 godine, rs 125, to sto kazes da se prigusi to nije problem ali ja se pitam sta posle kad stavim blokade ? Da radim dyno ? Pitanje je da li ce policija da prizna ta merenja sa dyn-a ???

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja