Guest farbach Napisano Novembar 26, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan malo sam bio odsutan, ne duhom, alli ova tema me zainteresovla. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crnamrlja 22 Napisano Novembar 26, 2007 Zainteresovan, 755 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Multistrada 950S Prijavi odgovor kao problematičan lepo sto si se vratio bas zbog fotografije imas li nesto da pitas u vezi tehnike fotografisanja ili da preneses neko svoje iskustvo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Novembar 26, 2007 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan malo sam bio odsutan, ne duhom, alli ova tema me zainteresovla. Dobrodosao ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Novembar 26, 2007 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Dobro došli svi koji bi hteli da ovekoveče neki momentat a uz to bi da mu daju poseban estetski doživljaj. Predlažem da se ime ovog podforuma "Tehnike slikanja" promeni u "Foto Radionica", gde ćemo moći da stavljamo svoje radove i komentarišemo ih. Tehnike slikanja ipak podrazumevaju nešto drugo i uže stručno za šta ovde ne vidim konkretnu i svrsishodnu primenu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shesti 3 Napisano Novembar 26, 2007 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: Auckland, New Zealand Motocikl: nema Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao farbach ... a bio sam se izbedacio da si otisao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest gordanmg Napisano Novembar 26, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Vidje Marka stigo sa odmora, nema da se javis ni telefonom sram te bilo nisam te ja diro ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 2338 Napisano Novembar 26, 2007 Vlasnik sajta, 5413 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Dobro došli svi koji bi hteli da ovekoveče neki momentat a uz to bi da mu daju poseban estetski doživljaj. Predlažem da se ime ovog podforuma "Tehnike slikanja" promeni u "Foto Radionica", gde ćemo moći da stavljamo svoje radove i komentarišemo ih. Tehnike slikanja ipak podrazumevaju nešto drugo i uže stručno za šta ovde ne vidim konkretnu i svrsishodnu primenu... Ima smisla, usvaja se jednoglasnom odlukom ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Novembar 26, 2007 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan BRAVO ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nucleus 101 Napisano Decembar 1, 2007 Zainteresovan, 788 postova Lokacija: Indjija Prijavi odgovor kao problematičan Cika marko, daj neke fotke. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...